Az amerikai szenátus 52-42 arányban megszavazta Colleen Bradley Bell televíziós producer budapesti nagykövetté történő kinevezését.
Mindenközben csúnyát mondtak Orbán Viktorra, ami miatt külpolitikai botrány van folyamatban.
Aminek következménye súlyos az Egyesült Királyságra nézve. Egy pénteken közzétett jelentésből kitűnik, hogy a brit fiatalok elveszett nemzedékké válhatnak. A 34 éven aluli britek gazdasági kilátásai nemzedékek óta nem volt ilyen rossz. Jövedelmük drámai módon zuhant az elmúlt öt évben. A 16 és 24 év közöttiek 14,8 százaléka munkanélküli. Ez az arány 13,8 % volt a 2008-as gazdasági válság előtt.
Sokkal egyszerübb, megint be kell hívni a ruszkikat. S akkor mindenkivell szemben meg leszünk védve. Újra vidám barak leszünk. A kerítés, a bábkormány, a pecsétnyomö parlament és a TEK már meg van hozzá.
Reggel tíz körül kezdődött a szpíker szerint teljesen politikamentes rendezvény. A szikrázó napsütésben csak enyhe szellő lóbálta a lámpaoszlopokon Horváth Csaba, II. kerületi MSZP-s képviselő(jelölt) plakátjait, a szívtipró mosoly napként sugárzott a kisuvickolt tömegközlekedési járművekre.
Az egybegyűlteknek Demszky Gábor főpolgármester méltatta szigorúan politikamentesen a BKV eredményeit, a beszerzett járművek - főként az "óriáshernyó" - előnyeit. A fővárosi közösségi közlekedés fejlesztése persze csak akkor folytatódhat ilyen tempóban, ha a kedves lakosság a megfelelő helyre teszi az ikszet április 9-én, hangsúlyozta Demszky politikamentes beszéde végén.
Kóka János SZDSZ-es miniszter, helyi képviselőjelölt sem maradt ki a méltató szónokok sorából, röpke beszédében politikamentesen a folytonosságra helyezte a hangsúlyt, nyilván az egyre jobb tömegközlekedést kívánók vették a lapot és tényleg tudni fogják, hova rakják a Demszky által emlegett ikszet.
Volt olyan közvélemény kutatás Európában, hogy a népek 80 %-a támogatja a mi vezérünket ? Mikor és melyik cég végezte a kutatást ? Jó nagy cég lehetett, nem kis munka. Vagy esetleg hazudtál ekkora baromságot ?
Volt:
(Egyet ért Magyarország döntésével, hogy kerítést épít a határra?)
két nap alatt 56250 szavazó
88% igen
12% nem
Persze.... gyorsan le is vették, mert nem ezt az eredményt várták.
De ha megnézed a BBC-től a CNN-ig a fősodratú médiák alatti kommenteket, nagyjából ez az arány olvasható ki.
Szóval a tespedt nyugati polgár majd csak kitörölgeti a csipát a szeméből, ha a saját kényelméről van szó, meg hogy majd a muzulmánok mondják meg nekik, hogy a lányaik hogyan öltözködjenek az iskolában...
Öcsisajt, ennek fuss mégegyszer neki. A spiegel eladott példányszáma---az ingyen osztogatásokkal együtt---Sem éri el a heti tízezret. Németországban messze a legnagyobb példányszámú lap (napilap) a BILD (kb. 600 Ezer eladott példány naponta), ami különleges esetekben (pl. a németek nyerik a foci VB-t) felmegy 650 ezerre is. Az összes többi libsi hetilap heti példányszáma EGYÜTTESEN kisebb, mint a BILD napi eladott példányszáma. Egyébként a Spiegel-székház Berlinben van egy téren.
amerika egy beteg tarsadalom , 1776 ota , rabszolgatartast vedo alkotmanya volt amit demokratikusnak hazudott , nezd meg az index.hu cimlapjat , megint 5 embert lottek le , naponta lovik halomra egymast , ettol fuggetlenul nekem anyagilag bejott es ezert szeretem mert nekem hasznos
"Azt persze minden épeszű ember tudja, hogy a civilizált nyugaton a fidesz maffia tolvajkormányt megvetik, a kormányfőt sehová sem hívják, alig állnak szóba vele a kötelező körökön kívül."
Én ezt kicsit másképp látom és nem én tévedek. A magyar emberek támogatják a kétharmaddal megválasztott Fidesz kormányt minden kétségbeesett liberális lejárató kampány ellenére. Jelentősen nőtt a támogatottsága!
Az meg érthető, hogy a saját népük ellen kormányzó nyugati politikusok nem szeretik Orbánt, mert a nemzetvédő politikája visszhangra talál az ő országuk lakossága körében és egyszer talán elzavarják őket.
Röviden ennyi. Nektek meg hazug magyar liberálisoknak csak egy dolgotok marad befordulni a sarokba és csendben pityeregni emlékezvén a 8 évre, amig a ti aljas ballib bagázsotok vitte a tönk szélére az országot!!!