Én inkább a szövegíró tehetségtelenségét emelném ki ... mert ugye az 5-szörös mássalhangzótorlódás nem az énekesek hibája ... no meg a second hand zene sem ...
az hogy halszagú és erről jut eszembe a legújabb világrekord a Dunában született nemrég, ez egy 158 kilós harcsa, ami közelíti a 3 métert (275 centi) ! Pár hete fogták!
A halat kifilézem, darabokra vágom és a tejjel, vagy ikrával együtt besózva félreteszem. A halfejeket és a csontokat a vastag karikára vágott hagymával és sóval kis lángon, 2 liter vízben, másfél órát főzöm. A hallevet leszűröm, elkeverem a pirospaprikával, beleteszem a halakat, a cikkekre vágott paprikát, a paradicsomot és mérsékelt lángon főzöm mintegy fél órát. Főzés közben nem keverem meg, csak rázogatom, hogy a hal ne törjön össze. Úgy mondják, a halászlé akkor jó, ha a hüvelyk-, és mutatóujjunk közé vett gőze már ragacsos. Forrón, lehetőleg bográcsban tálalom.
Én se vagyok oda se Gyurcsányért, se Orbánért, de ez az állandó, gyurcsányfóbia már sok ember számára igencsak unalmas, nem is beszélve arról, hogy semmi köze a topic témájához.
Vagy talán Gyurcsány a dal szerjőze? (NEM)
Gyurcsány énekli a kormány kedvéért a különböző énekesek bőrébe bújva? (NEM!)
A dal szövege gyurcsányról szól? (NEM!)
Akkor talán hanyagoljuk a nem ide illő hozzászólásokat, és aki hozzászól, az inkább a topik témájához szóljon hozzá!