Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
tudom kicsit nem ebbe a témába vág de sok dolgot olvastam itt a fórumon és mindenki segít mindenkinek .Gondolom sokan nem ismeritek személyesen egymást. Másik fórumon ahol sokat vagyok ott már rendeztünk egy fórum talit és tök jól sült el.:) Ilyenben itt még nem gondolkodtatok?
89900 magyar hungarian pengő forint volt most akcióban van. plusz durván 2ezer a szállítás. Én nem profi szinten használom csak ilyen munkákra mint az árok part rendben tartása meg ház körüli munkákra
Megmondom őszintén a "nagy márkáktól azért lett undorom, mert annyira beképzelt szervizesei vannak hogy... Ennél a gépnél mindenki segítőkész volt és mindent elmondtak ill válaszoltak rá nem pedig az volt hogy ezt meg azt nem tudom ))
Sziasztok én ma rendeltem meg egy Oleomac Sparta 370 T típusú gépet . Azt mondta mindenki hogy teljesem profi gép csak annyiban tér el a profi kategóriától hogy a vibrációs rendszere csak egyszeres csillapítású. Nektek mi a véleményetek erről a gépről? Szép napot sziasztok
megkésve bár, de felrakom a képeket a T45X és a T35 damilfejekről.
A T35 is használható és egy fasza kis damilfej, de a T45x-hez képest le van egyszersítve, ami viszont szerintem nem ezer forint árkülönbséget kellene hogy jelentsen, mind1 végülis ennek tudatában mégjobban megéri a T45X, viszont az meg csak nagyobbacska gépekre való...., valószínűleg az X jelölés takarja a damilfejek közti különbséget.
Azt hogy az Agipot nem használod most fel és vettél egy repsolt azt jól tetted, hogy az agipot később elhasználnád? Szerintem inkább add el egy MZ motoros krapeknak vagy egy Simsonosnak azokba jó a kaszádba meg később is ezt a Repsolt vedd akkor teszed jól.
Köszi.Majd ha cserére szorul a gyári fej,akkor valószínűleg kipróbálom. A következő próba a Ratioparts aluoxidos 2.7-es csillag keresztmetszetű damilja lesz,mert most fogyott el a tavaly vett Stihl damil.
9 rugó. Viszont cserélhető koppantógomb CSAPÁGYAZVA (nem forog a fejjel), baromi egyszerű befűzés, mint a Stihlnél, nagyon korrekt, cserélhető kiengedő szem, kisebb (!), áramvonalasabb fej, amibe ugyan annyi damil fér .
Én éppen ma vettem a 350-eshez a szentélyben.610 Ft volt. A Partnerhez is biztos lehet,de hogy hol,abban nem tudok segíteni.De majd a többiek biztosan fogják tudni.
Nem jó napom volt. A kínai fűkaszáról elhagytam a szöghajtásról a csavart, pedig rendesen be szoktam csavarni zsírzás után, a Partner damildobról pedig a damilszem ugrott el. Ilyet lehet venni?
Addig is feltettem egy damilfejet, holnap majd lefényképezem, majd megmondjátok, miféle. A partner fejhez képest más, nem teljesen okés, igaz, vékonyabb damil volt benne, majd megnézem a bevált madaras kínai damillal is.