"Ez a sztorid arról szól, hogy vannak, akik lefekszenek bizonyos dolgokért cserébe. A kurválkodást ne keverjük már össze a molesztálással."
Furcsa jelenségek ezek: a valóságban élesen és világosan elkülönülnek egymástól, de - az abban résztvevő mindkét fél tudatában - utólag olyan könnyen összemosódnak.
Igen, mert az Egyezmény eredeti célja a nők védelme, de közben elismerik, hogy a férfiak is lehetnek áldozatok, és nekik is jár mindaz, ami a női áldozatoknak.
Néha van egy olyan érzésem hogy ha nem kap meg valaki valami szerepet annak ellenére hogy teljesített, akkor jön rá hogy őt tulajdonképpen molesztálták.....
Aki meg megkapta az is rájön, hogy molesztálás áldozata lett, nehogy kurvának nézzék a többiek...
Tudom, de az idézett rész nem teszi semmissé azt, hogy az egyezmény szövegének más részein deklaráltan nem egyenlőként kezelik a két nemet. Benne van a preambulumban, nyíltan és tisztán.
"Sajnos ma még mindig kockázatos bejelenteni, ha valakit szexuálisan zaklattak, mert élnek a prekoncepciók, de ha egyre többen állnak ki, akkor talán ebben is előrébb jutunk."
"több lány önként vállalja be a durva dolgokat: "Nem kell a lányokat gépfegyverrel kényszeríteni, sorban állva könyörögnek azért, hogy lefeküdhessenek arra a díványra. Nem akarom a súlyosságát elvenni ennek az esetnek, mert biztos volt olyan, akit erőszakkal kényszerítettek, de tudom, hogy sok lányt nem kell kényszeríteni""
Elég visszaemlékezni arra, amikor még nem Trump volt az esélyes jelölt, sorban nyilatkoztak, hogy szexuálisan zaklatva voltak Trumptól, bár némelyikről azonnal kideríthető volt, hogy nem is találkozhatott a nevezett személlyel. Azután, amikor Trump elnök lett közös ügyvédet kerestek, hogy képviselje őket, mert bocsánatot szeretnének kérni.
Ahhoz, hogy bármiféle itéletet hoznánk ebben a sajnálatos történetben, minél több információ szükséges, az nem elég, hogy 20 év után kiáll valaki ezzel a történettel , és az egyik molesztálót megnevezi a másikat meg nem. A molesztáló tagad.
A történet elolvasva és a videót megnézve is hihető.
Ami zavar, hogy miért ennyi idő után áll elő ezzel ?
A másik a férje folyamatosan belefolyik a történetbe, interjukat ad, bejegyez a felesége fb.oldalára kihasználja politikai ambiciói miatt a felfokozott figyelmet.
Nézve az fb oldalán strandpapucsos képét két gyermekével, összeszorult a szívem.
Nem híszem, hogy saját akaratából akarta ezt a nyilvánosságot, az a gyanúm, hogy kényszerből vállalta be , hogy 20 év tán kilép a nyilvánosság elé.
Sajnálom, mer a történetet a rendőrségnek, biróságnak, ügyészségnek , darabokra kell szedni , részletes aprólékos , mindenre kiterjedő kérdéseket kell feltenni az ügyben, ha a megvádolt személy tagad.
Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet.
A történetet eddig csak az Ő előadásából ismerjük, és ne felelejtsük el, hogy Ő egy SZINÉSZNŐ!!!!!
Jó lenne ismerni a másik két szereplő előadását is az ügyről.
Sajnos ma még mindig kockázatos bejelenteni, ha valakit szexuálisan zaklattak, mert élnek a prekoncepciók, de ha egyre többen állnak ki, akkor talán ebben is előrébb jutunk.
A feministák az Isztambuli Egyezményben is kiállnak a férfiakért:
3. Ezen Egyezmény rendelkezéseinek, különösen az áldozatok jogainak védelmét szolgáló intézkedéseknek a végrehajtását a részes felek kötelesek biológiai nemen, társadalmi nemen, származáson, bőrszínen, nyelven, valláson, politikai vagy más véleményen, nemzeti vagy társadalmi származáson, nemzeti kisebbséghez való tartozáson, vagyonon, születésen, szexuális irányultságon, nemi identitáson, életkoron, egészségi állapoton, fogyatékosságon, családi állapoton, migráns vagy menekült jogálláson vagy más jogálláson alapuló megkülönböztetés nélkül biztosítani.
Ez a nő így vagy úgy, de ─ már viszketett a keze és ─ valami "nagyot akart dobni"?
A "Molotov-koktél a parlamentre" túl nagy falat lett volna, hát egy kevésbé nagyot, de azért elég nagyot ahhoz, hogy nagyot durranjon és ez Marton László lett?
...egyik pillanatról a másikra nekemront, a falhoz nyom, rúzsos száját az enyémnek tolja, s közben a farkamat masszírozza. Kértem, hogy hagyja abba, de nem tette, így kénytelen voltam erőteljesen ellökni magamtól. Erre beszól, hogy ugye tudom, hogy a rúzsnyomok miatt simán hazudhatná azt, hogy molesztáltam.