Példátlan intézkedések, feketeruhás kommandósok detektoros ellenőrzés és megfélemlítés, a múzeumkertbe csak előre szelektált csoportok! A háztetőkön, ablakokban távcsövezők, mesterkövészek!
MIEZ???
ma a szabadság ünnepe van. ha valaiknek arra támad kedve, hogy kifütyülje a miniszterelnököt, tegye meg. 89 előtt is ezért gumibotoztak, ma is ezért fognak?
Szerintem senkinek nem jotott eszébe félni... Hacsak nem a füttyögő söpredéktől, akik képtelenek normálisan viselkedni és bármire képesek, mert úgy fel vannak tüzelve... Gondolkodásra képtelen, kivezényelt gyűlölködők. Szerintem, ha megkérdeznénk, mi a bajuk, nem is tudnának erre értelmes választ adni!
Az ilyen tömegekről mindig az jut eszembe, mikor egy tüntetésen azt üvöltötték, hogy "vissza trianont"...! Azt sem tudták, mit jelent és miért vannak ott!
Egy súlyosan beteg, eszeveszett Magyaro. miniszterelnöke.
Ez nem maradhat. Ő mert a rendszerváltás "tettéről" beszélni, ócska pártpolitikai kampányfröcsögésében...Ő, aki Fidesz-besúgóként váltott rendszert? Abnormalitás!
A szokásos csúsztatással: én is 48-as ifjú vagyok (rendszerváltás és 48 szinte azonos)
A kutya után ismét a gyerek marketing klisével. ("Olyan aranyos ez a Gyurcsány a gyerekeinkre gondol."-gondolhatnák egyesek.)
Kedves Miniszterelnök Úr!
Ami erős volt, hogy van akik mintha a Köztársaságra törnének, vagy valami ilyesmi. Ugye jól hallotam. Kik Fletó? Légyszí', légyszí dokumentumokkal támaszd alá? Kóbor kutyák? A nemzetbiztonsági hivatal már dolgozik rajta?
Vagy csak a szokásos mocskos módon a politikai ellenfeleidet gyalázod? Várom a blogodban a választ! Kedves Miniszterelnök Úr!
Remélem van rajtuk pelenka, mert még a végén bokáig x@ros lesz az a rettegő csürhe! De mondjuk a jó magor kannásbor is fosat! Ami ennek a degenerál csürhének a nemzeti itala.
,,.. nem a magyar nemzethez, hanem Orbán hordájához a Fidesz nemzethez tartoznak!"Hát nem csodálkoznék, ha valaki ezért úgy pofánvágna, hogy a szemüveged átmenne kontaklencsébe. És meg is érdemelnéd. Mecsoda nagy mártír lennél.