8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Szerintem meg a franciáknál a sztárok nem nagyon voltak a pályán. Karabatic pl. alig pár percet. De Narcisse és Fernandez se izzadt le nagyon. Omeyer meg nevezve sem volt. És azt hiszem, ha komoly tét van, még ez a csapat is meg tudott volna verni bennünket. Nagy Laci ma is csak alibizett, Császár szintén, Laluska sokszor nem a helyén játszott stb.
jah és egyébknét meg lehet csókolni a lengyel barátainknak a kezét mert egy számukra lényegtelen meccsen -9ről +8ra forditották meg a gólarányukat amivel megelőzik norvégiát (+2)
Igan, csak a válogatottban is sportolók vannak, akik hibáznak vagy rosszul játszanak olykor. Ettől még nem lesznek rosszabb játékosok. S mivel jelenleg ők a legjobbak Magyarországon (legalábbis, még az itteni megmondó emberek se kérdőjelezték meg Skala választásait), nincs értelme lecserélni őket. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy férfi kéziben az eb 5-8 hely sok minden, csak nem kudarc.
Nem is tudom, hogy néznének ki a válogatottak, ha mindig mindenhol egy rossz játék után cserélnék a tagjait:))
Gondolom senki se tudja mi van, ha svédek 4-el kapnak ki (ekkor egymás elleni egál, gólarány egál, remélem nem aranygól :D ) Nekünk rohadt jó lenne egy min 4 gólos német győzelem(ekkor nem kell számolni a másik ággal, bent vagyunk a 2 még nem olimpiai slejtezősben) . Ha ez nem jön össze akkor viszont svédeknek kell nyerni(itt viszont máe szükség van egy horvát győzelemre a túloldalról, és még ekkor is játszanunk kellene a házigazdával egy ki-ki meccset) ! Ha a kettő között történik valami akkor mindkettő megelőz minket. Ha ez történik biztos @gyfaszt kapok :)
Ma hajrá a németeknek a +4-hez és a horvátoknak is szoríthatunk, hogy a norvégokat a csoport 4. helyére taszítsák! Horvát2-es TV-n nézni fogom a meccset!
Hazai pályán szerinted haggja nekik az EHF-maffia, hogy leégjenek? Finoman szólva sem lepődnék meg, ha nem kevés játékvezetői támogatással behúznák a meccset a norvégok...
na, köszönjük meg szépen a franciáknak a kései karácsonyi ajándékot. Belementek egy tisztes zakóba, a hét sok lett volna, aróól meg ők tehetnek, hogy tíz percig megin a kaput sem találtuk el.
Aki azt hiszi, hogy éles meccsen, komoly játékkal győztünk, ajánlom figyelmébe a kettős francia hátrányt, ahol azt csináltak velünk, amit akartak.
Kár, hogy ha van eszük a svédeknek, leboltolják a németekkel a négy gólnál kisebb zakót, és szépen maradunk negyedikek.
Elméletileg elég ha négy góllal nyernek, mert teljes egál esetén (pontszám, gólkülönbség, egymás elleni eredmény) a lőtt gólok számát nézik, amiben csak akkor előzhetnek meg ma minket a svédek, ha minimum 44 gólt szereznek.
Na ja, vajon hányan követelték Pastor fejét az ellenünk elvesztett meccs után? Mert most már lehet, hogy követelik, összességében - önmagukhoz és az elvárásokhoz képest - nagyon gyengék voltak.
Mi pl. megelőztük őket.
(Ennek ellenére én is úgy gonolom, hogy Skaliczky kicsit eltaktikázta ezt az EB-t a spanyolok elleni győzelem után, meg sokszor mintha nem látná, mi történik a pályán, vagy igen lassú a reakcióideje.)
én egyéni sportolót nem fikáznék... mert ők maguknak tartoznak elszámolással míg egy válogatott számomra intézmény, amelynek tagjait bármikor lelehet cserélni...
a másik ágon pedig norvég-horvát meccs lesz ott ha a horvátok győznek norvégia csak 4ik és biztos az olimpiai selejtező (horvátoknak kell a győzelem az elődöntőért) ha norvégok is nyernek és a svédek is akkor mi búcsúzunk az olimpiától.
ha a németek nyernek 5 el akkor is harmadikok vagyunk és a norvég meccstől függetlenül megvan az olimpiai selejtező
ha kevesebbel nyernek negyedikek vagyunk és valószínű norvégiával játszunk a 7ik helyért és az olimpiai selejtezőért. (ha nyernek a norvégok vagy ha döntetlen akkor is búcsúzunk az olimpiától)
remélem érthető
tehát legjobb szerintem az lenne ha nyernének a svédek és a horvátok !
50% az esélye a továbblépésnek. Azt nehezen tudnám elképzelni, hogy a németek kikapjanak a svédektől. Az inkább benne van a pakliban, hogy min. 4 góllal nyernek a németek.
Én azt mondom, ha kijut a férfi válogatott az olimpiára, akkor többre lesznek képesek, mint a leszálló ágban levő női kézisek.