Keresés

Részletes keresés

Cateye_ Creative Commons License 2007.01.31 0 0 943
Újra lehet írni az ON-topikba :)
neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 942
Méjl ment.
Előzmény: Nyurga Nyúl (940)
neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 941

Ezekszerint elment az első is... Ezért fáradoztam a másodikkal? =DD

MEr én megírtam az első levelet, rányomtam a küldés gombra, a vipmail meg kedvesen kiírta, hogy sikeresen kiléptem a levelezőrendszerből =D Utána meg meg sem néztem, hogy vajon elment-e... Najo, válaszolok akkor (=

Előzmény: Nyurga Nyúl (940)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.01.30 0 0 940
Én meg válaszoltam! :-)
Előzmény: neverhood (939)
neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 939
Na, nagy küzdelmek árán, végre el tudtam küldeni a levelet =DD
Előzmény: Nyurga Nyúl (938)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.01.30 0 0 938
juhasznyulkukact-onlineponthu
Előzmény: neverhood (937)
neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 937

Akkor írd le te a te címedet és probalok én küldeni (=

És üdv újra itt ((=

Előzmény: Nyurga Nyúl (936)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.01.30 0 0 936
Írtam, de a démon nem kézbesítettet jelez.

Sziasztok! :-)
Pont a napokban jutott eszembe, hogy jelentkezem megint, hogy szívesen vállalnék gondoskodást. Csak eléggé kiköltöztünk, így biztos meggondolandó, hogy ki hogy tud ide eljutni. Ha aktuális, nyugodtan írjatok, megadom a címet, aztán eldöntitek, hogy OK-e. :-)

Előzmény: neverhood (931)
neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 935

Na. Hát és nem tündér? =DDD

Amugy.. A macskádat félted? Oo Mert? =DD Őt is berántotta? =PP

Előzmény: Dorinesz (932)
neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 934

Oké, mégsincs megoldva a dolog, merthogy a felnőtt bérlethez meg kell bérletigazolvány... Ez nem nagyon jo.

Az eset. Nincs matrica a diákomon. Ellenben diákbérlettel járok, mert a felnőtt marha drága. Elkapott a kaller. Kivette a kezemből az irataimat, visszaszerezni nem tudtam.

Buta dolog, tudom. Hülye anyagiak.

Van köztetek pesti tanulo, aki a kedvemért igényelne egy uj diakigazolvanyt, és a régit én megkaphatnám? Kifizetném az újat, meg az ideigleneset is, meg ha kell akkor a fényképcsináltatás díját is. Mégiscsak olcsobb, mint 7500 forint.

Nagyon nagy segítség lenne...

Előzmény: neverhood (929)
Dorinesz Creative Commons License 2007.01.30 0 0 933
Köszönjük szépen. ~:)
Előzmény: Zeus SH (930)
Dorinesz Creative Commons License 2007.01.30 0 0 932
Ajánlom figyelmedbe Nyurga Nyúl hsz-ét. Asszem ő pont a pótszülőre jelentkezett. Én is szívesen bevállalnám őket, de féltem a macskámat. ~:)) Z-vel már ismerjük egymást. ~:)
Előzmény: neverhood (929)
neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 931

Ej de rég láttunk errefele =PP De örülök, hogy itt vagy! (=

Nincs beállítva levelezőrendszer az én klassz gépemen, így nem tudom megnézni az íméled, de beszéljük meg ott, az enyém ez: neverhood[kukac]torzsasztal[pont]hu

Előzmény: Nyurga Nyúl (927)
Zeus SH Creative Commons License 2007.01.30 0 0 930
Mielőbbi gyógyulást kívánunk Pihének! ;)
Előzmény: Dorinesz (928)
neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 929

Strono. Hál istennek megoldódott, így nem kell apumnak 7500 forintos pótdíjat fizetnie. (=

De pótszülők még mindig kerestetnek ám.

Előzmény: neverhood (925)
Dorinesz Creative Commons License 2007.01.30 0 0 928

Mindenképp! ~:)

Az előbb visszaraktam a kisketibe, mert már nagyon menni akart, de úgy dülöngélt, és ráadásul a legfelső emeletre mászott fel - majdnem leesett - most visszatettem a hordozóba, mert ott biztosan nem lesz semmi baja.

Előzmény: Crazyworld (923)
Nyurga Nyúl Creative Commons License 2007.01.30 0 0 927
Ééééén! :-) De most már a XVI. kerület.
Nyúl
Előzmény: neverhood (912)
neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 925

Emberek! Nagy segítség kellene.

Van közületek olyan valaki, akinek van felnőtt bérlete és nincs beleírva a személyigazolvány száma? Sürgős!

Crazyworld Creative Commons License 2007.01.30 0 0 923

:) Gratu!

Majd jelents, hogy alakulnak a dolgok!

Előzmény: Dorinesz (922)
Dorinesz Creative Commons License 2007.01.30 0 0 922
Yuhhhéééééééééé gyerekek, túl vagyunk a műtéten!!! ~:-DD Pihe-puha ismét hamar magához tért, aszonta a doki, hogy csak éjfélre fog magához térni rendesen, ehhez képest már döfködi a rongyokat a hordozóban. Nagyon bizakodom, mert ezt a dagit is sikerült maradéktalanul kiszedni, még a burok is látszott, az a hártya, ami körbeveszi. Én arra számítok, hogy ez olyan lesz, mint az előző, vagyis ugyanitt nem fog kiujulni, de lehet, hogy valahol újra kijön rajta valami rügy. De ez még a jövő zenéje nagyon remélem, és azt is remélem, hogy még sok-sok hónapot velem tölt ilyen aktívan, mint amilyen jelenleg is. Szóval már végre túlestünk ezen is, otthagytam egy csomó lóvét, de nem baj, megérte!
Crazyworld Creative Commons License 2007.01.30 0 0 921

Jeleztük, még semmi változás.

Amúgy akartam írni, hogy Vanda tegnap előtt reggel megszült!

Karfiol a papa. 9 kicsi lett, ebből 4 husky, egy tutira patched, a többit még nem tudom! :) A huskykból 3 lány 1 fiú.

Előzmény: Cateye_ (916)
Dorinesz Creative Commons License 2007.01.30 0 0 920

Na ez igaz! ~:))

Jaj gyerekek, ma viszem Pihét. Ráadásul Prücsivel is volt valami vasárnap, nagyon öregasszonyosan mozgott. Ez javult valamicskét mára. Szóval úgy volt, hogy őt is hozom, de ha lehet, akkor nem nagyon bolygatom, úgy tűnt, sokkal jobban van. Vagy ha nem, akkor hál istennek nincs hétvége, szal majd el lehet vinni, ha rosszabbodik.

Előzmény: ViktOrsi (919)
ViktOrsi Creative Commons License 2007.01.30 0 0 919
Még mindig jobb, mint hogyha az OFF sem menne ;)
Előzmény: Dorinesz (918)
Dorinesz Creative Commons License 2007.01.30 0 0 918
Ezt ugye nem gondolják komolyan, hogy ezentúl az offba kell írni? Persze sok dolguk van, de ez már lassan egy hete megy (pár napja), szal már lassan azért történhetne valami, főleg, hogy be is van jelentve.
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 917
Riportműsor rólam ma este a www.webcsatorna.hu-n.(3 részes,ma 1.rész)Én,morbid alkotásaim,interjú,állataim,stb.Vigyázz,ha könnyen megbotránkozol NE nézd meg!Utólagos reklamációt nem fogadok el...
(pontos időt nem tudom de jó pár napig a webcsat.főoldalán lesz megnézhető...)
Cateye_ Creative Commons License 2007.01.30 0 0 916
Dani és Crazy jelezték már a hibát a Megkérdeztük a hobbimoderátort c. topikon. Sajnos nem hiszem, hogy a reklamációk számának növekedésével arányosan gyorsulna a megoldás üteme :/
Előzmény: ViktOrsi (910)
smileagain Creative Commons License 2007.01.30 0 0 915

Nahát, de tündéri!!!!

Nekem Manó az életben nem tenne ilyet.

Nyugodtan ülni?? Azt sem tudja, mi az, kivéve a kedvenc szőnyegdarabján, ami eredetileg függőágy lett volna, de lerágta, én meg bennt hagytam, mert szeret rajta szunyókálni.

Előzmény: neverhood (913)
smileagain Creative Commons License 2007.01.30 0 0 914

Azt hittem, a gigantikus patkány hallatán mindenki eltűnt a másik topikról...

Bár én sem tudok oda írni. Még jó, hogy eszembe jutott ez az OFF-os variáció.

neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 913

Megbolondulok!

Z szó szerint felkönyörögte magát az ölembe. =DD

Addig nyújtózkodott, mig fel nem vettem. Majd pedig 10 percig masszíroztatta magát, mikozben hol a kezemet nyalogatta, hol a fogait kocogtatta. Aztán megelégelve a masszírozást, tisztálkodott egyet, befészkelte magát és bevágta a szunyát. Hát ilyet! =DDD

És nem ám olyankor, amikor amugy is orakat ülök a gép előtt, hanem olyankor, amikor 10 perc mulva el kell kezdenem készülődni. Pedig olyan édes! (=

Biztosan öregszik szegény és nem birja már azt a hajtást, amit Pé követel meg tőle =D Mondjuk láccani semmiben nem látszik rajta, csak bujosabb lett (=

neverhood Creative Commons License 2007.01.30 0 0 912

Viszont akkor itt kérdezem.

Pótszülő kerestetik!

Én Február másodikától 9/10-ig nem leszek itthon. Bátyámat már kérdeztem, ő talán hétköznap itthon lesz, apammal nem futottam össze pár napja, de mindig kétséges, hogy itthon alszik-e vagy sem. Kérdés. Ha ők nem tudnak addig gondoskodni a dögökről, be tudná valaki vállani őket?

Gondolom mondanom sem kell, hogy tündér mind a kettő!! =DDD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!