"Ahogy már többször is mondtam, az utcáról bemutatóra beesett nép pont így "emlékszik" a hallottakra, mint te. Meg Replay. Meg Mityu." Persze félreértük mindent, szerinted.
"Richard M. Devos 1975-ben megjelent könyvéből. Aki az Amerikai Egys. Áll. Kereskedelmi Kamarajának elnöke is volt: "Sose felejtsd el: nincs könnyebb a világon, mint istennek ezen erdőktől, mezőktől zöldellő világában olyan valakit találnod, aki elmondja neked, miért nem vagy képes megcsinálni ezt vagy azt. Mindig lesz valaki."
Én nem azt mondom, hogy nem tudja megcsinálni, hanem nem úgy csinálja, ahogy előadja, vetíti. :)
A kettő között eléggé nagy különbség van. :)
Nálunk errefelé csúsztatásnak, füllentésnek, súlyosabb kérdésekben hazudozásnak hívjuk, nem pedig képesség hiányának. :D
"Korábban meg azt írtad, hogy a Nuskinba nem az online munka hoz eredményeket."
Nem. Nem ezt írtam, hanem azt, hogy bizalmat nem lehet online építeni. Apró különbségnek látszik, de nagyon nem az. Ahogy már többször is mondtam, az utcáról bemutatóra beesett nép pont így "emlékszik" a hallottakra, mint te. Meg Replay. Meg Mityu.
Egyébként pedig bátorkodom felhívni a figyelmed egy rövid szóra:
Vannak igen. Még az Amway szponzorvonalon volt ilyen. De FLP-nél is tudok nem is egy komolyabb szintet elérőt mondani Akinél szép és jó volt a süketelés a színpadon, hogy mekkora biznisz az aloe és társai...
Tudod hogy derült ki, hogy a színpadon hazudozik? Volt nála mindig egy mappa, tele különböző (nem FLP-s) prospektus szarokkal.
Ha nem a színpadon szédített, akkor a közönség soraiban keresett a víztisztítóihoz, meg a mosógépmágneseihez vásárlóközönséget. :D
Legutóbb, amikor találkoztunk akkor is valamit el akart nekem pattintani. Aztána telefonomba a Sz. Zoltán nevet átírtam "Ne vedd fel!" névre... :D
Adj egy esélyt; beszélj unokaöcsémmel.. ha valóban olyan elszánt tudsz lenni, ahogy itt mondtad és ő is lát benned fantáziát - bár miért ne látna- akkor megkapod azt a segítséget, amit még nem láttál más MLM cégnél, csak ígérgetést!
Nem gonosz vagyok, csak ne lökdössétek már a hintát.
Elmondtam, leírtam, ilyen munkamódszerekkel már párszor hintáztattak. Párszor bekajáltam, mert hinni akartam abban, hogy azok az emberek, akik elhintették, hogy
onnantól kezdve ők segítenek, valóban így lesz.
Aztán szépen lassan kialakult bennem egy érzés, hogy a legközelebbi ilyennek
egyszerűen odaszögelem az asztalhoz a kezeit. De csak azért, hogy érezze a törődést, én komolyan vettem. :)
Kicsit gyúrjatok még rá, s ha sikerül talán hintázok is. :D
Nem mondtad, mitől vagyok szerinted "bezzegember". Lehetséges okként mondtam egyet és rögtön utánaírtam, hogy ha nem azért, akkor miért. Van ezzel valami gond?
Elméleteket gyárt. Tipikus MLM-es betegség. Ez abból ered, hogy bejár rendezvényekre,
megnéz pár sikeres hálózatépítőt, gyémántot. A vágy fel van keltve benne, de nincs meg hozzá valami.
Nincs meg hozzá vagy a teljesítés, vagy a környezete nem teszi lehetővé, hogy ugyan azt a szintet teljesítse. De a vágyálom annyira erős, hogy ezt védi.
Hiszen sokszor hallja, hallgathatja a rendezvényeken, hogy senkinek ne engedje,
hogy elvegye az álmait, a vágyait. :)
Ennek a kivetülését olvashatjuk.Ezért találkozol azzal, hogy ha összenézed az előző írásait, munkamódszereit,
legtöbbször egymásnak ellentmond. :) Hiszen olvashattunk olyat is, hogy nem tőle vásárolnak, neki nem kell semmit tennie,
az előfizetői a cégtől rendelnek. Neki csak a bónuszt kell felvennie, mint passzív jövedelmet.
Akkor minek a nyilvános bemutató (ott nem kellene személyesen megjelenni?), vagy az online munka... :)
Nincs itt semmi látnivaló kérem szépen, oszoljunk! :D