Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

pok_ussz Creative Commons License 2002.04.26 0 0 895
Ez engem is érdekelne...
S az is, hogy ki mennyi idő elteltével kapta meg az Assistance kártyáját? Most valami narancssárga kartonpapírom van, amit a vásárláskor kaptam, s azt mondták, kb. egy hónap múlva postázzák majd az igazit. Vagy hét hét eltelt már, de még sehol semmi. A Renault elérhetetlen, a kereskedő pedig oda irányított. Tippek, telszámok, tapasztalatok?
Köszi,
pu
Előzmény: kukucs33 (894)
kukucs33 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 894
Hát ez tényleg sz@r ügy. :(
A rönónál majd csak a kétéves átvizsgáláson kell először fizetni. :)
Tényleg, tudja valaki, hogy mennyiért mérnek egy ilyen fizetős átvizsgálást? Mi még alig múltunk félévesek, úgyhogy még odébb van, csak azért érdekelne, hogy tudjam kb mire számítsak majd akkor....
Előzmény: csucsuka1 (893)
csucsuka1 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 893
Gyerekek jól ráb@sztam, most akartam eladni a Suzukit, de tegnap kilyukadt a kipufogódobja. (3 éves 40.000 km-rel!!!!!!, hogy a pi**ába lehet ez?)
Ráadásul a szervízben a még garanciális autómon, pénzért akarják kicserélni, mondván erre nem vonatkozik a garancia. De amikor azon filóztam három évvel ezelőtt, hogy milyen autót vegyek, megnyugtattak, hogy erre 3 év teljeskörű garancia van (természetesen csak úgy, hogyha évente több 10ezer forintot otthagyok az ezek szerint semmit sem érő átvizsgálásokra, olajcserékre), úgyhogy nem kell félnem a hibáktól. Az OK, hogy a jótállási füzet azt, írja, hogy a kipufogó átrozsdásodására nem érvényes a jótállás, de azért az mégis csak durva, hogy egy ilyen fiatal autón átlyukad az a k*rva dob. Amig Ladám volt 8 év és 80.000 alatt nem volt semmi problémám, pedig azt az autót sok mindenki gyalázza. Igaz amikor eladtam majdnem a szívem szakadt meg érte, de mostmár úgy gondolom inkább jobb lett volna megtartani.

Remélem azért az új Thaliával nem lesz ilyen gond. :-)))))) Már csak 40 valahányat kell aludni mire megjön. :-))))))))

atompyka Creative Commons License 2002.04.25 0 0 892
Sziasztok!

Az OSRAM autós izzók c. topicban találtam:

"Az izzó érdekessége,hogy csak akkor sárga ha szükség van rá,tehát működés közben!
Feszültség nélküli állapotban érdekesen áttettsző a búrája ami azt eredményezi,hogy nem virít a fehérbúrás modellekben!"

Igen elkelne a Thalia fehér első indexébe...

Üdv!
ATom

renault Creative Commons License 2002.04.25 0 0 891
Üdv Mindenkinek!

Elég sokáig tartott végigolvasnom a majd 900 hozzászolást a Thalia témához. Engem meggyözött a sok pozitiv hozzászolás, amennyiben nem szakad rám az OTP, akkor mellette döntök. Két tipus érdekel: 1.4 16V ill. 1.5 dci. (igazábol dizeles tapasztalat érdekelne)

Elöre is köszönettel

cabeza Creative Commons License 2002.04.24 0 0 890
Hali!
A fogyasztási adatok mindenesetre furcsák. A gyári megadás 9,valahány liter városra. Ez nálam a 2x12 km napi utakat téve 7 liter volt.
Az országút viszont 110 fölött megugrik, és emlékeim szerint ott magasabb is lehet a gyári adatnál.
Ezek 1.4 16V motorra vonatkoznak (mielőtt vita indul).
Na mindegy, az új kocsi dizel változat lesz, az már biztos.
cabeza
Előzmény: csucsuka1 (889)
csucsuka1 Creative Commons License 2002.04.24 0 0 889
Az biztos, hogy más kategória mint a Suzuki. De azért egy kicsit mégis félek a minőségétől, és a városi fogyasztásától. (pláne úgy, hogy 90 %-ban Pesten közlekednék vele.)
Dehát a próba után beleszerettem, úgyhogy mégis vállaltam a kockázatot. :-)))))))
Előzmény: oregmedve (887)
Cryptoman Creative Commons License 2002.04.24 0 0 888
Kösz, de kivehetően Clio volt rajta, azért a Thalia, legalábbis elektromos bekötésben, biztosan más...
Előzmény: hulahopp56 (886)
oregmedve Creative Commons License 2002.04.24 0 0 887
Mas kategoria, mint a Suzuki... en is onnan valtottam.
Előzmény: csucsuka1 (878)
hulahopp56 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 886
Sziasztok
Az alábbi weblapon, ha rákattintasz a fordításra akkor látható milyen autókról és milyen friss információk "owners manual"-ok rendelhetők http://www.carsoft.ru/ a renaultról 2001 évvégi verziót találtam 25 usd ért.

Üdv
Hulahopp

Cryptoman Creative Commons License 2002.04.23 0 0 885
Nem tudtok valamilyen szintű elektromos kapcsolási-, bekötési rajzot az autóhoz? Másféle doksi is érdekel, mert amit adtak hozzá, az nagyon kevés.

Ha kell, megesküszöm, és alá is írom, hogy nem akarok otthon, házilag Tháliát gyártani (legalábbis nem kereskedelmi mennyiségben). :-)

Előzmény: kukucs33 (884)
kukucs33 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 884
Koszosodik :(
De ahol én lakom, csak akkor nem koszosodna, bármilyen is legyen, ha bevetném fűvel....
Annál szebb viszont amikor lemosom, igaz csak egy-két napig, de akkor :))
Előzmény: csucsuka1 (883)
csucsuka1 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 883
Szerintem is tuti szín a cserkopiros, én mondjuk az elején tintakéket szerettem volna, de megláttam a szalonban a cserkot és onnantól nem kellett más. Egyébként egy új autónál és különösen a Thaliánál minden szín szép, bármelyikkel kiegyeztem volna.
Nem koszosodik nagyon a cserko? Mért az én kocsijaim általában nem a tisztaságukról híresek.
Előzmény: csucsuka1 (880)
compot Creative Commons License 2002.04.22 0 0 882
A húgom autóját bizományba vette át, ugy alacsonyabb volt a jutaléka. Bár ha van időd és enegriád biztosan jobban jársz igy.
Előzmény: csucsuka1 (880)
kukucs33 Creative Commons License 2002.04.22 0 0 881
Hali,
Nekem is cseresznyepiros van, az egy tuti szín :))
Nyugi, lesz olyan megbízható, arról nem is beszélve, hogy egész más érzés vezetni. Majd mesélj.....
Kukucs
csucsuka1 Creative Commons License 2002.04.22 0 0 880
Nagyon rendes volt a kereskedő az Eurotax alapján kb. 1.2-1.3 MFt-ot ajánlott érte, de mondta, hogy inkább próbáljuk a piacon eladni, ott valszeg jobb pénzt kapunk érte. De abban megegyeztünk ha a Thalia érkezéséig nem sikerül túladni a Suzin akkor ő az ajánlatnak megfelelően átveszi tőlünk.
Előzmény: compot (879)
compot Creative Commons License 2002.04.22 0 0 879
MIért nem adtad el a kereskedőnek. Igez kevesebbet ad érte mint a piacon, de nem kell annyit utána járnod.
csucsuka1 Creative Commons License 2002.04.22 0 0 878
Hello Mindenkinek!

Sajnálom, hogy leült a topic. Van egy jó hírem - legalább is nekem jó-, végül is egy cseresznyepiros 1.4-es 16V Alize mellett döntöttem, remélem nem bánom meg. Június elején jön a kicsike, de már gondolatától is bizsereg a jobb lábam. Kicsit tartok attól, hogy nem lesz olyan megbízható, mint a Suzuki volt, dehát próba cseresznye 8-))))))

Addig is ügyködnöm kell, hogy elpasszoljam a jó öreg Suzukit...........

cabeza Creative Commons License 2002.04.17 0 0 877
Biztositás:
A bróker nemcsak azért jó, mert több biztosító ajánlatát össze tudja vetni a szgépen 1 perc alatt, hanem jelentős kedvezmény is elérhető, ha szerződött brókernél kötsz biztosítást.
A Cascom az Axa-nál lett megkötve, telefonon az Axa ügyfélszolgálatnál olyan árat mondtak, hogy még a vonal túloldalán is csodálkoztak rajta, nemcsak én. A brókernél viszont ez jött ki a legkedvezőbbre és legolcsóbbra is.
Európa:
A kötelezőm nekem is náluk van, mert ott volt a legolcsóbb. Viszont 4 hónapba került, mire tisztáztam, a 2 szerződésből, amit a nevemre írtak, melyik az enyém, és mennyit kell fizetni. Mire tiszta lett, az autót el is lopták.
Üdv: Cabeza
Előzmény: Pöppec_kvar (874)
Pöppec_kvar Creative Commons License 2002.04.17 0 0 876
Bar nem tudok rola, hogy rajtam kivul mas kaposvari is lenne itt a topicon, azert megadom en is az altalam ismert broker (Magyar Jozsef)szamat: 30/298-02-38.
En evek ota vele inteztetem mindenfele dolgomat, nyugodt szivvel ajanlom.
Előzmény: lanos15 (875)
lanos15 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 875
Hali!

Pécsiek figyelmébe tudom ajánlani a következő telefonszámot: 06-70-3355289. Az ipse egy biztosítási brókercégnek dolgozik, és mindenre megkapjátok a naprakész választ, és garantáltan a legkedvezőbb kötelező biztosítást/cascot meg tudjátok kötni! Tapasztalatból beszélek! :)

Előzmény: Pöppec_kvar (874)
Pöppec_kvar Creative Commons License 2002.04.16 0 0 874
Nekem az Europanal van a CASCO-m, 10%, min 50.000-el. Igy 7809.-/ho, negyedeves fizetesi gyakorisaggal, atutalassal. Ja, ami meg nem mindegy: videken lakom.
A kocsi RT-s es van benne meg par dijnovel extra.

Az tenyleg jo, ha felhivsz tobb biztositot, de sokkal egyszerubb, ha egy biztositasi broker ceget hivsz fel, ok ismerik az osszes biztosito ajanlatat, Neked pedig nem kerul egy fillerbe se.

Előzmény: csucsuka1 (869)
cabeza Creative Commons License 2002.04.16 0 0 873
Hi all!

A Blaupunkt a Phillips egyik felvásárolt márkája. Ált. a gyári beszerelésü autorádiókat hozzák ez alatt a márkanév alatt.
cabeza

Előzmény: kukucs33 (868)
kukucs33 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 872
ja, azt elfelejtettem, hogy 10% de min. 20e HUF (vagy 25e, hirtelen nem emléxem) az önrész, de ebben is van variáció, mert a 10% mellé lehet min. 80e önrészt is vállalni, akkor 9000 körül lett volna a havi díj. :))
Előzmény: kukucs33 (871)
kukucs33 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 871
1,4 RT - Generali-Providencia kb. 35.000,- / negyedév
Vásárlás előtt felhívtam pár biztosítót és telefonban is flottul elmondták az összes verziót, ezt javaslom neked is akármit veszel végül, mert a fizetési gyakoriság is befolyásolja a díjat, igaz nem egetverő mértékben, de ha abból inkább benzint veszek... :)))
compot Creative Commons License 2002.04.15 0 0 870
Nekem a HB-nal az RT-s változat légkondival kb 12.500/hó volt.
csucsuka1 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 869
Megint, hagyj legyen egy hülye kérdésem, sajnos cabezával kapcsolatban jutott eszembe. Mennyiért mérik a havi cascot 10 % önrésznél a Thaliához?
kukucs33 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 868
Hali,
Szerintem új Thalia még csak a kereskedőknél van, két hete volt a bemutató, ha valaki akkor megrendelte, szerintem még akkor sem vehette át azóta.
A magnó egyébként olyan mint a régiben, azzal a különbséggel, hogy a kijelzőt felrakták a műszerfalra, de ilyen van a kolleganőm lassan egyéves Twingojában is, csak az CD-s, szóval semmi újdonság nem jött a megújuláskor. Talán annyi, hogy az újhoz hat hangszórót is lehet kérni.
Gyártmányát tekintve a kapott kezelési utasítás szerint (szerintem) Blaupunkt, bár most az újat vezetve rákérdeztem és a ficere azt mondta, hogy Philips. Szóval nemtom.
Nem egy nagy durranás de szépen szól és végülis nem hifi tornyot akartam venni, hanem autót. Ezzel együtt van benne Dolby, meg olyan, hogy megkeresi a szám elejét/végét, és oda-vissza játszik. Az autó kategóriájához képest szerintem elég jó.
Előzmény: csucsuka1 (867)
csucsuka1 Creative Commons License 2002.04.15 0 0 867
Csakhogy átugorjam a lesújtó eseményeket, amely szegény Cabeza barátunkkal esett meg, hagyj kérdezzelek meg titket, van már valamelyikőtöknek új Thaliája, vagy még csak próbaautóként szaladgálnak az utakon?
Milyen a beépített magnó a kocsiban?
Pöppec_kvar Creative Commons License 2002.04.15 0 0 866
Fogadd reszvetem...

CASCO-d volt ra?
Ha lesz lelki erod, ird majd meg a biztosito mit mondott ra!

Előzmény: cabeza (858)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!