Szevasztok! Apropo DIADORA csizma,Bobi dr.-nak van valami tuti kapcsolata és nagyon méltányos áron lehetne szerezni.Én agyalok rajta mert nagyon odavannak már a régiek.
Holnap reggel a másik helyi okos kis Sherpással kimegyünk a Mol útra szétnézni. Ha a pálya jó, hárman mi is kimegyünk. Az olasz technikai vívmányok megbízhatóságával és realitásával teljesen egyetértek, viszont a rizskályhák ideje remélem a múlté.
Kár,mert már mennék szétkaparni a pályát. nemám,csak bosszankodok,hogy tavaly 20 ezret pengettem a majsai egyesületnek és ezért 4-szer (a versennyel együtt) voltam a pályán.Sok mindent nem kaptam az egyesülettől.Hoztam egy III.helyet is,talán majd idén vmivel "segítenek".Az előző egyesületemnél pl.bármikor kaphatsz 50%-os áron Diadora csizmákat. Majd beszélek Yokoval.
:) Pont itt vagyok egy Aprilia tulajnál, próbálunk regisztrálni, és láttam már sok mindent de ilyet még nem, sikerült minden, és baszik beengedni, ez tök gáz, pedig Herka nagyon szeretne Téged is Üdvözölni! Ja, én meg végre elkészültem a motor felkészítéssel, még a futóművet is beállítottam, jó softosra, mert most úgy szeretem, az új akksi is belekerült, és a gázkar sem szorul mostmár! :)
Na, Szasz! Misivel annyiba maradtunk, eddig, hogy holnap 11h körül megyünk ki a Mol útra, de majd reggel még egyeztetünk, vagy itt, vagy hívd Misit, én csak elmegyek vele, ahová megy, nekem tökmindegy! :)
Cső- váz mindenkinek kivévéve az APRILIA tulajoknak azoknak üdv.Mi is mennénk 427-el motorozni csak még nem tudjuk hogy hova,viszont ezt meg kellene tudnunk mielőb hogy tudjunk tervezni.Szükségunk lenne olyan adatokra pl:
-hany órai találka /mert ha gázutra megyünk én nem találok oda mert 2 éve voltam 1szer/
-melyik nap /nekem a szombat jobb/
-meny itóka kell hogy túleljük a napot
aszem enyi ja és énis sima crossgumis vagyok, ezzel is faszát lehet majd csapatni
Nehogy lesántulj nekem! Holnap kész a mondeo a festőnél, ki fogja összerakni? Mi is megyünk holnap a factoryval de persze mi natur gumikkal. Holnapra mamúgy is elolvad a hó!!!!!
kösz, hogy a kissebséget is befogadjátok! valóban nagy ötlet volt ez az oldal, köszönet a létrehozóknak!!! beszéltem a lakiteleki pálya tul-lal valószínüleg nem tuja rendberakni a holnapra pályát,de még este érdeklődök.