Kb. éjfél előtt kérdeztem meg Krisztől, hogy nekünk nem lett volna-e meccsünk veletek. Mondta, hogy de és ő be is írta, hogy ha lehet, toljátok el, vagy nyomjátok nélkülünk, mert mi már nem nyerhetünk. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy telefon is létezik a világon.
Engedelmeddel idézem az off topicban írot válaszodat, és arra szeretnék reagálni, ha meg nem sértelek.
"Kedves dbel!
Szertem tudod, hogy az embernek van magán élete is, amiben vannak fontosabb dolgok is mint az internetes póker. Ezért speciel akkor tudok leülni játszani, ha van legalább két szabad órám, ami ha hiszed ha nem, nehezen jön össze egy héten. A halasztást azért kértük, hogy lejátszhassuk a meccset és hogy korrekt eredmény kerüljön be. A büntetőpontok alóli felmentést egyikőnk sem kérte, ezért nem tudom mi alapján reklamálsz ezért (Félted az előnyöd a rájátszásnál, talán.....).
És utólag szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, ha rajtunk fog múlni, hogy nem tudjátok holnap elkezdeni. De bízok benne, hogy holnap estére Ljungberggel tudunk találni egy közös időpontot, amikor letudjuk végre a meccset."
1. Bármilyen hihetetlen nem csak neked van magánéleted, hanem az index pókeren nevezett játékosok mindegyikének!
2. Bármilyen hihetetlen ők is akkor tudnak leülni játszani ha nehezen is, de van két szabad órájuk, és ha hiszed, ha nem, mégis sikerült lejátszaniuk a meccsüket!
3. Ha időben lejátszátok a meccset az korrekt eredménynek számít, a szabályzatot olvasva és értelmezve!
4. A szabályzatot és a lebonyolítási rendet elolvastam és elfogadom.
Szertem tudod, hogy az embernek van magán élete is, amiben vannak fontosabb dolgok is mint az internetes póker. Ezért speciel akkor tudok leülni játszani, ha van legalább két szabad órám, ami ha hiszed ha nem, nehezen jön össze egy héten. A halasztást azért kértük, hogy lejátszhassuk a meccset és hogy korrekt eredmény kerüljön be. A büntetőpontok alóli felmentést egyikőnk sem kérte, ezért nem tudom mi alapján reklamálsz ezért (Félted az előnyöd a rájátszásnál, talán.....).
És utólag szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, ha rajtunk fog múlni, hogy nem tudjátok holnap elkezdeni. De bízok benne, hogy holnap estére Ljungberggel tudunk találni egy közös időpontot, amikor letudjuk végre a meccset.
Igazából mivel Szignál kollegánál voltam, azt hittem, hogy megemlíti majd azt is, hogy én sem játszom. De visszaolvasva abból a részből, hogy azt írta "én már úgysem nyerhetek és Iván sem", tulajdonképpen érezni lehetett, hogy én sem leszek :)
Kedves András , Azt írtad csupán az elv... Hát igen ,pont az nehézményezem részedről,hogy legalább szólhattál volna hogy már megint nem jössz ..... Mert szerintem az a nem korrekt ha már semmi esélyem sincs akkor beleszarok az egészbe. És ahogy írod neked már mindegy volt akkor legalább annyi gerincességed lehetett volna ,hogy tisztességesen végigjátszod a bajnokságot és tiszteletben tartod azt a másik 4-5 embert akik veled együtt elkezdték ezt az egészet.
Tudtommal nem volt megbeszélve, hogy lesz póker... Nem gondolom korrektnek, hogy 4-en játszottatok. De ahogy Szignál is mondta, nekünk már mindegy volt. Csupán az elv...
Én ma direkt kihívtam magam helyett egy munkatársam.Legalább 1 nappal előtte kellene szólni,hogy nem jó az időpont.Ha szavazáson múlik én a játszunk mellett döntök.