Keresés

Részletes keresés

nikonaprofi Creative Commons License 2002.12.21 0 0 324
Szerintem az országban már máshol is épült vasút alatti közúti híd, úgyhogy ezt, hogy rengeteg pénzbe kerül, nem tudom elfogadni. A kérdés csupán az, VAN-E rá pénz, vagy NINCS. Ha nincs rá pénz, akkor száz forint is rengeteg, ha meg van rá, akkor tízmilliárd sem sok érte. (persze ezek csak hasszámok, a pontos összegről fogalmam sincsen ). Azt viszont biztos elismered, hogy itt más megoldás nem létezik, csak a szinteltolás, tehát ezt kell csinálni. Vicc, hogy pl. a kis forgalmú Duna utcában a vasút alatt megy a közút.
Illetve van még egy ötlet : vasúti elkerülő szakasz :-))
Előzmény: Herold (321)
Árpi Creative Commons License 2002.12.20 0 0 323
Na ezt a marhaságot ki kezdte el terjeszteni? Valaki, aki mikor látta, hogy elb*ta, megpróbálta megmagyarázni? Mellesleg én megveszekedett körforgalomellenes vagyok, szerintem ebben az országban jóformán csak egy hely van, ahol körforgalom kellene, de ott sem az van már jó ideje. Na, vajon melyik ez a hely? :o))
Előzmény: Herold (322)
Herold Creative Commons License 2002.12.20 0 0 322
A körforgalmat azért tervezték egysávosra, hogy az áthaladó forgalmat "eltanácsolják" a városközpontból. Az más kérdés, hogy sokszor az érdi lakosok sem jutnak el időben az úticéljukhoz, ha bedugul.
Előzmény: Árpi (294)
Herold Creative Commons License 2002.12.20 0 0 321
Az a terv kb. 20 éve létezik. Azt csodálom, hogy hogyan volt bátorságuk most elővenni, mikor gyakorlatilag semmi esély nincs rá, hogy 20 éven belül megvalósul. Ugyanis rengeteg pénzbe kerülne.
Előzmény: nikonaprofi (297)
Árpi Creative Commons License 2002.12.20 0 0 320
Makay doktornő egyértelműen jó választás szerintem is. 3 gyerekemet gyógyítgatja igen nagy odafigyeléssel azóta, amióta választani lehetett az orvosok közül. Sem bennem, sem a gyerekeimben soha nem merült még fel, hogy valamiben is ne bízhatnánk rá magunkat a döntéseire. Figyel, emlékszik, ért hozzá nagyon, mi kell még? :o)))
(Biztos van ott más jó orvos is, pl. aki Makay doktornőt helyettesíteni szokta, Ambrus doktornő sem rossz, azt hiszem, és amúgy a helyettesítés sem mellékes dolog ugye...)
Előzmény: quest8 (313)
kulcsarg Creative Commons License 2002.12.19 0 0 319
Renault.
Most sikerült leírnom.
Előzmény: kulcsarg (318)
kulcsarg Creative Commons License 2002.12.19 0 0 318
Ha egyenesen akarsz menni, akkor menj a Reanlut szalon mögött, ha Pest felől jössz, ha meg a másik irányban, akkor a volt OTP előtt jobbra, majd első utca balra. A lakótelepen ki lehet kerülni a sort.
Ha Parkváros felé mész, akkor ugyanez a trükközés játszik, csak a Posta előtt mész fel a másik vasúti átjátón át.
nikonaprofi Creative Commons License 2002.12.19 0 0 317
Nagy hiba volt az etetőrészt eldugni az oldalába, arra a kutya nem jár. nem is tudom, van-e még ott étterem, legutóbb már csak egy kinai volt, meg egy pizzás. Ráadásul középen ott a sajátjuk, emiatt sok embernek eszébe nem jut elvándorolni a végébe.
Előzmény: cs_geza (316)
cs_geza Creative Commons License 2002.12.19 0 0 316
En is azert szeretek oda jarni, mert nincs az az orult tomeg. Itt-ott kicsit dragabb mint a masik ketto, de a valaszteka is mas, minosegileg jobb cuccokat arul. Nem hiszem h csodbe megy. Jo reklam neki a mai indexes felmeres is, a karacsonyi bevasarlasban a 3 nagy kozt az elso (legolcsobb) lett! Ott csesztek el, h nincs McDonalds. Sokkal tobben lennenek, igy a kajalos resze szinte ures mindig, az nagy bukta lett, ez teny. A franya kolkok meg vannak veszve a mekdonacer', szvsz erre erdemes lenne lepniuk.
Előzmény: nikonaprofi (315)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.12.19 0 0 315
Abból gondolom, hogy általában tök üres.... a Bp-iek a Tesco-nál, Auchan-nál megállnak, a Cora meg túl nagy ahhoz, hogy Érd eltartsa. Év közben alig voltak benne, öröm volt ott vásárolni, de emiatt szerintem az ő fejük fáj.
Előzmény: cs_geza (312)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.12.19 0 0 314
Hello üdv a City-ben ! :-))

Nekem mindkét fiam Makay Erika doktor nénihez jár. Rosszat nem tudok róla mondani, korrekt, kedves aranyos, a gyerekek szeretik. Ha kellett, kijött házhoz is szó nélkül. Ja, és ami még fontos : nála a kiírt rendelési idő még mindig pontosan be volt tartva, nem fordult elő, hogy féórás-órás késések miatt kellett ott ücsörögni.

Előzmény: quest8 (313)
quest8 Creative Commons License 2002.12.19 0 0 313
Hi Erdiek!

Mostanaban koltozunk ki Erdre.
A Felso utcai rendeloben melyik gyerekorvost ajanlanatok?

cs_geza Creative Commons License 2002.12.19 0 0 312
????? Becsodol????? Ha elarasztjuk, biztosan, a halak legfeljebb halpenzzel tudnak majd fizetni, ami nem valoszinu, hogy euro- es/vagy forintkompatibilis lenne...;)
Előzmény: nikonaprofi (310)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.12.19 0 0 311
A fél kilót nálunk is megeszik naponta. Én este szoktam feltölteni, aztán reggeli közben már a reggeliző madarakban gyönyörködhetek.
Előzmény: Törölt nick (306)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.12.19 0 0 310
A Cora ugyis lassan becsődöl, és ott jó ngy terület már le van aszfaltozva-betonozva, legalább nem folyik el a víz :-)
Előzmény: cs_geza (309)
cs_geza Creative Commons License 2002.12.19 0 0 309
Benne vagyok, a hazunk elotti volgyet kicsit ledugozzuk a Cora es az M7 felol, egesz jopofa tavacskat lehetne csinalni ide.
Előzmény: rrroka (308)
rrroka Creative Commons License 2002.12.19 0 0 308
Én eredetileg ugy gondoltam hogy a következő javaslatom egy Balcsi csinálása a környéken. :))
Előzmény: Törölt nick (307)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.19 0 0 307
tippelnek: Siofokig..?
Előzmény: rrroka (305)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.19 0 0 306
akinek a fel7 meg hajnal, az jobb ha nem sir itten... :)

Madaretetoket mindig este kell feltolteni, hogy mar pirkadatkor talaljanak maguknak kajat a delikvensek. Mivel a madaraknak gyors az anyagcserejuk, a hajnal pedig kutya hideg, a korai eleseg eletmento a szamukra. Nalunk naponta (ha etetsz, nem szabad kihagyni egyetlen napot sem, ld. elobb!!) fel kilo napraforgo fogy el, de lehet, hogy meg egy etetot is kene csinalni. Sajnos amiota negylabuak is elnek velunk a soktucat madarfajbol csak a legbatrabbak (cinkefajok, verebfajok, rigofajok, szajko, harkalyok (bocsi fakopancs) meg a meg batrabbak (karvaly) maradtak itt.
Az utobbi termeszetesen nem szotyira bukik...

Előzmény: cs_geza (284)
rrroka Creative Commons License 2002.12.18 0 0 305
Meg hidat is! Hidaaat! :)))
Előzmény: cs_geza (302)
n0ri Creative Commons License 2002.12.18 0 0 304
ennek örülök, ti. az Alsó utca éa az elkerülő út közötti részen lakom. már eddig is lehetett hallani a kamionokat, de ki lehetett bírni, attól viszont nagyon félek, mi lesz, ha erre zúdul a forgalom
Előzmény: nikonaprofi (303)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.12.18 0 0 303
A mai hírek szerint Érdig ingyenes, sőt !!!!!
Egyenlőre az egész M7 fizetőssé tételét elhalasztották !
Előzmény: cs_geza (301)
cs_geza Creative Commons License 2002.12.18 0 0 302
Alagutat! Alagutat akarok! ;)
Előzmény: rrroka (300)
cs_geza Creative Commons License 2002.12.18 0 0 301
Nagyon remelem is, h Erdig ingyenes lesz...Egyebkent a fene tudja, ha az M7esen megy a Balatonra 7vgre, 3 vagy 4 utazas kijon 1 heti (9 napos)matricaval (1800), azaz 450-600/alkalom, vagy 8-9 utazas egy havi matricaval (~3000), azaz ~375/alkalom. Meggondolando, h araszol-e a 7esen, vagy Erden keresztul, szerintem igen sokaknak nem fogja megerni. Biztosan novekszik a forgalom, de talan nem annyira veszesen. Ami zurosebb, h a teherforgalom fog megnoni jelentosen.
Előzmény: nikonaprofi (299)
rrroka Creative Commons License 2002.12.18 0 0 300
Épitsünk vhova egy hidat és szedjünk hidadot! :))
Előzmény: nikonaprofi (299)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.12.18 0 0 299
A körforgalomról, meg a vasúti átjárókról jut eszembe : ha jövőre fizetős lesz az M7, akkor a balatoni levonulás jelentős %-a kis városunkon vonul majd keresztül, az ingyenes 7-es úton. Na, akkor lesz majd itt szép világ :-((((
még jó, hogy érdig ingyenes lesz a pálya..
cs_geza Creative Commons License 2002.12.18 0 0 298
Egye fene, ha mar ott az alagutfuro brigad, furjunk oda is egyet! ;)
Előzmény: rrroka (296)
nikonaprofi Creative Commons License 2002.12.18 0 0 297
A vasút alatti alagút konrét ígéretként szerepelt valamelyik jelölt kampányában, itt a központban még mindig kint van a látványterv. Végül nem őt választottuk, de hátha ezek is megcsinálják, mert valamit csinálni kell, az biztos.
Előzmény: rrroka (296)
rrroka Creative Commons License 2002.12.18 0 0 296
Vagy inkábba vasút alá...? :)
Előzmény: cs_geza (295)
cs_geza Creative Commons License 2002.12.18 0 0 295
Van 1 5l&m: furjunk alagutat a korforgalom ala az egyenes iranyaban! ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!