Irodák,lépcsőházak,színházak,üzlethelységek heti rendszerességű takarítását vállaljuk Budapest 2.kerület környéken,illetve épitkezés és felújítás utáni takaritásokat is csinálunk egész Budapesten.Rólunk amit tudni lehet,pontosak,megbízhatóak,referenciával rendelkezőek vagyunk.
45 éves, magamra és környezetemre igényes Hölgy vagyok.
Pénteki napokra, heti rendszerességgel vállalnék takarítást hosszú távra, Fejér megyében. Agárd, Gárdony, Velence és környéke, Pest megyében Tárnok illetve Érd még szóba jöhet.
Ha megbízható, intelligens, munkáját rendesen elvégző bejárónőre, takarítónőre van szüksége, hívjon a következő telefonszámon :
Igényes, megbízható nő vagyok. Lakás, iroda vagy rendelő takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként min. 4 órát vállalok, hétvégén is dolgozom.
Ha alapos és precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom a levelét:lakastakarito@freemail.hu
Budapesten, főleg a belvárosban vállalom, kislakások takarítását, ablaktisztítást, vasalást igény szerint! Nagy gyakorlattal rendelkezem, nagyon alapos, precíz a munkám, referenciával rendelkezem! Fix díjjal dolgozom!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen meg!
Igényes, megbízható nő vagyok. Lakás, iroda vagy rendelő takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként min. 4 órát tudok vállalni, hétvégén is dolgozom.
Ha alapos és precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom a levelét: lakastakarito@freemail.hu
Budapest 17. kerületi irodák takarítására takarítónőt keresünk 6 vagy 8 órás munkavégzéssel. Munkaidő H-P-ig 7-15-ig vagy megegyezés alapján. Jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal, bérigény megjelöléssel az irodavezetokellys@gmail.com email címre várjuk.
Irodák,lépcsőházak heti rendszerességű takarítását vállaljuk Budapest 2.kerület környéken,illetve épitkezés és felújítás utáni takaritásokat is csinálunk egész Budapesten.Rólunk amit tudni lehet,pontosak,megbízhatóak,referenciával rendelkezőek vagyunk.
Igényes, megbízható nő vagyok. Lakás, iroda vagy rendelő takarítását vállalom Budapesten, 2000 Ft-os óradíjért, rugalmas időpontokban, heti több alkalommal is. Alkalmanként minimum 4 órát tudok vállalni, hétvégén is dolgozom.
Ha alapos és precíz munkát vár el a takarításban, akkor a következő e-mail címen várom a levelét: lakastakarito@freemail.hu
Takarítást, vasalást vállalok, főleg kisebb lakásokat vállalok, vasalást külön is! Fix dijjal dolgozom, gyors és alapos a munkám, nagy gyakorlattal rendelkezem! Ablak tisztitást is külön is vállalom! Hívjon egyeztetünk!