épp most indultam, hogy keverek magamnak egy kakaót, erre a mamám a kezembe nyom egy tál cseresznyét! hát nem csodás ? gondoltam, a kakajót mostkihagyom, mert tudjuk mi lenne belőle....mondjuk csokis :))) perecre sem lesz kutya! :)
Father Antonio Torres (2/98-12/99): Nick Kiriazis. Asszem egy ilyen nevet sejteni lehetett... (És ő volt Prince Carl is a Beverly Hills-ben. Láttuk mi azt?)
és kakaós bevonómasszával mártott mogyorós perec is rulez!!!
az antonijós kérdést nem ide szántam, megy, ahova menni akart...antonijo az izmos pap szexuális jellegű álmokkal rulez! :) na meg a kis grüberlijivel! ha! na persze azért van nála szebb grüberlis is....igaz kenyai? osztod a véleményem, mi?
S&M nem egyenlő M&M, ami csak a szádban olvad, nem a kezedben!
Viszont azzal van kapcsolatban, hogy sex baby, meg büntess meg!. Freud erre vajon mit mondana?
hát igen, a c variánsra gondoltam...after big fu***** :)
de ugye, mint mondtam, még van egy lehetőség, anti berzsenyis front, és ez jó is hogy eszmbe jutott, mert felélesztem azt a topikot is azzal, hogy beírom: abf rulez.
csakúgy, mint időcsapda és kettőshiba:))))
Még mindig itt ülök :-( , de már megyek. Megpróbálok még otthonról rádcsatlakozni később, úgyhogy addig csak gondolatban szexelj! :-) Puszi és millió ölelés!
na azon is egy kicsit megütköztem, de az nem számít, tudom kedves, hogy csak velem! olyat én is csak veled!!!
de ez nem ér, én most mérges vagyok rád...amíg rá nem jössz miért. jó lenne, ha megerőltetnéd az agyad hazafelé, mert ezt az állapotot már nem sokáig bírom ki röhögés nélkül....
lina a kis durci...
Drága PMB, én még itt ülök a munkahelyemen és éppen most indulok haza. Meg egy tippem is van: a "hű" szó után zárójelben elhelyezett kérdőjellel van a probléma! Nos, akkor helyesbítek: szex, chat és egyebek csakis veled! Imádlak!
Paulinkám!
Tudom, hogy én nem számítok - hüpp - de azért jó lenne, ha észrevennéd, hogy én még beszélgetek veled. Az agyad meg jó helyen van ott, ahol van, nem kell feljebb költöznie egy emelettel.
Egyébként Béla lemondta az angolórát (is), de még csak nem is feltételezem, hogy miattad...
ráadásul leestem a székről, belerugtam a kukába, és nagyon fáj....és hogy ez még mindig ne legyen elég, mingyár megfagyok, úgyhogy megyek és felöltözök...
de akkor se megyek innen máshova...nem fognak rajtam kárörvendni. majd elbeszélgetek magamban....csak még egyszer valaki mondja azt, hogy én elveszek ezt-azt így-meg úgy, én esküszöm nem állok jót magamért...
agrhhh....mindig valami felb***** az agyam!
Nem értem, miért vontad meg tőlem - ha ideiglenesen is - csókjaidat és forró öleléseidet, de azt azért tudnod kell, hogy így súlyos lelki sérüléseket okoztál targonca-pihekönnyű lekemnek. Álmatlan éjszakáim lesznek, amíg meg nem bocsátasz nekem, Paulina! Enyhüljön meg szíved és térj vissza hű lovagodhoz! (Mikor mondtam én csúnyákat, gyönyörűm?)
a libertine
ps1: Boldog Névnapot Shalina!
ps2: kenyaival - szexuálisan - még nem találkoztam, úgyhogy nem tudok jó tanácsot adni :-)
Libi!
A szerelmes levelet köszöntem, megkaptam. De most épp nem kcsit vagyok rád megsértődve, úgyhogy szégyeld azonnal magad....ma nem is szólok hozzád többet bűntetésből, és megvonok minden csókot, és ölelést is. és nem kérdezem meg azt se!
Béla!
te sem vagy formában, de te legalább nem mondasz csúnyákat....vagy csak nem hallom....
Amúgy 1/4 8-kor még a munkahelyemről írtam...a magyar focisták meg hülyék...a 90. percben még 2-0 volt, aztán kaptak két gólt, 2-2. Pancserek...:-)...nade ki az az x??? kerüljön a kezeim közé...
Küldtem ám én is Neked szerelmetes levelet! Kár, hogy ma este nem vagy on-line :-(. Na de sebaj, hadd nyugtassalak meg, hogy a vidéki turné szakmai és nem szexuális jellegű volt. Természetesen áll, amit itt most leírtam - többek között...:-)