Keresés

Részletes keresés

nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 141
Liszt F. u. és Petőfi S. u. sarka. A telek 150 négyszögöles A ház kétszintes és szintenként lehet kb. 100 négyzetméter. 30 millát akarnak érte, de szerintem odaadják olcsóbban is, mert Battán elkészült a fiukkal közös házuk, és ide már szinte csak házat őrizni járnak.
Nem hinném, hogy eladásra építették volna, egy évig lakták, azt jött az ötlet, hogy Battán közös házat építenek.
Előzmény: kulcsarg (140)
kulcsarg Creative Commons License 2002.11.11 0 0 140
Szia,

Meg tudod írni az eladó ház címét, kb méretét, kb telek méretét, kb árát?
Tudod, hogy miért adják el?
Vagy eladásra épült?

Köszi!

Előzmény: nikonaprofi (139)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 139
Üdv a klubban ! :-))
Nalunk (Postástelep) a Liszt F. utcában van egy eladó ház. Csöndes nyugodt hely, még építkezni sem kell, tavaly lett kész a ház.
Előzmény: kulcsarg (138)
kulcsarg Creative Commons License 2002.11.11 0 0 138
Sziasztok!

Mi is Érden lakunk lassan 2 éve. Parkvárosban, egy társasházban a Festő utcán. Kezdjük kinőni a lakást, és egyébként sem terveztük hosszú távra ezt a lakást, ezért most építési telket keresek.
Azt az ötletet kaptam, hogy járkáljaka az utcákon, és a lepukkant, dzsumbuj telkek gazdáit keressem meg, hátha eladják a telket.
Nehéz ügy.
Mindenképp olyan telket szeretnénk venni, ami közel van a tömegközelekedéshez, szóval a Bajcsi meg a Szovátai/Lőcsei környékén.
Ha tudtok ilyet, vagy épp a szomszéd telek nagyon lepukkant, akkor szólj nekem !

Köszi!

nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.07 0 0 137
Mintha a szerződésükben erről is lenne szó.....gondolom arra a hónapra akkor nem számoltak fel díjat sem.
Jut eszembe frissen megválasztott polgármesterünk első lépésének városi nagytakarítást ígért. látta már ennek valami jelét? itt a központban semmi...
Előzmény: andzsin (136)
andzsin Creative Commons License 2002.11.06 0 0 136
Ami a MATÁV-ot illeti, ritka nagy barom népség. A nyári viharban az egyik kinti fa leborotválta a kábelt. Bejelentettük telefonon, aztán az üzenetrögzítőjük már csak azt mondta, hogy betelt, már üzebetet sem lehet hagyni. Voltam lent személyesen, beszóltunk a központba, ezzel eltelt 1 hónap, amíg nem volt TVnk. Na ennyit róluk. és ekkor bepöccentünk és megfenyegettük őket, hogy akkora botrányt rendezünk, hogy megkeserülik, na ekkor végre kijött egy ember, aki elég kelletlenül, de megcsinálta.
andzsin Creative Commons License 2002.11.06 0 0 135
A polgármester, az új, valóban egy nagy nesze semmi fog meg jól, amiket összehordott, de ha annak a fele teljesül, akkor már örülni fogok. Mondjuk jól jelzi az érdiek hozzállását, hogy a parkvárosi rendezés éppen most van folyamatban egy kicsit átszabják majd a Bem teret és a lakossági fórumon kb. 20-an voltunk.

Mondjuk nekem csak egy kérésem, hogy robbantsák szét az Építéshatósági Irodát, mert ami ott folyik az vérlázító, de hallom, hogy az osztályvezető már vette a kalapját.

nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.06 0 0 134
Még van 20 napjuk, hogy bekössék, de még semmi mozgolódás.
Előzmény: cs_geza (130)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.06 0 0 133
:-))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (132)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.06 0 0 132
Koltozz at Ligetrol Tusculanumba!
Keresel egy rakat penzt a hazon, es mivel az nyugatabbra van, ott csak fel hatkor van sotet.
Előzmény: nikonaprofi (126)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.06 0 0 131
szerintem kezdd elolrol, akar tobbszor is.

annyit segitek, hogy en az uj polgarmesterrol nem szandekoztam velemenyt nyilvanitani, ellenben a regirol es meginkabb arrol, aki az ujon szamonkert.

Előzmény: nikonaprofi (129)
cs_geza Creative Commons License 2002.11.06 0 0 130
Ugyan szmajlit nem tett, de szvsz o is annyit lat es ugy ertekeli mint te.
Tenyleg, bekotottek mar az adslt? Vagy tudsz rola valamit h mikor kotik?
Előzmény: nikonaprofi (129)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.06 0 0 129
Kicsit bővebben, ha lehetne, Kedves Mellinda :-))
Te mit véltél két hét hatalmas tetteinek értékelni?
Felsorolást kérnék, címszavakban, mert anélkül, sajna csupán a demagógia szintjén áll hozzászólásod.
Előzmény: Törölt nick (127)
cs_geza Creative Commons License 2002.11.05 0 0 128
Arrafele legalabb 5-tol van...amikir 1.5 hete a nagy szelvihar volt, kinyomta a kornyeken 2-3 utca kozvilagitasat. 2-3 nap mulva bejelentettuk (addig remeltuk h maguktol eszreveszik), azota sincs csak a fekete sotet. Ma telefon, elmuek 8 munkanapon belul javitanak kozvilagitast, addig lopjak ki a szemunket is. B* +!
Ja, az egyik munkatarsam (szinten erdi, valahol arrafele laknak ahol ti, Nikon) lakasaba ejjel beballagott a besurrtolvaj (elfelejtettek bezarni az ajtot, kutya van), szerencsere eszrevettek, igy csak 3k huf es egy mobiltelo banta....:((( Beeeeeela! Sok a tennivalo, huzz bele!
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.05 0 0 127
>Lehet, hogy én vagyok vak, de még nem láttam semmit

bingo

nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.05 0 0 126
Pl. mit ?
Lehet, hogy én vagyok vak, de még nem láttam semmit. Ne is várok el tőle két hét alatt semmit. De nehogymá' érdemének fogjuk fel, hogy gyönyörűen ígérget.
Az pl. miért van, hogy fél ötkor már sötét van, de közvilágítás csak öttől van? a központban tök sötétben botorkál a tömeg, csak az üzletekből kisűrődő fény ad némi támpontot.
Előzmény: Törölt nick (124)
cs_geza Creative Commons License 2002.11.05 0 0 125
Kivanom neki h ne igy folytassa (hanem sokkal jobban). Van ra 2 het hijan 4 eve!
Előzmény: Törölt nick (124)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.05 0 0 124
Ne legyel igazsagtalan. Az uj polgarmester ez alatt a ket het alatt mar pont annyit tett le az asztalra, mint az elodje 12 ev alatt.
Előzmény: cs_geza (122)
cs_geza Creative Commons License 2002.11.05 0 0 123
Nikon, pvl: nem is tudjatok elkepzelni sem, mirol maradtatok le! ;)))))) Nagggyon szupi volt, hatalmas elmeny!
Topictalit csinalhatunk, a hetvege nekem csak eros korlatozasokkal jo, szuletesnapozunk (30), anyocam is jon Debrecenbol.
cs_geza Creative Commons License 2002.11.05 0 0 122
Errol annyi a velemenyem, h nem mondani, hanem csinalni kellene mar vegre valamit ennek a polgarmesternek. A tettei beszeljenek helyette, a szovegbol szerintem sokaknak elege van mar.
Előzmény: babydevil (118)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.04 0 0 121
A topictali nem rossz ötlet......
A repülésről én is sajna lemaradtam.
Előzmény: parkvárosi lány (120)
parkvárosi lány Creative Commons License 2002.11.04 0 0 120
Jujj, nagyon sajnálom, hogy én meg nem tudtam menni tegnap, miről maradtam le, brühühűűűűű :-((((((

Legközelebb mikor lehetne repkedni, vagy legalább repkedést nézni? Avagy egy topiktali, hm?

nikonaprofi Creative Commons License 2002.11.04 0 0 119
Ne bízd el magad ! :-))))

Előzmény: babydevil (118)
babydevil Creative Commons License 2002.11.04 0 0 118
Szia Géza!
Remélem tényleg jól éreztétek magatokat és tegnap óta már átmelegedtetek.Azért ez nyáron az igazi. Gondolj bele, mennyire szerethetjük ezt az egészet, ha egész nap képesek vagyunk fagyoskodni csak azért, hogy repülhessünk egyet. Motoros gép neve SF-25 C Falke movit (=motoros vitorlázógép).
A hóesésen reggel én is erősen megdöbbentem, azért ez még korainak tűnik egy cseppet.Úgy megijedtem, hogy felvettem a télikabátomat és nem is bántam meg.Még a macskácskánk sem akart kimenni, pedig rajta már télikabát van egy ideje.:-))
Az orgonának amit most ültettél szerintem takard be valamivel (széna,fenyömulcs...) a tövét, nehogy megfázzon.Mai napi örömöm: felhivott a talajmechanikus, nemsokára jön "meglékelni" egy pár helyen a telkünket.
Érdi újság, D.B. polg.mester:.." a csatornázás tervei az ISPA programhoz kapcsolódóan készen vannak.. az útépités és útfelújitás koncepciója szintén készen van, megvalósitása a tervek finomitása és újratárgyalása után a csatornázás ütemében és azzal összekapcsolva kezdhetö meg."
Ez nekem biztatónak tünik, talán belátható idön belül mégiscsak lesz valami belöle.
"Vagyis ahogy igértük, kitakaritjuk és rendszeresen karban tartjuk a közterületeket...." Lehet, hogy ezen a télen már nem nekünk kell az utcán végig havat lapátolni???? :-)))

babydevil

Előzmény: cs_geza (115)
cs_geza Creative Commons License 2002.11.04 0 0 117
Tegnap meg orgonat ultettem, gyonyoru babszemnyi rugyei voltak, ma meg havazik. Karacsonykor napozni fogunk, furdogatyaban fuvet nyirni meg ilyenek?????
Előzmény: cs_geza (116)
cs_geza Creative Commons License 2002.11.04 0 0 116
Ma reggelre leesett az elso ho, es valszeg meg is marad, ha igy folytatja az idojaras. November 4-e van!!!!!!
cs_geza Creative Commons License 2002.11.04 0 0 115
Elmenybeszamolo: Voltam tegnap repulni BD-ekkel! :)))))) Kimentunk 13h korul, BD ferje megmutogatta a repuloket, a muszereket, elmagyarazta hogyan mukodnek, mit kell figyelni, es ugy altalaban hogyan is megy a vitorlazorepules. Aztan neztuk a sok gepet, motorost, vitorlazot (volt aki vakrepult, azaz egy befuggonyozott geppel, csak a muszerek alapjan tajekozodva manoverezett) es sarkanyt amint fel-le szalldostak, a jo kis hideg szel meg csak fujt, fujt...;) Meglatogattuk a bufe-melegedot, jo kis forro tea be, aztan ujra repnezes es a vegen, igen, a vegen repultem is! ;))))) BD ferjevel, egy motoros geppel. Beultunk (ize, inkabb behajtogattuk magunkat a gepbe), ov fel, fulhallgato fel, aztan indulas! Megneztuk az erdoben az etetonel a vadmalacokat, aztan elrepultunk a hazunk fele, majd Budaors, Janos-hegyi kilato (integettunk a kilatoban levoknek), Normafa, Budakeszi, a repter korul egy nagy kor, es leszallas! Oriasi elmeny, egyaltalan nem felelmetes, nekem nagyon tetszett!
A tarsasag egy repuloklub, nagyon jo hangulatu csapat, es latvanyosan kockasra voltak fagyva, de ennek ellenere is jo hangulatban repkedtek fel-ala egesz nap!
andzsin Creative Commons License 2002.11.03 0 0 114
tegnap egész nap esett az eső, ma kisüt nap délelőtt, a hülye csak alágyújt azoknak a leveleknek, hadd füstöljön a hegyoldal. Na ezeket kéne egy kicsit kényszerzubbonyba húzni.
Kutya23 Creative Commons License 2002.11.01 0 0 113
Törökbálinton minden reggel végigmegy a falun a Falugazda, összeszedi a szemetet az útról, levágja a füvet és rendben tartja a környéket. Minden reggel látom, mert arra gurulok a mocival. Szerintem nem egy nagy beruházás!
Ma hallottam a rádióban, hogy a közlekedés EU-hoz való felzárkóztatása miatt létrehoztak egy Phare és Sapard-hoz hasonló alapot amelynek neve Ispa. Hajrá Érd!
Előzmény: andzsin (112)
andzsin Creative Commons License 2002.11.01 0 0 112
Igen a sódert mindig észreveszik és azonnal szólnak. Ez egy vicc.

Éppen most nálunk valaki kiengedte a szargödrét rendesen. De ez nem most baj, most is az, de nyáron, amikor szellőztetni akarsz este na az a finom.

Egyébként sajnos gyerekek Érd olyan kicsiben mint Magyarország nagyban vannak normális és még normálisabb emberek és vannak surmók és még surmóbbak, de ebből rengeteg. Érdekes módon ezt a várost sváb települések veszik körül (Törökbálint, Diósd,Budaörs, Etyek..stb.) ott ilyen dolgok még véletlenül sem fordulnak elő, nem érdkes ez egy kicsit? Arról már nem is beszélek, hogy minden utca aszfaltozott és csatornázott. Oh, My God...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!