Keresés

Részletes keresés

levil Creative Commons License 2006.01.19 0 0 652
Majd meseljetek
Előzmény: Stms (651)
Stms Creative Commons License 2006.01.18 0 0 651
:)

Tudom hogy offtopik, de

MÁR CSAK EGYET KELL ALUDNI! :D
Előzmény: levil (650)
levil Creative Commons License 2006.01.18 0 0 650
A foot az eliras :)

Fokot
Előzmény: TheRover (649)
TheRover Creative Commons License 2006.01.18 0 0 649
sztem fee
Előzmény: Stms (648)
Stms Creative Commons License 2006.01.18 0 0 648
Haladás.

foot? Az mi?
Előzmény: levil (647)
levil Creative Commons License 2006.01.18 0 0 647
Szoval nem tudja magat kihozni az urge ovadekkal. Az ugy vegeig nem kapja vissza az urge azt a penzt ami meg nala volt. (Akkor pedig vagy a zaci kapja vagy en ha addig kifizetem a zacit.) A vad az nem szabalysertes. MAr csak a foot kell feljebb tornaszni. Szoval egyelore nagyon jol nez ki az ugy.

Remelem a kilakoltatas mar megy rendesen.
levil Creative Commons License 2006.01.16 0 0 646
Nekem budos ez az Ibanez. Ha az elado visszavon egy aukciot attol meg nem tunik el az aukcio csak ki lesz ra irva hogy az eszkoz mar nem elado, vagy aukcion kivul eladva, stb. Ez viszont teljesen eltunt szoval elkepzelhetonek tartm hogy az ebay kozpontilag fujta le mert latta hogy valami gaz van.

Hacsak az europaiak nem csinaljak maskent mint az amcsik. Az is lehet.
TheRover Creative Commons License 2006.01.16 0 0 645
gondolom a csávó beijedt hogy iylen olcsón fog megválni tőle, és inkább visszaszívta a dolgot. Émmeg nagyot koppantam, pofára.
Előzmény: TheRover (644)
TheRover Creative Commons License 2006.01.16 0 0 644
ibéjszakértők figyeljetek, lehet olyat, hogy az eladó 20 perccel az aukció lejárta előtt visszavonja az egészet? Tegnap este majdnem felrobbantam, amikor a '77-es Ibanez F5 426 €-n állt, és arra készültem, hogy 2-3 perccel a vége előtt közéjük vágok 530-at, erre mit látok? A termék nem elérhető, kész, vége. Ezt nagyon nem tartom fair dolognak. bezzeg ha rálicitálok, és aztán nem veszem meg, akkor kitiltanak az ebay-ről. Meg először utalj, ugyebár, aztán vagy megkapod vagy nem. szal eléggé az eladót biztosítja inkább sztem.
Stms Creative Commons License 2006.01.16 0 0 643
Elolvastad az általam linkelt cikket. ;)
Előzmény: levil (642)
levil Creative Commons License 2006.01.15 0 0 642
Szerinted honnan tudom hogy apam mandojat es a csucs kentuckykat egy faluban gyartottak?
Előzmény: Stms (641)
Stms Creative Commons License 2006.01.15 0 0 641
Csak hogy a sok rettenet között valami jó is legyen:
http://www.vintagemandolin.com/kentuckyarticlepage1.html
levil Creative Commons License 2006.01.14 0 0 640
Mondenki azt mondja hogy ha csak nem valami redneck szabaly vonatkozik Nebraskaban erre, akkor akar rajuk (zacira) is hivhatnam a zsarukat hogy lopott targy van naluk :)) Mondta a zsaru hogy vissza perelhetem a penzt toluk. De jobb lenne ha nem kene kifizetni.

Baratnom mamaja ugyved. Mondta hogy lehet hogy van valami szabaly ami lehetove teszi hogy kifizettessek, es nekem kelljen visszaperelnem a penzt az elkovetotol. Abbol ugy sem lesz semmi. Nagyon ugy nez ki hogy nincs penze. Lefoglaltalk nala $190et. Hacsak ahhoz hozzajuthatnank. Hetfo szunap, de kedden koran beszelnem kell az ugyesszel, mielott veletlen kiengedik az urget ovadekkal.

A foberlom mondta hogy a csako ki lesz lakoltatva azonnali hatalyal. Remelem ennek nincs jogi akadalya sem. Majd hiszem ha latom. Szerintem nem fog szeretni, de nem biztos hogy tudja ki vagyok (bar azt tudja hol lakom, mondjuk 52 lakasos tarsas haz, de ha bejut a lepcsohazba akkor tudja hol leszek). Bar latott engem, szerintem eleg reszeg volt ahhoz hogy ne emlekezzen. Ha akarmilyen gond lesz ebbol akkor azonnal koltozom. (ennek nem fogok orulni, meg a foberlo sem, de ez lesz.)

Meg remelem elrakjak az urget rendesen. A zsaru mondta hogy probalja ugy csavarni a dolgot hogy nagyobb hordereju ugy legyen belole (ne csak szabalysertes). $1500 alatt csak szabalysertes. A hangszer bluebook erteke 1200-1400, de ott a gyonyoru TKL tok+hur+kabel+hangologep+hangolo pickup+pickup a hangszerben+upgradeek+kapo. Elvileg meg lehet. Meg olyan erteken kell elvileg szamolniuk hogy mennyiert tudjak potolni ezt nekem. Az tuti $1500+. En tuti raverek az eszkozre kurva sok penzt. Kerek egy arajanltatot hogy az atalakitasokat mennyiert csinalna meg 1-2-3 hangszeresz es azt is hozza adom.

Sajnos betorest nem tudnak majd rabizonyitani hacsak be nem valja. (Remlejuk ha volt olyan hulye hogy 4-5 sarokra a zaciba levitte, akkor be is valja.) Csak lopott targyak birtoklasat lehet rahuzni s akkor nem lesz bent eleget.

Meg ovadek elleneben kiengedik s akkor lehet baj. (Remeljuk nincs penzes simerose hogy letegye az ovadekot. Bar ezek mindig talalnak eleg penzt ilyenre.)

Majd talyekoztatok a fejlemenyekrol. Holnap beszelek baratnom ugyved mamajaval. Kedden meg az ugyesszel.
Előzmény: TheRover (638)
Mindörökké Csók Zenekar Creative Commons License 2006.01.14 0 0 639

Az én megérzésem szerint, egy fillért sem kéne kifizetned a zacisnak, mert lopott tárgynak nem lesz tulajdonosa. Majd elbeszélget a letartóztatott szomszéddal. De lehet, hogy nevadában más a móres.

Előzmény: levil (637)
TheRover Creative Commons License 2006.01.14 0 0 638

Ez KURVVVA nagy sztori levil! Komoly, de lényeg, hogy azért jó vége lesz, úgy tűnik. Erről könyvet írhatnál, Te, a családod és a hangszerek címmel :-/

és a szomszéd? eléggé utálni fog, ha kiengedik, nem?

Előzmény: levil (637)
levil Creative Commons License 2006.01.14 0 0 637
Az ellopott Kentuckym tortenete. (Igen elloptak.)

Lehet hogy el van atkozva a csalad mandolin ugyben. Bar ennek a vege ugy nez ki happy end lesz. De ez lehet hogy bele kerul meg $300-omba.
Stms Creative Commons License 2006.01.12 0 0 636
Régebben volt egy telszám, felhívtad, és tolta a 440Hz szinuszt.
Előzmény: TheRover (631)
levil Creative Commons License 2006.01.12 0 0 635
Ittvolt a megoldas :)) Igy lehet egy hulye informatikust felismerni...

Szoval nagyon irigy lesz a Matyi!!! :) Amint felhusztam az eszkozt E/F-rol G-re olyan rendesen elkezdett kotyogni. Akkora hangja van mint egy agyu. S a felfuggesztest ki kell cserelni mert szar. El sem tudom kepzelni utanna hogy fog szolni.

Visszamentem jatszani az eastmaneken. Meg mindig nem, de most is befolyasolt egy jobb hangszer :) Az Oval viszont botrany.
Előzmény: PETYUS (634)
PETYUS Creative Commons License 2006.01.12 0 0 634
Akkor lehet, hogy telefonközpontfüggő a dolog. Mifelénk, amikor utoljára volt drótos telefonom, akkor 425Hz volt a tárcsahang.
Előzmény: TheRover (633)
TheRover Creative Commons License 2006.01.12 0 0 633
Lehet hogy vannak ott Hertz-problémák, én 1-2x már hangoltam be úgy, és nem volt gondom zenekarral sem, nem volt hamis. levil-nek mindenesetre ideiglenesen biztosan megteszi.
Előzmény: PETYUS (632)
PETYUS Creative Commons License 2006.01.12 0 0 632
Gisz és A között kb. félúton.
Előzmény: TheRover (631)
TheRover Creative Commons License 2006.01.12 0 0 631
1 5let: vonalas telefon szexisen búgó tárcsahangja: A hang.
Előzmény: levil (630)
levil Creative Commons License 2006.01.12 0 0 630
KM1000 - Elso benyomas: Akkora a hangja hogy azt hittem elejtem. Chopjat meg nem erzem. Mondjuk a Rover es a Morris utan nehez is megtalalni. Azok ugy choppoltak mint az agyu. Kellene talalnom valamit aminek segitsegevel megtalalom a Gt hogy behangoljam. (en barom meg egy hangvillat sem dobtam be a borondbe. More megjon egy hangolo gep addig azert szeretnek pontos lenni :) Helyszinen meg mocskosn draga minden. (a hangologep is)

Dean Mando Mondo elment a hangszereszhez meg hid a hangszer mellett erkezett es nem tudtam felrakni. Nem voltak eleg nagyok a huroknak a kivagasok. stb. majd par nap mulva. Penteken zenelek. Elosszor fogok mandolinozni a kollega mellett. Eddig csak gitaroztam.

Baratnem gitarjara raktunk rendes hurokat. Beallittatam. $72 volt, de nagyon megerte. Alomkenyelmes. (Bssza meg az osszes hangszeresz otthon) Kb 4-5-6 hangszert mar leadtam az itteni hangszereszemnek. Koztuk $200as es Larrive is volt. Az osszes ugy jott vissza hogy alom volt rajta jatszani es nem csorgott. Ezt otthon meg egyszer sem (neha harmadszorra vissza adva sem) sikerult.

Meg hogy be kell allnia a hangszernek. Baratnom alap alvarez D-18 copyjan klasszikus hurok voltak. A no (hangszeresz) mondta hogy 4-5 napig hagyjam ott mert nagy valtozas a 13as hur a hangszernek. Lehet hogy utanna kell alitani. Egyebkent nem kellett.
TheRover Creative Commons License 2006.01.11 0 0 629
nekem viszont berezeg az úszógumim a megfelelő frekiktől
Előzmény: Mindörökké Csók Zenekar (627)
TheRover Creative Commons License 2006.01.11 0 0 628
Na ja. Még szerencse, hogy ő nem fog túl gyakran az ölébe gitárt. Jobb így mindenkinek.
Előzmény: Mindörökké Csók Zenekar (627)
Mindörökké Csók Zenekar Creative Commons License 2006.01.11 0 0 627

Na, mondjuk ez has kérdése. Egy Peter André nem érezné sem a szopránt, de a basszust sem.

Előzmény: TheRover (623)
inch Creative Commons License 2006.01.11 0 0 626

Hozzad el mindenkép! :)

Előzmény: TheRover (625)
TheRover Creative Commons License 2006.01.11 0 0 625

:-)

Ja, és gyakorolom már rajta a Smoothie Song-ot... levil is egy Nickel Creek-szám miatt rendelt mandolát, meg én is buzukit, szal vickes a dolog

Előzmény: Stms (624)
Stms Creative Commons License 2006.01.11 0 0 624
De, érdekel, csak otthon hagytam a letöltést, mielőtt meghallgattam volna.
És különben sem mondhatok semmit. ;)
Előzmény: TheRover (623)
TheRover Creative Commons License 2006.01.11 0 0 623

Látom senkit se érdekel, de túró a fületekbe, akkor is írok róla pár dolgot. Szal összefoglalva 18ezervalamennyi forintot nagyon megér. Nagyon szép és inspiráló hangja van, sokat fogok játszani rajta. Sokat számít hogy fából van a teste, nagyon szépen rezonál, "él" a hangszer, érzem a basszusát a hasamon, pedig nem is olyan nagy a teste. Gyönyörű, homogén felület, fenyőből van, elégedett vagyok vele.

Ami viszont elég kaki, az sajnos a nyaka. Mint a legutolsó Muzima tanulógitár. Nyers a fa, élesek a bundok, a nyak széle, és oktávhamis az egész, nagyon durván. Fogok állíttatni rajta, azért biztosan javít majd az is a dolgon. A húrok is elég gázak, 1 éve gyári húrok vannak rajta, még azt sem tudom egyelőre, hogy honnan szerzek buzukihúrt. A D'Addario gyárt egyfélét. A kulcsok viszonylag jól tartanak, de még nem nagyon állatkodtam vele, majd meglátjuk.

szal ennyi, Inch, ha érdekel Téged, leviszem szívesen Pécsre megmutatni, ha tényleg keresel mélyebb regiszterű hangszert énekkíséretre. Viszont a terpesztett bluegrass akkordokat ezen el lehet ám felejteni, hacsak be nem veted a lábujjaidat meg az orrod hegyét is 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!