Keresés

Részletes keresés

papuci1955 Creative Commons License 2022.09.17 0 0 18401

Réka a döntőben!

MrMundr. Creative Commons License 2022.09.17 0 1 18400

Ahogy vártam a felső ágról megvan a magyar döntő, csak Pannát vártam. Errani-Ráka brutális meccs lenne.

Pesten pedig Kiara kezdett parádésan top150-est vert simán.

Petyka30 Creative Commons License 2022.09.16 -4 1 18399

Az én példám is kicsit sántítot, mert a Monaco francia bajnokain sincs telt ház. Ha ezt mondod elfogadom. De ha a BL-ben játszanának akkor telt ház volna. A példát azért sántít, mert a MU meccsére kimenni egy társadalmi esemény. És ők komolyan is veszik, mert a B csapatuk is világklaszis. Azért Te sem gondolod komolyan, hogya Frankfurt, Rangers volt az EL-ben a 2 legjobb csapat? A BL-ben Rangers 2 zakó, Frankfurt egy győzelem, ezzel a 3. helyre ven esélyük. Mehetnek mind  aketten vagy az EKL-ba vagy a Frankfurt az EL -be. Teniszben is Wimbledonban nem a teniszdrukkerek vannak a centeren, hanem a sznob nézők. Kimennek 2 meccsre, és hazamennek,és  akkor bejuthatsz a centerre 1 fontért. Fradi meg a Rangers, Frankfurt szétküzdi. Nem a törököket kellet volna megverni, és a Monacot hanem a Qarabakot. És akkor bizonyíthatna a Fradi. Csak sajnos az azeriek is elbuktak, és most jól szerepel a Plzen, már rúgtak egy gólt, de pontot nem szereztek. És nagyon nem is fognak. De Te nyald ennek a szörnyű rendszernek a seggét, megmondta Viktor, virágnyelven, hogy ki akar lépni az Unióból, és a FIDESZ 2060-ig akar Döbrögi lenni. Ezért felesleges volt a rendszerváltás. De ha neked jó, hogy már Budapesten is, egyre több a Viktor fajtája, és teljesen elbutítja a fiatalokat, tisztelet a kívételenk, és elüldőzi őket, akkor élvezd ezt a rendszert. Legyen benne "sok" örömöd. Nézd a Bayer Zsocát. Jó szórakozást hozzá. Meg Németh Balázst, aki most 2 millás fizetésért, az atlétikai VB főrendezője lett. És kapott sok Nemzeti Dohányboltot. Nem sül le a pofájáról a bőr. Csak ki fog kimenni rá,amikor egy kalapácsvetőnk van. Az meg az atlétika lagértéktelenebb száma. De menj ki a VB-re, és hozz magaddal még egy embert, mert majd kivezénylik a kisgyereket, mint Észak-Koreában. Meg remélem voltál a Vadászkiállításon is, ahol statisztikailag, több mint egymillió embert vezényeltek ki. Csak mutasd meg a honlapját, hogy mikor lesz a következő Nemzetközi Vadász Kiállítás? M ert ilyen nem is létezik. Csak aki nagyon tud Viktorkára mosolyogni, és 1% sincs,neki ez a hoibbija. Mint Viktornak a foci,és a háza mellet van egy NB1-es csapat. Csak az a baj, hogy ez egy Község. 2014 adat szerint 1488 laknak ott. Azóta van két új lakó, a doktornéni, meg a lánya. Gyönyörű pár, a gázszerelő meg a doktornő. Szép pár, mit ne mondjak. Csak azóta sokan meghaltak,és a fiatalok meg elmenetek, de 2 embernek van állása a Felcsúti kisvonaton,a mozdonyvezetőnek, meg a kalauznak. Csak utas nincs rajta. Szerintem mér csak 1200 lakosa van, de a stadion befogadó képessége 3500. Csak mit keres egy község az NB1-ben. Megáll az ember esze. 

Előzmény: papuci1955 (18398)
papuci1955 Creative Commons License 2022.09.16 0 0 18398

Most már kíváncsi vagyok, a MU otthoni meccsén hány néző lesz!

Előzmény: Petyka30 (18396)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.16 0 0 18397

De ma megint nyert, és év végéíg 60 pontot kell megvédenie, simán meg lehet a TOP100,és akkor látod őt nagyon foigom becsülni, mert nagyon megdolgozott érte. El kell menni a Dél-amerkai salak szezonra, és meg lehet a TOP100. 

Előzmény: Petyka30 (18396)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.16 -1 0 18396

Ezt az ideológiát nyomod Te is. https://www.origo.hu/itthon/20220915-bravuros-fradi-gyozelem-balliberalis-media.html  Világra szóló siker. A kutya nem nézte, a sok buta magyar ember kívételével. Talán 2500 monacoi drukker nézte Franciaországban. Mi van az igazi tétmeccsekkel, amikor a Vb selejtezőn csoportunkban, a 3. kalapból húztak minket, és negyedikek lettünk. A híres albán légierőtől, kétszer is súyos csapást kaptunk. Mandiner.hu. https://sport.mandiner.hu/cikk/20210905_albania_magyarorszag_visszaszerezni_a_renomet_es_az_eselyt_elo_tudositas Azt hiszem az nem balos média. Egy éve volt kb. De biztos Soros, vagy Brüsszel, vagy Gyurcsány lefizette a Mandinert. Itt mindenki megbolondult! A politikáról meg annyit, Orbán úgy járt, mint Gyárfás, ameddig Viktornak szüksége volt Gyárfásra, az Úszó VB miatt, addig engedte, aztán eldobta mint az ember a fehérneműjét. Most Viktor járt így Putyinnal, most már leszarja Viktorkát. És nem szívesen írom le ennek az " embernek" a nevét Bayer Zsolt, aki a Várban 30000 valahány ezer forintért bérlel egy lakást. Még a háború kitörése után, a Nyugatot szídta, hogy ők fázni fognak, mi meg nem. Már a panelekben sem akarnak 20 foknál többet, az a szerencsétlen, Gulyás Gergely jelentte be tegnap. Mi van 5. pártkönyv tulajdonosa? Putyin leszarja Viktort, nem fog nekünk gázt adni. Majd akkor dideregjél télen, és légy büszke Viktorka politikájára. Ma elment valami szerb kitüntetést átvenni, és az Unióról tárgyal Belgrádban valakivel. Csak ő nincs sakktáblán, egyelőre nincs ilyen figura az EU-ban.. Jani Rékáról meg azt írtam, ezzel a taktikával, nem fog 100-ba jutni. Egyelőre nekem áll a zászló. Majd ha bejutott az első 100 valahányba, és GS főtáblás lesz, ezzel a versenyprogrammal, akkor megkövetem megam, és gratulálok Rékának. Karikó Katalint is kitüntették, csak nem Magyarországon él, hanem egy másik szemét rendszer üldözte el. Te ezt a rendszert ezek szerint támogatod, lelked rajta. Olyanok mint az ördögök, sőt még annál is rosszabbak.

papuci1955 Creative Commons License 2022.09.16 0 2 18395

Ez a bejegyzésed is nagy szakértelemről tanúskodik. Úgy látom a focihoz sem értesz és a politikához sem, a teniszhez meg pláne (Lásd Réka győzelme).

Előzmény: Petyka30 (18394)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.16 -1 1 18394

Szia! A Fradi már rég kiesett idén a nemzetközi kupából!! Mert régen, aki kiesett a BL-ből, nem folytathatta. De jött Platini a korrupt, és megvásárolta a kis Országokat, hogy ad nekik, akkor még 5 helyett  bajnokok ágán, akiknek nincs helyük a BL-ben. Fradinak sem volt, amikor bejutott. És azt is kitalálta, hogy aki kikap az Európa Ligában játszik tovább. Amit Nyugaton a veszteseg ligájának hívnak, mert csak nyűg a nagy cspatoknak. És a nézőket sem érdekli. Lásd tegnap 3731 néző volt a Fradi drukkrekkel együtt Monacoban. A BL-ben mindenütt telt ház van. A kis országok szét küzdik, a nagyok lötyögnek. Tegnap a Qarabak is 3-0-ra győzött. Tudom hogy irreallis, hogy a Bundesligában az Union Berlin vezet, de őket sem érdekli,és kikaptak a Braga ellen. Vécseit meg a 69. percben cserélték be, mert ennyi ereje van. Tehát ebből semmit nem profitál a magyar válogatott. Szalai Ádám nem tudom sérült, vagy már a keretben sincs benne. Mert ha játszik,, akkor is 85. percben cserélik be. Ádám Martin meg szintén használhatatlan nemzetközi szinten, még annyire sem mint Szalai, de igaza van, elment pénzt keresni. Múlt évben a Európa ligában meglepetés döntő volt, de idén sanszos hogy angol csapat nyeri meg, mert a MU, és az Arsenalnak is, majdnem 2 ugyanolyan csapata van. És most jövőre a Newcastle is milliárdod lett, tehát lehet, hogy a EKL- ben is angol csapat nyer. A Fradiban egy nemzetközi szintű játékos van, aki nem értem mérnem igazol TOP ligába, Dibusz Dénes. És még intelligens is. De ha elkap a zöld füst, akkor örülj a nagy semminek. Én már nem drukkolok a FTC ellen, közömbös, sőt szórakoztat, hogy a sok buta ember beveszi az Esti Mesét. Még a Nemzetek Ligájában is a magyaroknak szurkolok, mert élvezzük, hogy a sok buta elhiszi, hogy 4-0 ra nyertünk az angolok ellen. Majd az EB selejtezőn drukkolok a magyarok ellen. És még annyit, nem értjük, miért lehet 5 cserélni. Ok volt a covid, de most nincsen, vissza kelllene állítani a 3 cserét. Nem a Fradi győzelme volt a tegnapi nap híre, hanem az, hogy az Európai Unió megint visszadobta a labdát. Nem értem minek vállalta el, Navra(csicska) Tibor, mert a piacon is el tudná adni magát. Van egy pár egyenes ember, Ángyán József, Hodola Attila, vagy Cser Palkovics, aki a háttérbe vonult, de van annyira gerinces, hogy néha megszólal. Még Matolcsy is, a kormány ellenes kritikát fogalmaz meg a Magyar Nemzetben.

Előzmény: papuci1955 (18393)
papuci1955 Creative Commons License 2022.09.16 0 0 18393

Szerinted a gólszerző Vécsei Bálint külföldi?

Előzmény: Petyka30 (18391)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18392

Ez nem csalódás, hanem rossz verseny választás. Errani jobb mint valaha.Láttad a meccset? Egy GS döntős. Mert Dalma leggyengébb borítása a salak, a héten van Le Neubourgban egy kemény pályás ITF 80000 dolláros verseny, simán megnyerhette volna, és 130 pont. Megint pancser verseny választás. De ők tudják.

Előzmény: MrMundr. (18389)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18391

Figyelj én kis kora óta ismerem  Tesóm révén, mert Szombathelyi Ricsi, és sokáíg Ruck Nagymester Róbert volt az edzője. Neked fogalmad nincs milyen borzalmas elbánásban részesült. Ricsi Egy tehetségtelen NB1-es focsita, többet kap az Államtól, mert ő nem kapott semmit!!!!!!!!Mi az értékeinket, mert a sakk azért népszerű szellemi sport, és ha nem is carlseni végjátéka van, de nagyon szeretik Ricsi végjátékait. Külföldön nagy szurkoló tábora van. Én nekem mindig magyar marad, és tiszta szívből kívánom, hogy mint sok magyart, akit elüldőztünk, Puskás stb, az álmát valóra váltsa, Én úgyanúgy drukkolok neki. Ez a szemét Fideszes sakk elnök, évekig hittegette Ricsit, és nem adott nem egy lyukas 2 fillérest sem, De a pletykák szerint, megunta 2. számú játékosunk a hitegetést, és  Gledura, Benjamin is zászlót fog váltani.Most nagyon boldog mindenki, hogy a vesztesek ligájában győzött a Fradi, de ezt a nagy országok nem veszik komolyan. Ráadásul, a 2 magyar van Benne Dibusz, és Botka. Botka sem kezdő a magyar válogatottban, tehát ebből semmit ne profitál a válogatott. De leht sérült Szalai Ádám, de ha nem sérőlt, akkor is 10 percet kap. Ádám Martin meg, komolytalan ligában játszik, mind Dzudzsák elment pénzt keresni. Neki van igaz. Csak a válogatottnak nincs csatárja. Annak szurkolsz akinek akarsz, de Ricsi megérdemli, hogy neki szurkoljaljak. De annak szurkolsz akinek akarsz, de Ricsi nem ezt érdemli.

Előzmény: papuci1955 (18390)
papuci1955 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18390

Remélem nem a régi kedvencemre, az immáron román színekben szereplő Rapportra fogadsz!

Előzmény: Petyka30 (18387)
MrMundr. Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18389

Errani egy vicc, ha egy játékos nem ijed meg tőle, higgadt marad, kigyalogolja a pontokat, szinte biztosan nyer. csalódás, hogy Dalma ki tudott kapni tőle, mondjuk ő fejben és fizikailag a legkorlátozottabb éljátékosunk talán ami miatt azt valószínűsítettem múltkor is, hogy nem ő lesz a legjobbunk hosszabb távon. Mondjuk aki képes kikapni Rékától az is egy szegénységi bizonyítvány, de őt szeressük:) Panna testileg viszont  igazi élsportoló felépítésű.

Előzmény: Petyka30 (18388)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18388

Errani vagy az egyiptomi, de nem ez az ág a győztes azt garántálom. Vagy ezen az ágon egy ismeretlen.

Előzmény: MrMundr. (18386)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18387

Ez volt az utolső, hoyg női teniszre fogatam. Hülye vagyok hozzá. És ígya magyaroknak drukkolhatok. Maradnak a férfiak, azt at egyet érzem, meg 2 év múlva sakk Olimpia, azon egy rakás pénzt nyertem idén is.

Előzmény: papuci1955 (18385)
MrMundr. Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18386

ezzel van magyar a 4 között, nem gyilkos az ág, elvárt a magyar döntő, ott pedig bármi lehet

papuci1955 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18385

Meg is nyerte!

Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18384

Grt Rékának.

Előzmény: Petyka30 (18383)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18383

Úgy látszik, Réka nyer. Annyi esz rnincs az ellenfélnek, hogy Réka tenyeresére játsszon, Röhögnöm kell. És olyen lassaan játszanak, hogy el lehet aludni. Mint Wilander- Leconte RG döntőn. Női Pigpongban van soha nem látott tehetségünk, csak erőnléti edzés nulla, Fazekas Lizett  https://www.youtube.com/watch?v=tKhoBFDMPrI&t=135s De ka akaros mehmutamtom 15 éves Lei Balázst, aki serdülő Európa bajnokságon 3.lett. Ahhor kell reflex, nem beszélve a falsokról. Kicsit bonyulultabb játék a pingpong.

https://www.youtube.com/watch?v=iXpwCwyeLOU De ezt az egyet nézd meg, ez a az asztalitenisz.
https://www.youtube.com/watch?v=dokC3iGTmSw

Előzmény: Petyka30 (18381)
papuci1955 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18382

Azért ez nem semmi Rékától, 50 a harmadik szettben. Úgy néz ki, bejön a fogadásom.

Előzmény: Petyka30 (18381)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18381

Szia! Mát zrkálhatsz is, mert a 2-0-at, nem találtam el.)))) Nagyon egál meccs.

Előzmény: papuci1955 (18380)
papuci1955 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18380

Az Unibeten nézek minden sportot ingyen. Réka az első szettet megnyerte!

Előzmény: Petyka30 (18379)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18379

Örülük neki, jó szurkolást, de megkérdezhetem, hogy tudod ingyen nézni? Ma szerintem Réka kikap, és hogy tudjál zrikálni, mert a zrikát szeretem, csak a bunkóságot nem. Teszek ellene, és hogy 2-0-ra kikap. Ha vesztek annak is örülök, mert akor Réka nyert. Mert szórakozásból fogadok. Bár hülye vagyok a női teniszhez, mert a féfriben, challenger játékosokat is ismerem, és ott lehet kifigyelni a tehetségeket, lásd Alcaraz. Bár ő nagyon brutál, jó értelemben. https://index.hu/sport/tenisz/2022/09/14/tenisz-us-open-carlos-alcaraz-ut-a-vilagelsoseg-fele/ nagyon pozítív vagyok. A nőiben csak a magyarokra szoktam fogadni. Jó szurkolást Rékának! És általában nekik szurkolok ,mert tegnap Anna vereségére nem számítottam. De csak az egyiptomi, vagy Errani nyer Bukarestben. Ezt kifigyeltem szerintem. De ha nem találom el, nyugodtan, írd meg, hogy ez sem talált.)))

Előzmény: papuci1955 (18378)
papuci1955 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18378

Igen, a számítógépem nagyképernyőjén.

Előzmény: Petyka30 (18374)
Petyka30 Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18377

Hidd el lehetnék. Még például a női kézilabda szövetségi kapitány is. Mert nem volnék olyan hülye, mint Mocsai Fideszes seggnyaló Lajos. Na már most azért lehetnék, mert a kézilabdához nem értek szakmailag szinte semmennyire, de ma egy kapitánynak, annyi a dolga, hogy cseréljen. Mert van legfontosabb szerplő, az erőnléti edző(m). És a video elemző(m). Na már most a másodedzőm cserélne, de egy jogot megtartanék magamnak, az időkérést. Nagyon fontos, mikor kérsz időd, egy egál meccsen. Mocsai elvtárs:  2000 Sydneyt írunk. 8 között nagyon vezettek az osztrákok. Feljöttünk egy gólra, és 36 másodperc voltperc  hátra. De szerencsére megszereztük a labdát, de ahelyett, hogy rögtön időd kért volna, de egy kétes szituáció volt, vagy belemenés vagy 2 perc. Hát mákunk volt, jó indulatuak voltak a bírok, és 2 perc lett belőle. És így 2 emberelönyünk lett De "mester", időd kért. Ez nem lett volna baj, csak tudtam, hogy hülye, és kiabáltam, hogy le ne vigye kapust. Mert ha gólt lövünk, be fogják esetleg az üres kapuba a labdát az osztrákok. Na már most Mekk Lajos levitte a kapust. Nem mindegy, hogy 6-4-ben, vagy 7-4 ellen támadunk? Hát ki is egyenlítettünk, az osztrák kapus előre fut, bedobja 2 "győztes" gólt, csak szerencsére túl lépett a felező vonalon, és a bírók megint nekünk kedveztek. Itt a jelenet: Ráadásul,  akkor az osztrákok kapitány nem egy szakember volt, szintén, hanem egy mocskos üzletember, aki így végezte!!!!!!https://www.youtube.com/watch?v=KBSYorvGofE Na már most jött a hosszabítás, a hol kompenzáltak a bírók, és mindenért kiállítottak. Valahogy x-re hoztuk az első hosszabbítást. de a 2. hoszzabításban korrektek voltak a bírok, és nyetünk. Csak egy volt a bibi, az első hosszabítást folyamatos emberhátrányban játszottuk, és feleslegesen, játszottuk 2. hoisszabítást. És így Tíz perccel többet kellet játszanunk. Ugye erőnlétileg nem mindegy? Na már most a döntőben 43. percben a döntőben 6 góllal vezetünk a dánok ellen, és elfogytunk. lehet az a plusz 10 perc hiányzott, amit az osztrákokkal le kellett játszani? Nem tudom. Lehet Mocsai lelkén egy Olimpiai aranyérem szárad. A teniszhez meg értek, most mondok egy példát. IVo Karlovics NR14 lett. Na mármost, Roddick megfejtette rejtvényt, mert Ivonak nem kell első szervát ütni, hanem egy biztonságos elsőt a fonákjára, és belenyesi gyönyűrően a hálóba. De ezt senki más nem fejtette meg. Egyszer még Rogert is legyőzte Cincinnatiban, mert nem jött az első szerva a tiebreakben, Ivo belecsapot tenyeressel, és Ivo győzött. Beszarás. És egy verseny programot, aztán a legprofibban összetudok állítani. Most  Fucso, és Piros jövő héten, a selejtezőből indul ATP 250 tornán, ahol a selejtező sem biztos hogy túlélik. De ha fel is jutnak, akkot is ha mennek egyet a főtáblán, 32 ATP pont. Na most ennél van talán jobb buli, egy challenger, amin nagyon jók indulnak,de ha nyersz, akkor 80, 90, 100 pont. És a következő héten Orleans indul, nagy hagyományú challenger, én egy gyegébbet váalsztanék, de hátha neki lesz igaza, és a döntő is megéri, mert 75 pont.  Ha megnyeri nagy gratula érte, mert 125 pontos challenger. De Marci jelenlegi formájában, és a mezőnyt ismerve, én egy gyengébbet választanék, de azaz érzésem, Marci mellett eljárt sajnos az idő, és a száz körül lesz. De lehet kiesik a 100-ból a RG-ig, és nem lesz főtáblárás. Csak hogy értsd Roberto Carballés Baena,és challengereken gyűjti a pontjait, ha a héten nyerne 125 pont, és feljön az 58. helyre, sok challenger győzelmének, és döntőinek révén. Itt vannak az eredményei:
https://www.atptour.com/en/players/roberto-carballes-baena/cf59/rankings-breakdown

Előzmény: Hepci (18376)
Hepci Creative Commons License 2022.09.15 0 0 18376

Istenem, mennyire hülyék ezek a lányok, fiúk, az edzőik és a menedzsereik, hogy nem téged fogadnak fel a versenynaptáruk összeállítására.

Talán még edzhetnéd is őket, hiszen pont annyira meg tudod különböztetni az ütésfajtákat egymástól, mint a sportkommentátorok többsége.

Előzmény: Petyka30 (18372)
Omar Khajjám Creative Commons License 2022.09.14 0 0 18375

Egyetértek, Gálfiban lehet a legtöbb, de ő is eléggé önbizalomhiányos. Meg örökké sérült, hol itt, hol ott sikerül meghúznia valamit.

Petyka30 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 18374

És nagyképrnyőn?

Előzmény: papuci1955 (18373)
papuci1955 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 18373

Láttam, ingyen.

Petyka30 Creative Commons License 2022.09.14 0 0 18372

Hát nem  sokat buktam, csak egy nagyon kicsit buktam, mert a 3. szett előtt visszafogadtam a szelvényemet. Egyébként ha láttad, ha nem, akkor tudok segíteni, hogy tudjál a lányoknak szurkolni, ha érdekelj, írj, 1200 Ft-ba kerül. Egyébként Gálfiban van a legtöbb fantázia. Talán ő WTA játékos is lehet, meg párosban látok benne valamennyi fantáziát. Anna és Panna ITF játékosok maradnak. Errani nagyon kemény munkát végzet, mert másodvirágságát éli. Csak a mezőny sokkal erősebb, és jobban tudnak teniszezni, mint 10 éve. Nem tudom még hova lehet fejlődni? Ez a férfiakra is vonatkozik. Babos megint meghülyült, mert jövő héten, Márky Jenő ősbunkonál indul párosban. Ha megnyerné akkor megérte, csak választana már ki egy párt magának. Vagy indujon Gálfival. Jani Rékának örültél tegnap, csak nem tudom minek, amikor 3 +WTA pontoit szerzett ezzel. Még egyet esetleg mehet, akkor +17 pontot szerez, de ezzel tuti nem lesz meg a TOP100. És jövő héten is WC indul nálunk, abból sem lesz sok pont. Nem értem keményen dolgozik, élete sansza, és nem tud verenyt választani, met ITF 60000, vagy 25000 kéne indulnia, ahol sokkal gyengébb a mezőny, és győzelmi esélye volna. Így el fogja szalasztani, a TOP100-at. De ő tudja melyik versenyt válassza. Ez öngyilkosság, nem az ő szintje. És ha meglenne a TOP100, GS főtáblás lehetne. Fucso is hülye, mert Metzbe megy selejtezni, Mostmár nem ATP versenyen kéne indulnia, hanem challengereken. Mint  Roberto Carballes Baena teszi, aki ha nyer a héten, akkor 58. lesz az ATP ranglistán. És ha esze van, egész évben salakos challengereken induk ,és meg lehet a TOP 40- van. Nem beszélve Pirosról, aki szintén Metz quliban indul, de minek nem tudom, amikor 3 challneger meccset nem tud lejátszani, mert megsérül. Tegyük fel meglepetésre feljut a főtáblára, és szerez 12 pontot. Az ő cspata is megbolondult.

Előzmény: papuci1955 (18370)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!