idézet a blogról:
Mostanra már a fél média arról zeng, mi történt tegnap este Püspökladányban. Nos, a hajdú-bihari kisvárosban elég csúnyán kimutatta a Fidesz a foga fehérjét, most már pontosan tudhatjuk, mit várhatunk tőlük! Mondom ezt, mint alapvetően jobboldali meggyőződésű ember. No de nézzük sorjában.
Mint már nyilván tudjátok, a Zöld Párt, melynek magam is szimpatizánsa vagyok, nemrég meghirdette a politikusokból bohócot csináló kampányt. Ennek keretében ment le egy 10 fős aktivista-csoport, főleg tizenéves fiúk és lányok Püspökladányba, Pokorni Zoltán lakossági fórumára, hogy kispárnákkal dobálja meg Pokornit, jelezvén, hogy ideje pihennie. A "merénylők" símaszkot viseltek, mert nem szerettek volna a tévébe kerülni, ennek okán iskolából, munkahelyről valahogy kirúgódni.
Az Interneten szervezett akciót a Fidesz valahogy megneszelte, és a helyszínen a Lungo Drom cigányszervezet "aktivistái" fogadták a Zöld Pártot. Dorongokkal, bokszerekkel támadtak a párnát cipelőkre, többüket lelökték a lépcsőn. Egy 16 éves lány bordatörést szenvedett, azonnal kórházba kellett szállítani, egy másikat bokszerrel ütötték mellen. A többi sérülést nem számoltuk össze, de valószínűleg több is lett volna, ha nincsenek ott kamerák és fényképezőgépek. A csapat a közeli pályaudvarra menekült, ahol álló tehervonatok között rejtőztek el a dühöngő cigányok elől. Mindeközben Pokorni Zoltán odabent mosolyogva megjegyezte, hogy "íme, a roma fiatalok milyen jól kezelik a provokátorokat". A cigányok később egymás szavába vágva, lelkendezve mesélték, kit hogy vertek össze.
"Mindeközben Pokorni Zoltán odabent mosolyogva megjegyezte, hogy "íme, a roma fiatalok milyen jól kezelik a provokátorokat". A cigányok késõbb egymás szavába vágva, lelkendezve mesélték, kit hogy vertek össze. "
Azért megnézném, amint ezek a hülyegyerekek például ugyanilyen símaszkban rárontanak a hazánkba látogató Putyin elnökre, hogy viccesen párnával dobálják meg...
Azért vegyük figyelembe, hogy itt tomcat az, aki ezeket a tizenéves unatkozó srácokat beszervezte és kiküldte őket püspökladányra... nem tudom, jogilag őt elő lehet-e venni valahogy az ügyben, de előbb-utóbb ráférne... Ráadásul - bár bizonyára rosszindulatú feltételezés - de csak kellett tudnia, hogy a lungo drom is ott lesz, és én vagyok olyan rosszindulatú, hogy ez az egész egy jó kis cigányozásra ment ki...