Keresés

Részletes keresés

buccke02 Creative Commons License 2024.10.02 0 6 21853

És ne felejtsük el Ákost, kb ő nyerte meg a meccset a végén nekünk 3 egymás utáni kiváló védekezésével.

Előzmény: Ryland (21852)
Ryland Creative Commons License 2024.10.02 0 7 21852

Hatalmas nagy gratuláció a csapatnak!

Perl extrakkasszis BL-szinten is, nem nagyon vannak a mai játékára jelzők… Nekem tetszett Beni, Pongi és Clark is, Matt a faultproblémãk ellenére pedig hatalmasat tett hozzá, nem véletlen a bődületes +- nála. Popovic pedig nem volt tökéletes, de kiesett 6 (!) gólpassz a kezéből…

Közel sem játszottunk hibátlanul, de nagy potenciál van ebben a csapatban!

RJBarrett Creative Commons License 2024.10.02 0 5 21851

Óriási gratuláció! Perl nem ember. Popovic szerintem jó lesz, magas a kosárlabda IQ-ja, de nem Ő fog 20 pontokat verni mindig az is látszik. Bognárnak is kell idő hogy felvegye ezt a szintet. Csak így tovább!

- Marky - Creative Commons License 2024.10.02 0 4 21850

Szép munka 

reYKK Creative Commons License 2024.10.02 -6 1 21849

Gyorsan oregedo komment :D

Előzmény: Madisonovic (21847)
Real013 Creative Commons License 2024.10.02 0 3 21848

Csak ennyi: 💛🖤🏀

Óriási gratula a csapatnak!!!

Madisonovic Creative Commons License 2024.10.02 0 6 21847

Perl sokadjára bizonyítja a klasszisát itt a hajrában.

- Marky - Creative Commons License 2024.10.02 -8 0 21846

Az eddig látottak alapján nekem Popovic azért csalódás, klasszisra számítottam a személyét illetően (még BL szinten is kicsit)

- Marky - Creative Commons License 2024.10.02 -2 0 21845

Nem kéne elsexualni, mert ezen múlhat könnyen a továbbjutás 

A többi valószínűleg nehezebb lesz idegenben 

Előzmény: Madisonovic (21843)
reYKK Creative Commons License 2024.10.02 -5 4 21844

Nikola Jokic Popovic :D

Azok a passzok.. 🫣

Madisonovic Creative Commons License 2024.10.02 0 4 21843

Nyerhető meccs.

reYKK Creative Commons License 2024.10.02 -15 1 21842

Bognar keves ehhez a szinthez .

- Marky - Creative Commons License 2024.10.02 0 2 21841

Uh, de gyönyörű ez a csarnok 

Sok sikert benne este!

Előzmény: Jagerman* (21828)
RJBarrett Creative Commons License 2024.10.02 0 3 21840
BerCLas Creative Commons License 2024.10.02 -8 2 21839

Természetesen igazad van abban, amit írtál, valóban komoly erőnlétű és gyors csapatok, de azért ez bőven jellemző a BCL csapatokra. Én inkább arra gondoltam, hogy egyik jelenlegi csoportellenfelünk sincsen a Malaga, de szerintem talán még a tavalyi Peristeri szintjén sem és egyikük sem rendelkezik egy Ragland szintű játékossal.

A Rytast már legyőztük egyszer itthon és szerintem az a csapatuk sem volt gyengébb, mint az idei. Az olasz csapatok ellen (Brindisi, Treviso) is jól ment hazai pályán és nem hinném, hogy a Reggiana magasabb nívót képvisel. Persze az eredmények nem papíron jönnek, hanem a csapatnak majd kőkeményen tenni kell érte, de továbbra is tartom, hogy hazai pályán - ha tényleg szeretnénk legalább play-in pozíciót elérni - mindhárom csapat ellen győzni kellene. Idegenben pedig egy sikerre szükség lenne és szerintem abban talán egyetértünk, hogy erre a lengyelek otthonában lehet a legjobb sanszunk , de hozzáteszem, hogy a másik két csapat ellen sem lehetetlen egy idegenbeli siker.

Előzmény: BlackBird_ (21838)
BlackBird_ Creative Commons License 2024.10.02 0 1 21838

Lehet, hogy én más meccset néztem, de elég karcosan lesz esélyünk bármelyik ellen is. Elképesztően jól védekezett mindkettő csapat és erőnlétben is nagyon jók. Támadásban mindegyik oldalon sok pontatlanság volt, eladott labdák, elszórt hármasok. Viszont ezeket még mindig könnyebb kijavítani, mint a védekezést összerakni. Nem egészen 4 perccel a vége előtt még 1 pont különbség volt.

Ezzel nem azt akarom írni, hogy semmi esélyünk, de az edzői gárdának nagyon össze kell kapni a csapatot, hogy nyerni tudjunk ellenük. Ami szerintem kulcskérdés lesz - ahogy tavaly is több mérkőzést buktunk el ezen -, hogy fejben mennyire tudják felkészíteni a játékosainkat. 

Előzmény: BerCLas (21836)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.10.01 -1 3 21837

Annyi a "baj", hogy mindhárom ellenfelünknek, főleg a holnapinak már voltak kemény meccseik eddig ami azért előny, mi meg Pécs ellen bohóckodtunk nem leszólva a Pécset nyilván. Azért bizom a fiúkban, mivel profik odateszik magukat 100%-osan az biztos. HAJRÁ FALCO! 

Előzmény: BerCLas (21836)
BerCLas Creative Commons License 2024.10.01 -8 2 21836

Reggiana-Rytas 77-67

Néztem a meccset, így bátran mondom, hogy hazai pályán mindhárom csapat ellen lesz esélyünk a győzelemre. A Rytas nekem csalódás volt, főleg mivel az ő győzelmüket vártam az olaszok otthonában.

Holnap nyerni kell, nem kell itt finomkodni!

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.10.01 0 3 21835

Én TV-re hoztam be, keresőbe beírtam, regisztráltam, aztán annyi szépen megy, most éppen a Reggiana-Rytas meccsbe néztem bele. Remélem holnap is jó lesz. HAJRÁ FALCO! 

Előzmény: _Espada (21830)
nForce Creative Commons License 2024.10.01 0 2 21834

19. helyre tesz minket a BCL az idei erősorrendben. 

https://www.championsleague.basketball/en/news/power-rankings-volume-1

robi0122 Creative Commons License 2024.10.01 0 1 21833

Ezert nem tudod nezni:

https://www.courtside1891.basketball/where-to-watch

ott van ausztria a felsorolasban, szinte mindegyik meccsnel.

Előzmény: Tiby5 (21832)
Tiby5 Creative Commons License 2024.10.01 0 2 21832

Elnézést kérek mindenkitől , hogy azt állítottam , hogy nem fog működni előfizu nélkül . Én évek óta itt nézem és kellett mindig , de jelenleg ennek ellenére sem működik . Én ausztriából követem mindig nézem most , h mondtátok megpróbáltam vpn-el magyarországról így meg működik . Bár kiváncsi lennék , h előfizetés ellenére miért nem lehet nézni bárhonnan?😳 Szóval Sorry és köszi

robi0122 Creative Commons License 2024.10.01 0 1 21831

Pont most akartam irni, hogy az elobb beleneztem az Aek - Maccabi meccsbe elofizu nelkul.

De eddig valoban kellett elofizu a bcl-hez.

Előzmény: Tiby5 (21829)
_Espada Creative Commons License 2024.10.01 0 2 21830

Gond nélkül megy. 

Akinek van ruffle bővítménye, kapcsolja ki, mert összezavarja az oldalt. (Vagy bármi más addon ami flash lejátszására alkalmas.) Sütikel el kell fogadni, és szerintem nem árt adblockert inaktiválni.

Tiby5 Creative Commons License 2024.10.01 -2 0 21829

100% , h ingyen nem fogjátok tudni nézni ! Évek óta itt nèzem , h ne kapjak agybajt a mondigotol mikor beakad stb… De jelenleg valamiért nem tufom nézni a mal meccseket pedig van elöfizum is🫤

Jagerman* Creative Commons License 2024.10.01 -1 7 21828

Sziasztok! Egy-két kulturális információval jelentkezek a Boroszlóba érkező FALCO szurkolók részére. Tekintettel arra, hogy Hunyadi Mátyás meghódított Sziléziát, ezért rövid ideig Boroszló a Magyar Királyság részét képezte, aminek egy-két nyomát ma is fellelhetjük, ha alaposan figyelünk. A feleségemnek mondjuk legjobban a törpék tetszenek, amik szerte a városban megtalálhatóak, bár egyik-másik jól elbújt.

Amit érdemes megnézni mindenképpen, a rengeteg látnivaló közül 3 dolgot emelnék ki. :

1./ Az óvárosi piactéren (Rynek) lévő RÉGI VÁROSHÁZA városháza épülete, ami középkori pompájában ragyog. Hihetetlen élmény és a Piactér egész képét meghatározza, de az egész közép-európai gótika egyik gyöngyszeme. Nyitvatartása szerdán 11 órától. Az egyik termében Hunyadi Mátyás címere is látható. Ráadásul a régi városházát körülölelő téren számtalan érdekes házat találunk, valamint egy nagyon szép tér. Aki szeretne jót enni-inni, annak a Swiety- Jan pub regionalny étterem-sörözőt tudom ajánlani. Kb. 32 csapolt sörük van, illetve a véres hurkát nagyon ajánlom, mert jó adag és nagyon finom. Aki igazi jó tipikus lengyel levest akar enni, az Zurek wroclawskit egyen. Link az alábbiakban a helyhez:

https://www.facebook.com/pubswietyjan/?locale=pl_PL

2./ Érdemes átmenni a Dóm-szigetre (Ostrów Tumski). Itt található egyébként a legrégebbi boroszlói templom a Szent Márton templom is, de sajnos ez nem volt látogatható ma. A KERESZTELÓ SZENT JÁNOS SZÉKESEGYHÁZat viszont mindenkinek ajánlom megnézni, mert szintén van magyar kötődése a Thurzó család révén. Nagyon szép gótikus templom, de egyes részeiben román kortól a korai és késői gótikán át, reneszánsz és barokk jegyeket is tartalmaz. A templom ingyenesen látogatható, bár benn egy kisebb felújítás zajlik, de mindenképpen érdemes megnézni.

3./ Szerintem nagyon jó a RACLAWICE-KÖRKÉP is, ami olyan mint nálunk a Feszty körkép, csak kicsit monumentálisabb. Külön érdekesség, hogy a képet festő lengyel művészek restaurálták a mi Feszty körképünket anno. Mondjuk ide a belépő 5000,- Ft körül van és kb. maga a kiállítás 30 perces, ráadásul sajnos magyar audioguide nincs, de mindenképpen figyelemreméltó a kiállítás, illetve másik 3 múzeumba is bemehetünk az itt megváltott jeggyel 3 hónapon belül. Nagyon jó a shopja is a helynek, ahol sok érdekes dolgot lehet vásárolni. A múzeum linkjét alábbiakban találjátok:

https://panoramaraclawicka.pl/

Holnap pedig jó szurkolást mindenkinek, aki a csapattal tart a több, mint 100 éves UNESCO Világörökség részét képező Hala Stulecia csarnokban!

Reméljük jó sokat fogjuk buzdítani a csapatot! HAJRÁ FALCO, HAJRÁ SZOMBATHELY!

Godemperor Creative Commons License 2024.10.01 0 1 21827

Nem tudom az MKOSZ mit néz, de ahogy Smsng88 is írta, az ingyenes Courtside Plus fiókkal elvileg mi nézhetjük.

"Basketball Champions League (BCL) games will be available to stream for free in unrestricted markets with a free Courtside Plus account. In Spain, games not shown on local TV will be available to stream on Courtside 1891 with a BCL Pass, which can be purchased on a monthly or pay-per-view basis or with a Max Annual pass."

Előzmény: robi0122 (21826)
robi0122 Creative Commons License 2024.10.01 0 2 21826

MKOSZ posztja:
"Ezen a héten egyetlen magyar csapat lép pályára a nemzetközi kupasorozatokban: a Falco holnap este elkezdi szereplését a Bajnokok Ligája idei szezonjában.A mérkőzést a Courtside1891 fizetős stream oldalon lesz élőben követhető."

robi0122 Creative Commons License 2024.09.30 0 0 21825

Courtside szerint nincs magyar közvetítés, így az appon keresztül meg lehet nézni a falco meccseit.

https://www.courtside1891.basketball/where-to-watch

Smsng88 Creative Commons License 2024.09.30 0 0 21824

Applikáció: Courtside 1891

Előzmény: Smsng88 (21823)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!