14. rész: Segítsük az árvákat !
MA 17:00' Duna TV !!
A Meldrum-házban semmi sem változott. Alf és Mrs. Lipton között továbbra is feszült a hangulat Alf be nem váltott házassági ígérete és tetemes tartozása miatt. Ez a feszültség rányomja bélyegét az egész ház hangulatára. A Lord és Agatha kapcsolata az asszony férjének nem csökkenő gyanakvása ellenére is tovább virul. Teddy még mindig Rose-t és nem annak úrnőjét, Madge Cartwright-ot szereti.
WACZAK SZÁLLÓSOK FIGYELEM!A FAWLTY TOWERS KAPHATÓ KÖNYVBEN!BENNE VAN AZ EGÉSZ FORGATÓKÖNYV!AKIT ÉRDEKEL NÉZZE MEG AZ IDEGENNYELVŰ KÖNYVESBOLTBAN A BELVÁROSBAN,VAGY A MARGIT-HÍDNÁL,A POZSONYI ÚTON!
Tudtátok,hogy csak az első részt forgatták az igazi Meldrum-házban,amit a Holland parkban béreltek ki?A többit Norfolkban csinálták az Elstree stúdiójában.
Én egy gyönyörű orosz grófnő vagyok,ékszertolvajlással keresem a kenyerem.Egyszer majdnem lebuktam,de szerencsémre belémszeretett a világ leghíresebb nyomozója:Hercules Poirot.Ő mentett meg a lebukástól,kérem,haolvassa írjon nekem.Poirot még mindig szeretlek!
Poppy:I've got no-one,no-one understand me,my sisiter hate me,Daddy bullies me,but you was be another,like a rock,something I can hold on too!
James:You know I do anithing for you Miss Poppy!
Poppy:Would you!Would you really?
James:
Oh!Miss Poppy!
1.Idegen az éjszakában:
Stokes felkötött karral tölti az italokat.Odalép az Érsekhez:
Érsek:-Egek,csak nem háborúban járt,Stokes?Mi történt?
Stokes:-Bekukkantottam a templomba egy rövid hálaadó imára és kifeléjövet beleütköztem az ajtóba!
2.A háborús sérült:
George az Érsekkel beszélget a szalonban:
Érsek:Csak nem az anyósod volt aki az emeleti abalakból kiabált,amikor bejöttem?
George:Nem,biztos egy napszámosnő lehetett.Nem,semmiképpen nem lehetett Lavender ideje legnagyobb részét ágyban tölti,egyre gyengébb lesz,tudod?
(Kivágódik az ajtó)
Lavender:Valami buli van!!??
Szasztok!
Angyalhentes!Teljesen igazad van,tényleg P.G. Wodehoustól vette az ötletet.Én olvastam tőle egy csomót és aláhúztam az egyezéseket.Stokes neve is szerepel!!
Sajnos úgy tűnik, kudarcba fulladt a dolog. Most már az a három-négy ember sem jár be, akik kezdetben viszonylagos rendszerességgel látogatták a csatornát. A legtöbb topiktársat pedig, úgy tűnik, eleve nem is érdekelte az egész. :-(