Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
de legalább már eljutottál idáig ... hidd el jellemzően ez sem történik meg. Onnan lehet tovább gondolni, hogy a pasiknak is lenne nagyjából három csoportja. Az egyik azok akik ma is nősülnek és az igazit keresik, a másik a kamuzós csoport, aki csak ezt színleli, a harmadik pedig a macsó csoport, akinek annyira színlelni sem kell.
Az utolsó két csoportnak tény, hogy szarabb lenne, hiszen a nők sokkal jobban meggondolnák kivel kefélnek, de őket pont hogy nem igazán tudom sajnálni. Viszont az első csoport nem a létra végén következne, hanem a létra elején, és igen megérdemlik.
már ott rohadt nagy az ellentmondás, hogy a házasság állítólag nem jelent nektek semmit .... na most akinek nem jelent semmit, annak pont nem fog semmit sem jelenteni az sem, hogy csak szűzen veszik feleségül ... PONTOSAN SEMMIT. Akinek pedig jelent valamit, az eldöntheti, hogy mennyit. Megéri leszopni a macsót a budiban, vagy nem éri meg leszopni. Ha megéri, az is egy döntés, és semmi gond vele, ha viszont nem szopja le, akkor ő egy másik utat választott....ez full liberalizmus, semmiféle kötöttséget nem hordoz.
Nekem az nem tetszik ebben egyébként - már nem elméleti síkon, úgy lehet fejtegetni - hogy a valóságban épp ellenkező elvárás van a nők felé. Pl. egy kora huszonéves. Az a gáz ha szűz, ha nem szopik (akár a párkapcsolatában) stb. Sztem ezek a nők, a huszonévesek, nagyon meglepődnének, ha tudnák, hogy egyszer majd 20 év múlva az interneten ez a szemükre lesz hányva, aminek most inkább mefgelelni akarnak:-).
Az a kérdés egyébként, hogy a többi dologban is ilyen erkölcsi szigor lenne, vagy jó megházasodnának 17-20 évesen s aztán maradna a mai életfelfogás amúgy.
nem kell lemodellezned, csak akkor véleményt se mondj róla. Én kb nem tudnám elképzelni, hogy valamiről véleményt mondok úgy, hogy a fejembe a legalább egy forgatókönyvet nem rakok össze. Persze értem te magasabb szinten vagy, hiszen bizonyítottan hülyét tudtál már csinálni egy pasiból, de ezt akkor sem lehet megspórolni.