Én most sem néztem a Pókerarcot, de amikor a párom a Barátok Közt várható kezdése miatt odakapcsolt az RTL-re, még mindig a játékosokat mutatta, ahogy szekálták egymást, meg hogy Vágó és Balázs összepuszilkodtak és pacsiztak annak alkalmából, hogy nem fojtották egymást egy kanál vízbe! :)))
1.) József valóban nem gratulált a győztesnek. Igaz, hogy Béla enélkül is saját magát ünnepelte az első körben, de utána, a doboz mellett már lett volna lehetősége rá.
2.) József "eltalálta" a helyesnek ítélt 348 napot. Béla válaszát nem tudjuk, de ő mást nyomott. Szóval nem ezen múlt a vége, ha esetleg rá is jöttek közben, talán ezért nem tértek vissza rá.
Ezzel együtt elég blamázs, pont a döntőben. Mint a Milliomosban a Gorki volt a postásnak...
jujjuj... te most qrvára utálni fox... (lehet hogy mások is)
Tudod, hogyan legyél polihisztor? :)
Legyél egyszerre (illetve egymás után) matek magyar bajnok, Európa válogatott énekes, majd keresztrejtvényfejtő Top12 győztes, mint én, miközben a mérnök diplomád ellenére irodalmi, publicisztikai jellegű munkából tartod el magad... Jó, ha kívülről tudod József Attila (esetleg más jelentős költő) verseinek legalább a felét, jelent már meg szaklapban zeneelméleti tanulmányod, és főiskolán oktatják egy párafizikai függvény modelledet... :))
Én Bélának drukkoltam, örülök, hogy megnyerte. A hibás kérdés meg tényleg szégyen a csatornának... hihetetlen, hogy ezt a 28 kérdést képtelenek voltak leellenőrizni tisztességesen, amikor ekkora a tét.
A francba már ezzel az átlózással! Speciel én sem jó választ nyomtam volna meg, pedig nem kevés kvízjátékban szerepeltem már, és nem is eredménytelenül. Aki már állt a kamerák kereszttüzében, az tudja, hogy akadhat pillanat, amikor ezalatt a néhány másodperc alatt a saját neve sem jut eszébe az embernek.
A 352 nap viszont az RTL Klub szégyene. Hála istennek nem ezen múlott a végeredmény.
Ami pedig Józsefet illeti, nekem ő volt a legszimpatikusabb játékos. A sok negédeskedő-színészkedő bohóc között ő legalább őszintén kimutatta, mit érez és gondol. Az RTL Klub most biztosan őrjöng, hogy "ez a bunkó tornatanár" tönkretette a döntőt a morcos képével és a sótlanságával. Pedig József éppen azt csinálta, amit egy normális - azaz nem feltétlenül RTL-kompatibilis - ember tesz az 50 milió árnyékában Sebestyén Balázs társaságával súlyosbítva.
Azt hittem, nem lesz időm nézni a döntőt, de a számítógépem közölte, hogy ő most akkor letöltene 46 fontos frissítést. Úgyhogy inkább a tévét néztem. :-) Sajnálom, hogy Andi egy fordulóval korábban nyomta meg a gombot, mint kellett volna - nekem ennyi maradt meg a műsorból, ez volt (számomra) az egyetlen érdekes pillanat. Ja, meg az, amikor összeomlottam, megtudván, hogy ez az év nem 365 napos! :-)
(imét a férj) miket beszélsz ? hiszen ő Okoska !!! ;) talán egyszer nagyon *****-be fogják rúgni, de akkor annyira szívesen ott lennék! heheheheeeeee IMÁÁÁDOM az ilyen embereket fórumon - az intelligencia hiánya másokban: engem fényez ;)
(Gabó férje) : miért gondolod, hogy olyan piszok nagyon eszes vagy? Matekzsenikém.
1) nem csak matek kérdések voltak
2) csak,hogy korrekt legyek: naponta TÖBBSZÖR találkozom "ötszög" jellegű kérdésekkel programozóként, de én sem tudtam rá a választ 4mp alatt. bibibiii most biztos hülye vagyok... én kis buta...
3) mibe hogy felteszek neked BÁRMIKOR 5 olyan kérdést a számítógéppel kapcsolatban amit ma az átlag 12 évesek tudnak, de meg sem tudnál nyikkanni ?
4) és nem csak számítógéppel kapcsolatban ;)
5) hány éves vagy? szeritem igen súlyos önértékelési problémáid vannak, hogy az a legjobb dolgod, itt oltasz embereket ? Én 2 ilyen típust ismerek (elsőre csak ennyi jut eszembe) : megkeseredett, b*****tlan 70 éves nő, illetve 16 éves gyerek szellemi szintjén lévő akárki :)
röviden ennyit. legalább én büszke lehetek valakire, és jó érzéssel fexem le.
neked meg jó fórumozást, de az epédet szerintem 1-2 évente cseréltesd ki!