Azt írtad, hogy itt ünnepelték Csersznyést. Rákérdeztem, nem tudtál rá példát mondani. Ezt bárhol a világon hazugságnak nevezik, nemzettudat ide vagy oda.
Olvasom a saját topikomat rendszeresen, de egy Csresznyést vagy tettét ünneplő hozzászólással nem találkoztam. Megneveznéd azt a nicket, aki itt ünnepelt, vagy beidéznéd az ünneplő hozzászólást?
"Valószínüleg kínotokban keveredtetek át Romániába is"
Még mindig nem érted: nem a románia történet volt példa a magyarellenességre, hanem az a kis cikkecske, amit itthon írt meg egy tróger antiszemitázó a marosvásárhelyi progrommal kapcsolatban.
A South Parkban láttam ilyet nemrég. Jimbo bácsi elkiabálja magát: "ott egy nyuszi, vigyázz, támad!", és lelövi. Kb. erre emlékeztet a nagyon-nagyon veszélyes, földön fekvő, magatehetetlen ember agyonverésének a kísérlete megelőzésképpen, nehogy felálljon.
"Válaszolnál végre arra, hogy mi a magyargyűlölet, hogy kell azt csinálni..."
Ennél már csak az lenne nagyobb pofátlanság, ha a pofátlanság definícióját követelnéd tőle. Úgylátszik, kevlárra cseréltetted a rinocérosz bőrt az arcodon, Pixyke... :--)))
A magyargyűlöletre rengeteg példa van akár itt a topikban is, a a magyar nemzettudat pedig tök hasonló dolog más nációk (amerikai, angol, francia és a többi, és a többi) nemzettudatához. Ha máshogy nem megy, közelítsd meg a kérdést innen hátulról..
"magyarországi svábok és tótok magyarellenesek-e? Semmi jelét nem látom, hogy azok lennének."
mert már annyira beolvadtak, hogy "magyarellenességük" önmagukellenesség lenne. Ők egy kiterjedtebb magyarság képpel rendelkeznek, mint a nagyonmaghorok. ja, és a többség is elfogadja őket magyaroknak, sőt el is várja!
a kvantummechanika szerint elméletileg megvan a lehetőség rá hogy az összetört üvegpohár magától összeálljon eredeti állapotába. ennek ellenére ezen lehetőség felvetése értelmetlen.