Kérem azokat a márkatársakat, akiknek a Garmin 3760 vagy 3790 készülékükhöz van magyar nyelvű hsználati utasítás, másolja, vagy szkennelje be részemre.
Tudom enélkül is használni, de azért néhány finomságról jó lenne magyarul olvasni.
Lehet csökkenteni. A Mapsource-ban a térkép eszközzel csak azokat jelöld ki amelyekre szükséged van. A bal oldali ablakban látni fogod, mit jelöltél ki, de végülis meg is oszthatod a belső memórián és a kártyán.
Térképfrissítést szeretnék elvégezni egy Garmin nüvi 255w készüléken melyen 2GB belső memória van. Megvásároltam a hivatalos frissítést lemezen. Kérdésem az lenne hogy hogyan lehet lecsökkenteni a méretet(kevesebb ország)? A készülék kezeli-e a 4GB kártyákat is? Lehet-e úgy csinálni, hogy megosztva legyenek a térképek a belső éa a külső memórián? Tudtok nyújtani erről pontos leírást és kiegészítő programokat?
Egy garmin nüvi 250-re hibás tékép lett feltöltve, és ezért nem lehet elindítani. Bepapcsoláskor elindul elkezdi a betöltést majd kikapcsol. Ha rádugod a szgépre ugyanezt ismétli mindaddid ameddid kinem húzos az usb-t. Ugyanezt a térképösszeállítást feltöltüttük egy másik gps-re de sd kártyára ugyan ezt produkálta. Azóta meglett melyik térképek miatt volt a bibi. Ezen megára a készülékre lett feltéve a hibás térkép, és hogy ellehessen távolítani vagy a térképinfónál kivenni a pipákat elkellene tudni indítani. Van esetleg valakinek ötlete ?
Még csak tanulgatom a dolgot. Eddig IGo volt, de a hajókhoz inkább Garmin-ra gyártanak térképeket, így vettem egyet, nehogy eltévedjek a nyaralás alatt :)
Mivel nincs még össznépi Garmin GPS fórum, így nyitok egyet.
Természetesen ennek oka is van: jelenleg a GPSMAP sorozat 60CSx 62 és 62s tagjai között őrlődök. A 60CSx-ről már letettem tulajdonképpen, használtan is drága, úgyhogy inkább csak azon gondolkozok megéri-e a 62s az árát a 62-vel szemben.
Jöhetnek a vélemények, meg persze, minden ami Garmin!