Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Én éppen ma vettem a 350-eshez a szentélyben.610 Ft volt. A Partnerhez is biztos lehet,de hogy hol,abban nem tudok segíteni.De majd a többiek biztosan fogják tudni.
Nem jó napom volt. A kínai fűkaszáról elhagytam a szöghajtásról a csavart, pedig rendesen be szoktam csavarni zsírzás után, a Partner damildobról pedig a damilszem ugrott el. Ilyet lehet venni?
Addig is feltettem egy damilfejet, holnap majd lefényképezem, majd megmondjátok, miféle. A partner fejhez képest más, nem teljesen okés, igaz, vékonyabb damil volt benne, majd megnézem a bevált madaras kínai damillal is.
Gypsy, T35-öst ne vegyél, én rákurtam mert megvettem, na jó nem mondom hogy szar, de a T45-höz képest csak egy silány másolat... :-(
Majd csinálok fényképeket róluk, de már csak hétfőn leszek legközelebb.
Amúgy A T35 kapható P35-ként is mcculloch csomagolásban, asszem nagyjából megegyezik a T35-sel, árban sincs különbség, de a T25-nél olcsóbb egy kicsit a P25.
De én már nem veszek semmijen husi damilfejet, csak T45-öst! :-)
T35-ből van universal is, ahoz adnak egy rakás rögzítő anyát, bár a méretüket nem írják a csomagoláson, csak azt, hogy milyen gépekhez jó, T45-ből nincs universal?
Ja és a husqvarna van olyan marha hogy legyárt egy másik rögzítőt a T35-höz, a logikáról meg már végkép lemondok egész életemre... :-)
a kertigép topicban sokszor beszéltünk a négyütemű kaszákról.
a castelgardenxb534hd a tutti gép ha ilyesmiben gondolkozol, de ha a 25ccm-es verziót szeretnéd, akkor makita/dolmar gépet vegyél, mert ott 80-90ezer kröül is megkapod, de szerintem szükséged lesz a 35ccm-es verzió teljesítménytöbletére.
Azért továbbra is várom az esetleges tapasztalatokat a HONDA négyütemű fűkaszákról, elsősorban a kisebb teljesítményű UMK425-ről. Hezitálok még a Husqarna 323 és a Honda között....
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Fűkasza vásárlás előtt állok. egy négyütemű Honda UMK 425-ös lett kinézve 117.000 ért leakciózva 147-ről. A másik lehetőség egy Husquarna 323-as lenne.
Ahogy visszaolvasgattam a hozzászólásokat a Honda fűkaszákról alig esik szó. Van vkinek esetleg tapasztalata? Mennyire megbízható? A lényeg az lenen hogy ne kelljen havonta szervízbe hordani. (3 év garival van)
Hogy mire is akarom használni? Két elég nagy telek vágásához. Annyira nem bozótos volt hogy normál fűnyíróval oldottam meg jobb hijján.
Jó fűnyíród van! :-) (úgy is ezt akartad hallani!) :-)
De ez a videó sarkítás, mert totál kiszáradt gazt vág, ráadásul megemeli a gép elejét, a motor hangját meg nem hallani, így lehet hogy 163ezret pörög percenként :-)
Ez az olaj már jobb is meg többet is tud minősítésre legalábbis mint a stihl vagy a husqvarna gyárinak mondott olaja.Tehát ezzel tuti nem rontod el,de az előző is elég lett volna.
Jól teszed szerintem, a gép jó bejáratása, beleértve a használt olajat is -kínai vagy nem, egyre megy- jelentősen növeli / valójában ugye a helytelen csökkenti / a gépezet várható élettartamát. Azt a kis pluszkiadást, hogy mégegyet vettél később nem fogod bánni, mikor sok négyzetméter után is megbízhatóan üzemelni fog !