Ez rendben van, viszont sok hétvégi autós nem fog matricát venni, hogy lemenjen a Balatonra. ezért tök mindegy merről jön is ki Bp-ről, Érden mindenképpen átmegy. Emlékszem nyaranta, mikor egy-egy alkalommal le volt zárva az M7 baleset miatt, mi uralkodott itt. Most valószínű nem lesz annyi kocsi, azok viszont állandó jelleggel.
Nem tudom, de aki annyira hülye, hogy kijön az M7-esen az osztyapenkótól, nyer vele fél km-t és 5 percet, majd bukik a városon át 5 km-t és 25 percet... Szóval azt nem a városból kellene kizárni, hanem a közlekedésből. :o))
Nem t'om, parszor voltunk a mostani bezart mekiben, sose volt egy orult forgalma. Tegnap este a masikban kajaltunk, ott is osszesen csak 3 tarsasag volt....
Ha az erdi lejaronal jon(ne) le, akkor beszivja a parkvarosi 2 lampat, a Bajcsyn 1 lampat, es a 2 vasuti keresztezodest is. Ha a 0n, akkor az M0s lampajat, a Balatoni-Diosdit meg a 6/7 keresztezodest, de nincs vasut!
Nem hiném, hogy becsődöltek, inkább átköltöztek egy forgalmasabb helyre. A Hungária krt-on lévő Wendy's pl. tényleg becsődölt, no az ott már McDonald's lett. lehet, hogy ezt a büfét költöztették oda.. Én sajnálom, mert a gyerkőcök kedvenc helye volt a csúszda miatt. Viszont a másik oldalon még áll, és csúszdázni ott is lehet.
Vagy m0->7es ut. Ja, az M0n a del fele meno oldalon a benzinkut melletti mcdonalds bezart, nagy betukkel ki van irva h elado. Ilyet se lattam meg, mcdonalds csodbe ment??????
Reggel nagyon durva baleset volt a Bajcsy-n. Csúsznak az utak, vigyázzatok !
Ráadásul mától fizetős az M7, szerintem emiatt az érden átmenő forgalom is meg fog emelkedni, akik nem akarnak fizetni, mind itt jönnek majd le.
Ezer köszönet.Gondoltam, hogy nem úszhatom meg kevesebb átszállással.
Ha lehet még kérdésem, keresek egy kultúrált fitnesstermet is ugyanazon a környéken.Ha valakinek van jó ötlete írjon.
Jó,jó!
Hazamegyek, lefotózom. Meg a cymbidiumomat (orchidea) is, ami most hozott 4 virágszáron 44 db virágot (orchideát, ami olyan mint amit kis dobozban lehet kapni a virágboltokban)
babydevil
Egy aprosag: ha nincs berleted, az Etelerol indulo buszra napkozben (este 6ig ha jol emlexem) a jegyet elovetelben kell megvenned az epuletben, a buszon nem ad a sofor az indulo allomason! A buszok egesz surun, 5-10 percenkent jarnak csucsidoben, estefele es hetvegen 15-20-25 percenkent. Figyelj oda, olyat nezz, hogy Erd M7! (ha jol emlexem mas megallobol indul a tobbi erdi jarat)
A CBA-tól a busz az M7-en bevisz az Etele térre. a menetrendjét nem ismerem, de csúcsidőben elég sűrűn megy, bár addigra az ülőhelyek általában elfogynak. Az Eteléről aztán már variálhatod a BKV-t, pl. piros 7 (Ferenciek tere) aztán kettes villamos.
Üdv mindenkinek!Újonc vagyok Érden és eddig kocsival jártam, amíg karácsonykor egy ismeretlen tettes meg nem szabadított tőle.Úgyhogy most parkváros-belváros útvonalra keresek megoldást, de azt sem tudom milyen buszok vannak, és hogy kell értelmezni a menetrendet.Valaki segítene és leírná mondjuk a CBA-tól(Bajcsy, Total kút mellet) a Jászai Mari térig a legegyszerűbb megoldást? Hálás köszönet
Biztos túléli, erre van kódolva. Nálunk is több hagymás növény már kibújt a földből, de nem hinném, hogy bármi gondjuk lenne. tavaly egyedül a csüngő eperfámat vágta haza a fagy, de azt is azért, mert rügyfakadás után tört rá. egy erőteljes visszametszés után viszont már júniusra teljesen kiheverte, annyira, hogy idén is erőteljesen visszametszem tavasszal, mert ahogy néztem, kifejezetten jót tett neki.
Milyen jó a kertészkedésről írni, máris érzem a tavaszt :-)
Jaja, reggelre a vekonyabb horeteg mar el is tunt! Minten tocsog, az eresz csorog. A multkori nagy melegek utan neztem, a hoviragnak mar 3 centis levelkeje volt. A nagy fagy elott gyorsan huztam ra egy kis foldet, remelem tuleli.
Sziasztok!
Lehet, hogy ennek nem sok köze van Érdhez, de engem naggggyon boldoggá tesz. Bevittük télire a cserépben növekvö magnólia fámat az előszobába. Most tele van virággal!!! Gyönyörű, nagy sötétrózsaszin virágok boritják a fácskát.Olyan szép.
babydevil
Nem t'om ugyanez jar-e hozzatok, de egy eleg normalis ficko. Mindig dob be cedulat (sose talal minket otthon elsore, ehhez van valami erzeke) Egy indigo opellel vagy egy barnas AROval jon, ez utobbival egyszer nekirongyolt a villanyoszlopnak is :), igaz annak en is majdnem nekimentem mar parszor.
A mienk ugy december tajan, amikor keszul hely mar be van sozva. amint kesz bekoltozik, es marciusig nem lehet kirobbantani belole. Nem tudom en ha ranezek egy kutyahazra, mindig elkezdek dideregni, valahogy olyan hideg nyirkos hatasa van mindnek. Ha rendesen eteted az allatot, az ha rafekszik 30 centi szalmara orulhetsz, ha nem gyullad ki alatta, legyen kint akar minusz 15 is.
Arrol nem is beszelve, amikor a hatat meg a macska melegiti...