Évek óta figyellek és a "kigyógyulás" előtti fázisba kerültél. Akárcsak Nagy Gergely teológus. Nem sokára tehát feladod ezt a fanatikus tevékenységedet, amit eddig tettél. Nem is tehetsz róla igazából, mert az elkapott elmevírusaid voltak az okai. Jobb nélkülük éni, majd meglátod te is, mind egyre többen.
Ja a Te kitalált Istened. Tehát a kamuIsten. Amit nem lehet és nem is tudsz bizonyítani, csak egy körkörös hivatkozás, azaz érvelési hiba, azaz parasztvakítás.
Stimmel és azonosak vagyunk a klaviatúrán pötyögve. IGe-n, többek közt itt ezen a fórumon is folyattam a kutatást, aminek az eredménye már egy könyvben is összegezve van. Amely első verziója ingyenesen is olvasható. A kettővel fejlettebb verziója meg néhány zsömle ára csak. Az is csak a kiadók miatt, mert ingyen nem szívesen foglalkoznának vele.
"- "hívők" ; Mert lexikálisan az is hívőnek számít, aki a Pénzben hisz, vagy a PoliAteizmusban, vagy a BigBangben, vagy a Napfaló Kockás Krokodilban." :-))
Erről a krokodílról már hallottam, kb. 15 éve egy IG nevű nicktől. Előbb ezt írtad: "Ezt részben már feltártam egy megjelent e-könyvemben" - Ezt a könyvedet az IG név alatt megtalálhatom?
A vallások és a hitek eleve átveréseken, pszichológiai trükkökön alapulnak. Ezt részben már feltártam egy megjelent e-könyvemben, de ezóta jelentősen még tovább jutottam és jelentős sikerekkel a kutatásaimban. Hodász András katolikus papot és Nagy Gergely Kálvinista Apologéta lelkészt is immunizálta már a módszertanom. Otthagyták, felhagytak a mesemondó és elemző hivatalos vallási tevékenységükkel.
Buta kisproli mítosz. Nézd meg pl. NY-ban a haszidokat a negyedükben. Jobbra-balra csodás modern ateistákkal teli ócska szar putri, segélyen élő bűnözőkkel teli gettó, övék a jómódú-negyed-sziget ahol senki nem lógja el az iskolát, mindenkinek van munkája és tökéletes a közbiztonság. :D
Nem tévedek, mert igazából lényegtelen is, hogy valaki ateista, teista ...mono-teista, mono-ateista, mert mind a négy dolog memetikai mémfertőzés, vagy pszichovírusos fertőzés eredménye jellemző többségében.
Az meg már napjainkra tünetmentesen kezelhető és tömeges kigyógyulás korszakában élünk.
Ugye .... 2022 népszámlálás világnézeti megoszlás része??? Egy kattintással kiadná a gép az összesítést, mert minden gépen történt, adatbázisokban. Miért is húzzák, halasztják a közlését??? Meg hakniztatják helyette a Pápát.
Ez egy modern mai Jean de La Fontaine szerű rövid mese és megállapítás keverve némi humánetológiai megfigyeléssel;
Egy majomtól soha sem tudnád elszedni a banánját azzal az ígérettel, hogy majd egyszer valamikor a halála után végtelen banánmező vár rá a majom-mennyországban. Okosabbak nálunk tehát. Legalább is viszonylag sok embertársunknál.