Szervusz! Köszi szépen, de sajnos későn jött. Nemrég vettem egy Monzát, és ha most hazaállítok még egy rádióval, akkor repülök autóstul, rádióstul, alkatrészestül! Jelenleg lakásfelújítás van betervezve. Bár ha mondasz egy árat, akkor még nem zárkózom el teljesen!
Ez pillanatnyilag egyetlen bemutató darabként létezik. Van rá kereslet 1500 €-ért is, amikor én élőben a kezembe fogtam akkor futott be rá egy 26 darabos megrendelés...
K.Tib: Én árulok egy Becker-t. A lényeges az egészben, hogy ez nem rádió, hanem rádiómagnó, Becker Monza Casette, krómkeretes, csikos előlapos, és a magnó része sztereó. Jelenleg a bogaramba van beszerelve, és kifogástalanul működik. Úgy tudom, ez volt a legnagyobb Becker akkoriban.
Irj egy ajánlatot a magnumkukacfreemailponthu cimre, gondolom meg tudunk egyezni. Adok hozzá egy adapterkazettát is, igy MP3-at is lehet vele hallgatni.
Szervusz! Mostanában havi rendszerességgel járok Debrecenbe, ha gondolod megkereslek alkatrészvásárlás ügyben! Én saját magam újítottam fel az autót, de a motorhoz még nem kellett hozzányúlni. Igaz indításkor füstöl is. De hát amíg rendesen indul addig nem macerálom.
Nekem itt Debrecenben kell szet neznem. Ha motor felujitas lesz akkor total. Ha nem akkor inkabb eladom az autot. Igazan nem tudom hogy mit csinaljak vele.
Sajnalom eladni, de az sem allapot hogy az ido emessze fol. Valaki akinek igazan van ra ideje szepen helyre tudna hozni. Nem tudom mit is csinaljak vele.Nem is beszelve az alkatresz hegyrol. Most talaltam pl 4 hibatlan ajtot. Par eve hoztam egy autot kintrol. Elotte meg bontottam egy jo parat. A dolog masik oldalat nezve amugy szuper kis jargany az allolampas. En bejartam vele a Krim felszigettol kezdve egesz Europat. Ja apropo van 4 fekete karpitom lehet eladom.Hibatlanok. Nekem ugysem kell. Az en autom belul piros, a szine sotetkek.
Nem tudja valaki milyen 5 sebesseges valto passzol hozza? Egy 240-es motorhoz szerintem mar illik, egy otos valto. Szuksegem van ra eleg sokat megyek kulfoldre hosszu utakra.
Amasik ami az allolampas mellet szol: a futomu!!!!! ELNYUHETETLEN. Nem ugy mint a renaultome!!!!!!!
Ezekre a rossz videki utakra a legmegfelelobb. Nem is beszelve arrol ha keszen lesz akkor indulok jovore a csillag turan. vagy a limusinnnal vagy a cupeval.
Egyebkent ha erdekel valakit: tudok komplett autokat kint, allapottol fuggoen 1000 euro koruli aron. De hogy a motor milyen benne az isten tudja. Hiaba beindul ha itthon nem indul januarba. Ezert is nem veszek egy komplett autot. mas alkatreszem meg van boven.
A cupe del francia orszagban van. 54 ezer km van benne. Feher szinu. Nagyon kicsi rozsdaval. Nagyon szep allapotban. Az ara pedig igazan barati. Fotom meg nincs, de lesz ha elhozom. Ott lattam pl egy benzines sima limuzint 2500 euroert. 120 ezer km-el