Én is a kerékpárt. Hiányzik a rendes felirat. (Szökevények neve, előnyük, lemaradók)
Kár, hogy a másik vívó már kiesett. Régen vívni csak a magyarok, az olaszok, a franciák tudtak. Később jöttek az oroszok. Most pedig irániak, egyiptomiak. Ez még 20 éve is elképzelhetetlen volt.
Nem voltunk eredményesek az igaz, a mostani olimpián már csak 1 ökölvívónk vett részt, simán kiesett.
Felelős persze nincsen, régebben Erdeit is odarakták a szövetség élére bábunak, most meg vígan horgászgat, mosolyog. A "Madárfészek" akadémia sem nagyon ontja az olimpikonokat.
Valószínűleg a lehető legfelületesebb módon követem a bokszot (pláne a magyart), de nekem az a benyomásom, hogy az elmúlt olimpiákon már csak mélyütések jutottak eredmények helyett. De kijavítani ér természetesen, remélem tévedek.
Vágom én, csakhogy Omáron a tűz helyett inkább a megilletődöttség érződik. Persze az is igaz, hogy 1. ő is azon magyar olimpikonok közé sorolandó, akik a kvalifikáción ellőhették idei csúcsformájukat, 2. még szemtelenül fiatal. (igaz, az olasz sem volt vénség)