Keresés

Részletes keresés

Shalina Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1324
Akkor boldog névnapot nekem!

Shalina a Kenyai

Előzmény: paulinamartinez (1323)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1323
Libi!
A szerelmes levelet köszöntem, megkaptam. De most épp nem kcsit vagyok rád megsértődve, úgyhogy szégyeld azonnal magad....ma nem is szólok hozzád többet bűntetésből, és megvonok minden csókot, és ölelést is. és nem kérdezem meg azt se!

Béla!
te sem vagy formában, de te legalább nem mondasz csúnyákat....vagy csak nem hallom....

ti találkoztatok már Kenyaival? :)))

na akkor csók béla! és ölelések.....
linácskád

Előzmény: Libertine (1322)
Libertine Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1322
Amúgy 1/4 8-kor még a munkahelyemről írtam...a magyar focisták meg hülyék...a 90. percben még 2-0 volt, aztán kaptak két gólt, 2-2. Pancserek...:-)...nade ki az az x??? kerüljön a kezeim közé...

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1317)
Libertine Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1321
Rajongásom drága személye!

Küldtem ám én is Neked szerelmetes levelet! Kár, hogy ma este nem vagy on-line :-(. Na de sebaj, hadd nyugtassalak meg, hogy a vidéki turné szakmai és nem szexuális jellegű volt. Természetesen áll, amit itt most leírtam - többek között...:-)

gróf libertine

Előzmény: paulinamartinez (1319)
SunshineSally Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1320
Meglepődnék.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1319
na ma sem vittétek túlzásba a rajongást! vagy csak most fogjátok elkezdeni? az gáz, mert én meg épp most megyek csicsikálni....ki kell néha aludni magam....mert ugyebár tegnap is hijába virrasztottam....

Bélus!
igazából nem sallyről rángattam le a bugyit, hanem a fiókból vettem elő...de jó ötlet, majd legközelebb kipróbálom, hogy mit szól hozzá :)

Libi!
ez a vidéki turné nem annyira nyugtat meg..csak nem az amire én gondolok??? :(
na mindegy, a lényeg, az én ajánlatom is áll még: sex, bayb?...remélem a tiéd is áll :)...

Ice!
nem felejtetelek ám el! itt vagyok, és küldöm neked is csókjaimat és öleléseimet!!!!

na akkor csókok, ölelések, szex....
lina

Shalina Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1318
És akkor mi van? Én rettentő mód bírnék örülni egy szerelmes levélnek! S így még izgalmasabb is volt, hadd üsse meg a guta azt az illetéktelent, hogy ez sem neki szólt. A betűket meg úgysem olvasta ki belőle - gondolom. Love letter rlz!
Előzmény: paulinamartinez (1314)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1317
Libling!
itt vagy?????
hát az biztos, hogy nem tőled kaptam szerelmes levelet ....:(((

a 3. verzió pont jó, azaz x-től...
te feltételezed béláról, hogy ekkora pancser??? :)))

Előzmény: Libertine (1315)
Shalina Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1316
Béla, te kis telhetetlen!

Mindjárt az összeset? Tehát az extrahiperszuperintenzívet választod.
És ne rakjalak össze holmi kölkökkel? Hát kölkökkel semmiképpen, az ugyanis büntetendő. Még nyolc-tízzel? Ja, hogy épp azt mondod, hogy ne...

És mi az, hogy kérsz még egy kis korrepetálást valaki mástól? Bookshie ellen nincs kifogásom - úgy egyébként - de az én magánóráim után korrepre vágyni??!! FEL VAGYOK HÁBORODVA!

Shalina the Mad

Előzmény: különböző béla (1312)
Libertine Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1315
Nana, álljunk csak meg egy pillanatra drága Paulinám, kitől is kaptál te szerelmes levelet?
1. Libling
2. Béla
X. más
És mi ebben a ciki? Én is szeretnék szerelmes levelet kapni!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1314)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1314
Módosítanék a múltkor leírtakon, ma történt életem legégőbb, legcikisebb esete.
Kaptam egy gyönyörű szerelmeslevelet, de persze a feladója kicsit szórakozottan az utca másik felére küldte, egy vadidegenhez. Nagy bátran felhívom, nem érkezett-e véletlenül hozzá egy nekem címzett levél. Aszongya igen, menjek érte. Na átmegyek a csajszi kaján vigyorral mondja: amint elkezdtem olvasni a levelet, rögtön rájöttem, hogy nem nekem szól...én meg ott álltam rákvörös fejjel, majdnem elsüllyedtem, na mindegy, a lényeg, hogy végülis nagy nehezen MEGÉRKEZETT!!!!

na jó, megyek kicsit lehűtöm magam a nagy izgalom után....
hú, ez télleg meleg helyzet volt :)
lina

Libertine Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1313
Drága Paulinám, egy vidéki turnén kellett résztvennem, ezért nem tudtam írni, de természetesen továbbra is imádlak és ismétlést kérek (tudod, miről van szó :-))!
Addig is küldök millió puszit, csókot és epret :-), az ajánlatomat pedig továbbra is fenntartom!
Ölel hű rajongód,

gróf libertine

Előzmény: paulinamartinez (1306)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1312
Shalina, my darling!

Az összeset szeretném, lehet? De mibe fokk ez nekem kerülni? Ha nem lehet mind, akkó az E variációt választanám, abban az esetben, ha én definiálhatom az "egyéb" fogalmát. Lesz benne egy kis reláció, meg egy kis analízis...

De én ám magánórára gondoltam, nehogymá összecsapjá még 8-10 kölökkel!

Esetleg Bookshie-tól kérek még egy kis korrepetálást...

Előzmény: Shalina (1299)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1311
Paulina!

Én kimondom bátran: sex, baby? Különben nincs igazad, én annyira aggódtam, hogy ide sem mertem nézni. Sajnálom, hogy hiába vártad a köpenyes árnyat, de ne csüggedj, talán majd lekközelebb!

Hát ez a pörldzsem-dolog engem is lever, csak aszt nem értem, honnan tuggyák má 3 héttel előtte, hogy nem lesz érdeklődés? Pmb, szerintem te azé jobban marketingeltél vóna a fijúknak! Na nembaj, mehecc helyette zámbójimmyre! Vagy mi lenne ha betelefonálnék, mint vidéki kultúros, hogy csókolom érdeklődnék, van-e még ötezer jegy pörldzsemre? Esetleg még én is elmehetek...

Te pmb, Sally miccólt reggel mikó észrevette, hogy leloptad róla a bugyiját?

Pótvizsga: paulina, az ön által képviselt nőszemély egyik rajongója részt kíván venni az ön közeljövőben beindítandó szexorientált vállalkozásának nonvirtuális gyakorlati menedzselésében. Jelezze részvételi szándékát és írja le kronológiai sorrendben, hogy milyen lépéseket szándékszik má végre tenni ezügyben? De asztán semmi mellébeszélés!

Előzmény: paulinamartinez (1309)
iceride Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1310
PMB!

Az egyszerre egy nő szabály abszolúte érvényben van!
De nálad nincs egyszerre egy pasi! Éppen ezért legalább megemlíthettél volna!

Ice

Előzmény: paulinamartinez (1309)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1309
na megnyugodhattok, sikerült kerítenem egyet! és ráadásul sally sem ébredt fel!!!
na akkor mostmár télleg jó éjt mindenkinek, immáron felöltözve mondom ezt...bár még mindig kissé hiányosan, az utcára azért így nem mennék ki...:)
remélem mindenkinek szép álmai lesznek ezután!
csókolózunk,
lina
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1308
ráadásul most meg bugyikát sem találok, ezért be kell lopóznom sallyhez, hogy szerezzek egyet....
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1307
és a hír, a hihetetlenül, halálosan rossz hír, miszerint:
a pearl jam koncert érdeklődés hiányában elmarad
IGAZ!!!!

:_____________________________________________(
(ez utóbbi egy krokodilkönny)

erre csak azt tudom mondani:
F@!!*%$ HUNGARY!!!!

jó éjszakát,
lina :_(

azért titeket még mindig szeretlek:)

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1306
akartam magamról képet berakni, de nem sikerült....:(((
na jó, ugyse látcott rajta semmi, csak a hátam, ha ez vigaszt....

Ice!
persze, hogy téged is imádlak!!! Csak aszittem fenáll még a szabály, hogy egyszerre csak egynő! ezek szerint megszűnt?

béla!
tegnap bezzeg fenn kukorékoltál még hajnalban! mostmeg! egésznap csak ideböktél fél mondatot...szép kis alak vagy te!

Libi!
rólad nem is beszélve...azok után??? le se bagózol...na szép, mondhatom....

na jó, mindennek ellenére, imádlak titeket továbbra is!!!

sokszor leygetek csókolva általam,
lina

most pedig nyugovóra térek, mert már nagyon leragadnak a hosszú pilláim...

iceride Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1305
Lina!

Igazán tud6nád, hogy én aztán ilyenkor abszolúte semmifajta lóbőrrel nem állok kapcsolatban!
Itt állok haptákban, hogy egy kicsit rajonghassak érted!(Bookshiet úccse látom itten sose... :( )

Iceride

Előzmény: paulinamartinez (1300)
iceride Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1304
Paulinka!

Engem már meg se említesz?:((

Sad Ice

Előzmény: paulinamartinez (1297)
iceride Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1303
Shalina!

Hogy merészelted kisajátítani az 1300. hozzászólást? Az PMB saját különbejáratú helye!

IRGUMBURGUM! :)

Angry Ice

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1302
ha nem szólsz, hogy nevetcseréltél, akkor honnan a fenéből tudjam? gondolatolvasó lennék?
te.....
Előzmény: Shalina (1301)
Shalina Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1301
Talán kapcsold be a Messengert, és kukkants rá goldmoon_hu-ra!
Méghogy nem aggódtunk!!!! Mást se teszek, csak aggódok az eltűntek miatt!
Előzmény: paulinamartinez (1300)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1300
shalina!
szerintem mondd ki nyiltan mit is akarsz: sex baby? :)

na hát hazértem, persze nincs itt senki, nem is aggódtatok...:(
azt kell mondjam, még mindig az első sikongatós a legjobb, persze ezzen is borzong az ember. húúú, mennyire féltem hazafelé....szerintem megdöntöttem a hazérés csúcsát...ott a bokrok között...ahhhhhhh. merthogy ide, ahol most avgyok hatalmas bokrokkal szegélyezet szűk is úton érek, és hát elég ilyesztő volt....vártam hogy majd elsuhan egy köpenyes árny, vagy majd hallom, ahogy az előhúzott kés megpendül...de szerencsére semmi. szerintem nézzétek meg, már csak a fordítás miatt is, legalább két olyan dolog van benne, amin az egész mozi hangosan röhög!!!!

na mit mondjak még, vagyis inkább kinek?
nincs szerencsém...már mindannyian húzzátok a lóbőrt :(

jóéjtcsókok,
lina

Shalina Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1299
Béla, szívem!
Mennyire intenzív tanfolyamot szeretnél?
a) heti 1x5 perc - üdítő percek
b) heti 1x1 óra - normál (normálisoknak, tehát nem biztos, hogy ez talált)
c) heti 2x2 óra - intenzív (osztály)
d) heti 6x8 óra - szuperintenzív (na, ez már valami)
e) gyéb...
(A reláció-analízist most hanyagoljuk)
So?
Shalina Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1298
Sally!!!!
Hol vagy?
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1297
Köszönöm drágaságom!
a pozitív agyhullámok megérkeztek!!! a kettes tételt húztam: az ön által képviselt reklámvállalkozás részt kíván venni a közeljövőben rendezendő marketingkommunikációs Szakkiállításon. Vásárigazgatóság: Hungexpo. indokolja a részvételi döntést, írja le a célokat, valamint a kiállításszervezésse kronológiai (időrendi) lépéseit.
na ez volt, megírtam. jó lett, már csak a tanáron múlik, aki mondjuk egy f***...de reméljük a legjobbakat.
a helyzet az, hogy már lépek is, mert ugyebár megyek sikongatni (3.). shalina jól tudja, izomba megyek....húúúú, hazafelé hogy fogok fosni a sötétben egyedül.....jaaaaaaaajjjjj. na mindegy, remélem nem találkozom halálnak beöltözött emberrel, késsel a kezében, mert akkor biztos infarktust kapok azon nyomban....
ha holnap nem írnék, akkor ez történt.

te béla!!!
ma egyenőre nem csöngettek kétszer...:((((
remélem nem az 5-be címezted!!!!

hallottátok???
állítólag a pearl jam elmarad érdeklődés hiányában!!!! ugye ez nem igaz? mondjátok, hogy nem igaz különben paulina :_(.....nagyon szomorú leszek, ha mégis....

na jó, most tépek, talán még ma írok, de nem hiszem...tenap említett okok, azaz: sally gondolom nem marad fenn olyan sokáig, hogy még visszanézek, és gondolom nem hajlandó a másik szobában aludni...vagy mégis ??? :)))

a niztonság kedvéért elküldöm már most a csókokat és öleléseket:
csókok :-* és ölelések,
a ti linátok

béla! imádlak!!!
téged is libi!!!!
ketchup...téged is:) bár nem vagyok gaby spanic...

Előzmény: különböző béla (1296)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1296
Jujujj, elmúlt 2 óra, paulina vizsgázik!!! Úgy szorítok neki! Remélem úgy megy neki, mint egy álom...
különböző béla Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1295
Pusszantalak, kedves. Félszemmel olvassá Gőtét! Vagy tarcs tarajos gőtét, mitbánom. Az angollessonokra még visszatérünk! Méghogy időpont, ki hallott ilyet? Háát, ezek a nők....
Előzmény: Shalina (1294)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!