Keresés

Részletes keresés

csudi Creative Commons License 2006.10.12 0 0 606

Open for Business-em nincs. Meg ellenallok, mert tuti nem akarok ilyet jatszani. Naná, még kikapcsolodáskor is azt csinaljam, amit egesz nap? Szo sem lehet ejjel IS az alkalmazottakkal bajlodni... hehe.

Viszont a targyak kellenek, meg vannak olyan altalam letoltott hazak, amik crashelnek, gondolom azert mert van bennuk olyan dolog ami az OFB-hez kotodik technikailag, es a letrehozoja elfelejtette bejelolni mint szukseges pack.

A Pets-t viszont nagyon varom, a Sim1-ben is nagyon szerettem.

Előzmény: Eliean (605)
Eliean Creative Commons License 2006.10.11 0 0 605
nekem is legális a játék

de újabban az a szokása ha olyan családjoz akarok belépni akihet még sosem összeomlik application is crashed...

Pl Delarosához néztem volna be hogy töröljem azokat a tárgyakat amit a boltjaimban összevásárolt... erre összeomlott... aztán Jaquették is...
Előzmény: csudi (604)
csudi Creative Commons License 2006.10.11 0 0 604
mert sok van? Egyre emlekszem. Egyebkent teljesen tiszta az sw. Szokott olyanokat csinalni, hogy jon egy ismeretlen vendeg, es nem megy haza. Es nem lehet beszelgetni vele... Na, ilyen aprosagokat mar eszrevettem.
Előzmény: Eliean (603)
Eliean Creative Commons License 2006.10.11 0 0 603
Hmmm ez érdekes...

a másik házzal össze fog az jönni, szerintem belefutottál egy bug-ba sajna a sims tele van vele...

javító patch-eket mind feltetted?
Előzmény: csudi (602)
csudi Creative Commons License 2006.10.11 0 0 602

khm. Ez egy nagyon popec, 89e simoleonos haz. Szoval, garazs, viragok, medence, bokrok, szepen nyirva (kertesz van.)

Na marmost, kozben, megjelent az igazgato ur az ismerosok kozott. Igy azonnal elkezdtem a csajjal hivogatni, es mar majdnem baratok. Ennek ellenere, 4x hivtam meg, es mind a negyszer kiszalt a kocsibol es mar tavozott is. A vegen mar lesben alltam, pontban 5-kor mindket simmel a kertajtoban. Megis elhuzott. Nem lehetett rakattintani.

A csalad korrekt, ikrekkel. Ferj-feleseg, ossze vannak hazasodva, babak normal uton erkeztek, azaz szulte oket a csak. A+-os besorolasu mindketto.

Most kikoltoztettem a csaladot, es epitettem nekik egy masik hazat tegnap ejjel. (Asszem ki fogok venni egy het SIM szabadsagot, mert azert aludni is kene.) :-)

Na, megnezem ma mi lesz, meg egyszer meghivom, de ha nem jon ossze hagyom a francba.

Előzmény: Eliean (598)
tcstitty Creative Commons License 2006.10.11 0 0 601
na ez a buuuuuuuuuuuug.................
Előzmény: Macsek-007 (600)
Macsek-007 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 600
Alacsony repair skillű simem próbálta megjavítani a zuhanyzót. Elég sokáig szöszmötölt, azután félbehagyta. Eddig okés is lett volna, de amikor kijött a zuhanyból, spriccelt a simemből a víz!!!

Kihívtam a szerelőt, megjavította a zuhanyt, de a simem továbbra is spriccelt, átöltöztettem, lezuhanyoztattam, lefektettem, kiléptem a játékból, de semmi nem használt, a simből ömlött a víz!!!

Végső elkeseredésemben kiköltöztettem, majd vissza és ekkor elállt a víz spirccelése... Érdekes :)
Eliean Creative Commons License 2006.10.09 0 0 599
Ha minden igaz a simmetria holnap újra indul

http://www.simfeeling.com/index.php?topic=33.465
Előzmény: csudi (597)
Eliean Creative Commons License 2006.10.09 0 0 598
A kert hogy nézett ki?
Előzmény: csudi (596)
csudi Creative Commons License 2006.10.09 0 0 597
Nem tudod hova lett a Simmetria site??????
Előzmény: _Gary_ (594)
csudi Creative Commons License 2006.10.09 0 0 596

Na most nekem is megtortent az, hogy rendezett haz, sok della, kituno eredmenyek, es be sem jott, hanem kozolte, hogy ilyen csaladbol szegyen lenne felvenni a gyereket. Tokre megsertodtem.

Otlet?

Előzmény: Eliean (595)
Eliean Creative Commons License 2006.10.09 0 0 595
kornélia: van olyan crack amivel tudsz építkezni is a régivel viszont nem működik.

a mini image-et be kell moutolni egy virtuális meghajtóba pl deamon tools és onnan fog indulni a játék mintha rendes CD-t használnál.
keresgélj a neten vhol biztos lesz letölthető mini image, nem nagy méretű vmi.

konkrétumot nem tudok írni mert legális játék van itthon.

A magánsuli nem olyan nehéz mint látszik:)
könnyebben megy ha aki dumál a dirivel és vezetgeti körbe annak a karizma pontjai magasak. Rendezett a lakás és magas enviroment pontjai vannak a tárgyaknak, azt szereti. ideális vacsi a pulyka.

De nekem már jutott be magánsuliba teljesen csóró családból is gyerek. Egyedülálló anyuka alig tudott még főzni szóval spagetti volt a menű, a gyerek a nappaliban aludt a legolcsóbb ágyon, és minden a lehető legolcsóbból volt berendezve, de a kiskölök addig dumált lyukat a diri hasába míg az felvette...
_Gary_ Creative Commons License 2006.10.09 0 0 594
Először is egy link, ahol minden kérdésedre megtalálod a választ:

http://sims2faq.atw.hu/

De gyorsan, sorban:

1. Költözni újság vagy számítógép segítségével lehet a kiválasztott Sim-mel, majd megjelenik egy ablak, ahol beállíthatod, hogy a háztartásban élő többi Sim közül melyik menjen még vele. Értelemszerűen, ha nem raksz át senkit a jobb oldali panelra, akkor egyedül megy. Ekkor a falu képernyőre kerül az "előregyártott" Sim-ek közé. Innen (a pénze függvényében) beköltöztetheted egy üres házba vagy valamelyik másik családhoz.

2. A vásárlás menüben kell keresgélni, a lufis menüpont alatt.

3. Assz'em ha elindítod a szobamutogatást, akkor addig tart, míg a diri azt nem mondja, hogy elég. Mászkálj szobáról szobára (követni fog) és mondd neki, hogy nézze meg. :D
Háát, a hot-dog is bejöhet, de valami impozánsabb kaja kellene, amit magas főzésnél tud elkészíteni. Célszerű annak főzni, akinek a legmagasabb ez a skill-je! A kávét ne felejtsd! Csak ez egymagában plusz 10 pont!

Sok sikert!
Előzmény: Lydly (592)
kornellia Creative Commons License 2006.10.09 0 0 593
Igen, addig ok, hogy ezek kellenek. De creakelve nem tudok épiteni. Azt a mini images dolgot meg nem tom használni! Azt hogy kell?
Előzmény: Gigi 23 (591)
Lydly Creative Commons License 2006.10.09 0 0 592

Sziasztok.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. 2 hónapja játszok a sima sims 2-vel és lenne néhány kérdésem. Nagyon örülnék és hálás lennék, ha tudnátok nekem segítenem.

1. Költözés: Ha szeretném, hogy a házból 1-2 sim elköltözzön azt hogy tudom megtenni, hogy mondjuk egy eladó házat vegyen meg, de ne minden sim költözzön el. Mert úgy jártam, hogy újságban keresett saját lakást és úgy eltűnt, hogy nem is találom. Ezek a simek megtalálhatóak még valahol?

2. Születésnap: Hol lehet tortát szerezni.

3. Magániskola : Hogy lehet bejuttatni? Tudom van séta, meg bájcsevej és étel pont. Na a sétánál csak az a szobát tudom megmutatni, hogyan lehet a többi helységet, vagy hogyan lehet több pontot szerezni. Ételpont. Hot-dog meg ilyesmit próbáltam, mert nem tudom mivcel és hogyan lehetne több pont. Bájcsevely az úgy ahogy megy, de szívesen vennék tippeket.

Gigi 23 Creative Commons License 2006.10.09 0 0 591
Mini image vagy crack-kell ahhoz, hogy tudj építkezni!
Előzmény: kornellia (590)
kornellia Creative Commons License 2006.10.08 0 0 590
Sziasztok!

Segitene valaki, hogy miért nem tok házat épiteni? A funkció bejön, de nem enged semmit csinálni. Tudom valahogy aktiválni?
Köszi
csokifa Creative Commons License 2006.10.06 0 0 589

Szió :)

Köszi h válaszoltál :)

Szóval azt mondod h most az éjszakákra rárakhatom a university-t is?

Szerencsére az én gépem elég jól bírja :)

Előzmény: tcstitty (588)
tcstitty Creative Commons License 2006.10.03 0 0 588
pesze, hogy rá. Énnekem is össze-vissza voltak felrakva a kiegészítők és ment a játék. Igaz, nem volt az igazi. de azért működött. Most már inkább az a bajom, hogy a gép nem bírja.
Előzmény: csokifa (587)
csokifa Creative Commons License 2006.10.01 0 0 587

Sziasztok :)

Tud nekem valaki segíteni abban hogy a  sima Sims 2-re (university nélkül) rá lehet telepíteni az éjszakákat?

Előre is köszönöm a segítséget!

Gigi 23 Creative Commons License 2006.10.01 0 0 586
Tudja valaki, hogy kell mini image-t készíteni? Milyen program kell hozzá?
Day for Day Creative Commons License 2006.08.30 0 0 585

The Sims 2 Csilli-villi cuccok: már letölthető (-:

_Gary_ Creative Commons License 2006.08.25 0 0 584
"Természetes" úton: meg kell barátkozni egy vámpírral és megharaptatni magad, de lehet, hogy kérés nélkül is megteszi :D Soha nem próbáltam csak olvastam másik fórumon róla.
A másik út a CHEAT vagy a SimPE program.

Kőemberről még nem hallottam... de lehet, ez az én tudatlanságom...
Előzmény: kimbarlou (583)
kimbarlou Creative Commons License 2006.08.23 0 0 583
sziasztok! hogy válhat vki vámpírrá vagy kőemberré??
Eryka64 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 582
A SimPe egy program. Bele lehet vele "nyúlni" a játékba. Többet én sem tudok róla.
Előzmény: tcstitty (581)
tcstitty Creative Commons License 2006.08.16 0 0 581
Köszi kipróbálom. Mi az a simPE? Valami program, vagy kiegészítő?
Előzmény: Eryka64 (580)
Eryka64 Creative Commons License 2006.08.16 0 0 580
"maxMotives" Maximumra növeli a telken tartózkodó összes sim Szükséglet értékeit. Az Éjszakák kell hozzá.
Pontjait a SimPE-vel lehet változtatni, de nem tudom hogyan, mert nekem nincs SimPE-m. De talán más tudja.
Előzmény: tcstitty (579)
tcstitty Creative Commons License 2006.08.15 0 0 579
Ezt a kódot nem is ismertem! És olyan nincs ami segítene, hogy a simsem pontjai meglegyenek, meg a szükségletei is fel lehessen turbózni végszükség esetén?
badseed Creative Commons License 2006.08.08 0 0 578

köszönöm mindenkinek, majd próbálkozom!

jó játékot! :-)

Ticsi666 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 577
Én is köszi eryka, arany vagy!!!!
Előzmény: Eryka64 (575)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!