Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Ez volt, rögtön kaptál is rá két igen választ. Azóta viszont ezen a kérdésen rugózol egyfolytában: "telepíthet a fullos-ingyenest bárkinek a telójára?" Mondjuk erre is kaptál egy csomó nem választ. Ettől persze még megkérdezheted még 83-szor.
De nem müködik. Pont az olyan emberek miatt nem, akik okoskodni probálnak. Az app telepitéskor megnézi melyik fiokhoz telepitették, majd induláskor, hogy létezik e az a fiok a telefonon. Ha nincs ott, akkor nem indul. Ehhez nem kell online legyen. Nincs SD kártyára telepités! Egy másik (vagy resetelt telefonon) azok a fájlok csak szemét.
Ez nem windows! A play áruházbol egyébként nem ugy telepitesz, hogy telefon letölt és feltelepit! , hanem telefon szol google szervernek, ezt az appot szeretném, az megnézi, hogy van e jog, elvileg kompatibilis e a telefon az appal, majd szol a telefonnak, hogy mit kell csinálni.
És IGEN, gyakorlatilag minden playbe bejelentkezett telefonra google kipusholhat igy bármilyen alkalmazást. (Meg is teszi, pl google talk remove, hangouts install)
Ha több telefonra is fel tudtad tenni - akkor vélhetően működik. Bár ez volt az én kérdésem is eredetileg. Érdekes lenne kipróbálni, hogy működik-e tovább is, ha alaphelyzetbe teszed az egyik telót.
Vagy netán felismeri odabent, hogy hoppá, ez már nem az a fiók és nem indul az app?
"A gmailbol pedig csak ugy tudsz kilepni ha alaphelyzetre allitod az androidos telefonodat."
Na akkor még egyszer:
1) Az "idegen" telefonon bejelentkezek a fiókomba 2) Letöltöm a Szülinapp-ot a saját jogosultságommal az idegen telefon SD KÁRTYÁJÁRA (!!!!)
3) Kipróbálom, működik - offline-ban is, természetesen. 4) Kilépek a fiókomból (alaphelyzetre állítom az idegen telót - rajta a Szülinappal az SD kártyáján)
5) Tehát a Szülinapp ott marad az "idegen" (!!!) teló SD kártyájánn - vagyis működik offline-ban (akár SIM kártya és net nélkül is).
Tenyleg nem erted. Ha kikapcsolod a telefont persze h tudod hasznalni kesobb. De ha mas telefonjan hagyod, olvasni tudja a gmailedet. A gmailbol pedig csak ugy tudsz kilepni ha alaphelyzetre allitod az androidos telefonodat.
Jó-jó, de a G-mail fiókom nem készülék-specifikus.
Veszek a boltban egy új telót..és máris beléptem vele a fiókomba. És mi van, ha nem is a saját telómmal lépek be a fiókomba?
Tehát elveben lehet akár több telóm is, amelyekre mindre az ezelőtt 2 évvel szerzett jogosultság alapján tölthetem le az egykori Szülinapp-ot - térképpel-mindennel benne?
Kis segítség kellene. Az asszony kocsijában van egy régi GPS, amin régi szoftver és térkép volt. Úgy hittem ,hogy lementettem róla mindent, de amikor leformáztam az SD kártyáját, és visszapakoltam abba a mappába mindent, a kütyü azt mondja, hogy nincs a kártyán navigációs szoftver. Gondolom valamilyen fájlt nem mentettem le, ami arra a mappára mutatott?
Köszi, van fiókom - akkor ha igaz, megőrzöm a fullos-ingyenességet egy új telón is.
De akkor megkérdezném: akinek egyszer volt egy ilyen joga (és ott a letöltője a Saját fiók -ban) - az tetszőleges számban telepíthet a fullos-ingyenest bárkinek a telójára?
Ha én most veszek magamnak egy új telót - és a régin van egy (még akciósan-ingyenesen letöltött Szülinap-om) - azt át tudom-e migrizni valahogy az új telóra - azonos jogokkal?
Mint ha olvastam volna ilyen lehetőségről - csak nem tudom ennek a menetét, ha lehet egyáltalán.
Helyénvalónak gondolom mindazt amit olvasgattál a dolgokról, mert "minden" térképfrissítéshez készül új global_cfg fájl is, ha az adatok és a megjelenítés ezt igényli. Tehát nem árt ha cserélsz global-t. Röviden; a global_cfg egy nagyon fontos kisegítő, kiegészítő eleme a Primo-nak, számos megjelenítési formáért felel, nélküle működni sem tud! Az is igaz, hogy egy-egy nem odavaló fájl bizony tud galibát okozni, érdemes kigyomlálni és csak azt használni amely tutira és ellenőrzötten jó. A Q2-höz javasolt új global verziószáma: 671808 - a Google szerint is! Az én ismeretem szerint a "térképgyártók mára már eljutottak oda", hogy lehetőségük szerint az új térkép fájl ne legyen kompatibilis az előző kiadással (gondolom, üzleti megfontoltság). Ez a jelenség több esetben is olvasható a hálón, tehát nem érdemes az újjal keverni az előző kiadás fájljait. Ezek között lehetnek kivételek, de ezt is csak a tesztelés után tudod eldönteni.