Panyo...köszönöm, hogy megosztottad e csodás dalt velem!Amikor hallgattam, könnybelábadt a szemem és azt hiszem, hogy a szemüveges lányba beleszeredtem, olyan édesen énekelt, hogy kirohadt a fogam!:))
Valaki aki az újpesti csoporttal szokott edzésre járni!! Holnap mennék én is! De nem emlékszem mikor van a találka központban.... Szóval egy időpontot ha kérhetnék!! Kösz
Ezt a blogos dolgot játszd meg nyugottan christos.
Az USA-ban már van blogosok érdekvédelmi szervezete. :)
Sőt, külön kifejezés is a blog miatt kirúgott alkalmazottakra: "dooced"
Jó nagy pénzekre perelik a volt cégeiket. ;)
A témához hozzászólva, mint már többeknek is mondtam az előző ilyen pénzbüntetéses dolog kapcsán:
Ez az etikai bizottság etikátlan döntése. Ha mindenképpen pénzbírságot akarnak kiszabni, akkor büntessék a bevétellel rendelkező egyesületet. A játékos a pályán és azon kívül is csapatát képviseli. Ez amatőr liga. Nem kellene ez a profi brusztolás. Ettől nem haladunk előre.
Ahogy Bundi is mondta. A sportágat jobban lejáratja egy ilyen kétes bírság, mint maga a büntetett eset. Példának okáért, én nem olvasgatom a gladiátor fórumot. Ergo, ha nincs ez a balhé, tudomást sem szerzek róla, hogy a bírókat egy azaz EGY ember minősítette nyílvánosan. Most mégis arról trécselünk 20hsz óta, hogy mennyire rossz döntést hozott a szövetség.
Szólás szabadság?
Na majd edzésen találkozunk!
üdv: az erős biztonsági
ui: mielőtt a 48-as játékost bárki is 10ezer forintra büntetné, közlöm , hogy
1. nincs annyija
2. nem ő, hanem a gonosz hacker ismerőse vagyok, aki feltörte szegény, jóképű, erős, nőkbálványa haverja fórum nickjét és most botswanaból mindenhova írogatok ! ;) mánimánimáni! mástbífáni! LOL!
be kell vállalnom a falat 1 kis idöre mert aki nem edz az ne is egyék!!nem vagyok fal csak beállok oda kicsi pici falacskának!!nem tudom lehet rosszul látom de a nagymenő akiről szobrot kéne állitani gondolja őőőőőő!!1x 55számu mezben van 1x 58as!!én ezt 1millio ft ra birságolnám és 2évre kizárnám a faszba!!vagy ilyet lehet!?mert akkor berendelek 10 mezt különbözö számokkal és go!!!!
Pénzbüntetés helyett legyen közmunka, 50 forintos órabérrel. Pl fűnyírás, kukázás, vonal festés, tackle bábuskodás stb...
Vagy ha nem tudja befizetni akkor le is ülheti a MAFSZ fogdájában napi 100 forintjával!
szerintem most a MAFSZnál elég komolyan példákat akarnak statuálni ezekkel a határozatokkal, hogy még csírájában elfolytsák az ilyen és ehez hasonló szitukat.
Sok retorziós lehetőségük nincs - pénzbírság, eltiltás, megintés - ezen eszközök közül tudnak választani. Én egyébként inkább fizetek mintsem hogy ne játszhassak. Jelenleg egy játékos számára a legrosszab büntetés az eltiltás szerintem. Elég gáz, hogy csak a lelátóról nézheted a meccset, holott egészséges vagy. Hozzhattak volna, most egy enyhébb döntést kilátásba véve egy magasabb pénbírság amennyiben, a játkos "visszaesik", és egyben egy határozatot is hozhattak volna, hogy bármely más játkos aki ilyen tetre vetemedik, már nem az enyhe, hanem a szigoróbb büntit kapja, hiszen tanulhatott már egy megtörtént esetből. Én ezt az írányvonalat tekinteném követendőnek.
Egyébként ez fel vet egy érdekes szituációt, mi van ha én saját blogomban írom meg a véleményemet? Nem egyszerű feladat! Ugye a blog egy személy elektronikus, napló, ami nyilvános, vagy részlegesen nyilvános, ahol az ember az érzéseit, történéseit, véleményét írja le, ossza meg másokkal. Vagy csak a kosarasoknak lehet naplójuk?
Azzal egyet értek hogy, valamilyen módon gátat kell szabni a bírók szapulásának a tekintélyük érdekében, de azért a szólás szabadság is egy fontos dolog, noha közhely szerűen hangzik. Ha én az utcán egy haveromnak mondom azt, amit a srác mondott és ezt tök véletlenül hallja valaki az etikai bizottságból akkor azért is kaphtok pénzbírságot? Ez azért hülyén hangzik.
Mellesleg megjegyzem, hogy visszaolvastam a hozzászólást, illetve egy bíró reakcióját és szerintem nem volt igaza a srácnak. Elkésett és utánna még ő magyaráz, amikor csak annyit kellett volna tennie, hogy oda,egy szólni a bíróknak.