Ezekszerint elment az első is... Ezért fáradoztam a másodikkal? =DD
MEr én megírtam az első levelet, rányomtam a küldés gombra, a vipmail meg kedvesen kiírta, hogy sikeresen kiléptem a levelezőrendszerből =D Utána meg meg sem néztem, hogy vajon elment-e... Najo, válaszolok akkor (=
Sziasztok! :-) Pont a napokban jutott eszembe, hogy jelentkezem megint, hogy szívesen vállalnék gondoskodást. Csak eléggé kiköltöztünk, így biztos meggondolandó, hogy ki hogy tud ide eljutni. Ha aktuális, nyugodtan írjatok, megadom a címet, aztán eldöntitek, hogy OK-e. :-)
Oké, mégsincs megoldva a dolog, merthogy a felnőtt bérlethez meg kell bérletigazolvány... Ez nem nagyon jo.
Az eset. Nincs matrica a diákomon. Ellenben diákbérlettel járok, mert a felnőtt marha drága. Elkapott a kaller. Kivette a kezemből az irataimat, visszaszerezni nem tudtam.
Buta dolog, tudom. Hülye anyagiak.
Van köztetek pesti tanulo, aki a kedvemért igényelne egy uj diakigazolvanyt, és a régit én megkaphatnám? Kifizetném az újat, meg az ideigleneset is, meg ha kell akkor a fényképcsináltatás díját is. Mégiscsak olcsobb, mint 7500 forint.
Ajánlom figyelmedbe Nyurga Nyúl hsz-ét. Asszem ő pont a pótszülőre jelentkezett. Én is szívesen bevállalnám őket, de féltem a macskámat. ~:)) Z-vel már ismerjük egymást. ~:)
Ej de rég láttunk errefele =PP De örülök, hogy itt vagy! (=
Nincs beállítva levelezőrendszer az én klassz gépemen, így nem tudom megnézni az íméled, de beszéljük meg ott, az enyém ez: neverhood[kukac]torzsasztal[pont]hu
Az előbb visszaraktam a kisketibe, mert már nagyon menni akart, de úgy dülöngélt, és ráadásul a legfelső emeletre mászott fel - majdnem leesett - most visszatettem a hordozóba, mert ott biztosan nem lesz semmi baja.
Yuhhhéééééééééé gyerekek, túl vagyunk a műtéten!!! ~:-DD Pihe-puha ismét hamar magához tért, aszonta a doki, hogy csak éjfélre fog magához térni rendesen, ehhez képest már döfködi a rongyokat a hordozóban. Nagyon bizakodom, mert ezt a dagit is sikerült maradéktalanul kiszedni, még a burok is látszott, az a hártya, ami körbeveszi. Én arra számítok, hogy ez olyan lesz, mint az előző, vagyis ugyanitt nem fog kiujulni, de lehet, hogy valahol újra kijön rajta valami rügy. De ez még a jövő zenéje nagyon remélem, és azt is remélem, hogy még sok-sok hónapot velem tölt ilyen aktívan, mint amilyen jelenleg is. Szóval már végre túlestünk ezen is, otthagytam egy csomó lóvét, de nem baj, megérte!
Jaj gyerekek, ma viszem Pihét. Ráadásul Prücsivel is volt valami vasárnap, nagyon öregasszonyosan mozgott. Ez javult valamicskét mára. Szóval úgy volt, hogy őt is hozom, de ha lehet, akkor nem nagyon bolygatom, úgy tűnt, sokkal jobban van. Vagy ha nem, akkor hál istennek nincs hétvége, szal majd el lehet vinni, ha rosszabbodik.
Ezt ugye nem gondolják komolyan, hogy ezentúl az offba kell írni? Persze sok dolguk van, de ez már lassan egy hete megy (pár napja), szal már lassan azért történhetne valami, főleg, hogy be is van jelentve.
Riportműsor rólam ma este a www.webcsatorna.hu-n.(3 részes,ma 1.rész)Én,morbid alkotásaim,interjú,állataim,stb.Vigyázz,ha könnyen megbotránkozol NE nézd meg!Utólagos reklamációt nem fogadok el... (pontos időt nem tudom de jó pár napig a webcsat.főoldalán lesz megnézhető...)
Dani és Crazy jelezték már a hibát a Megkérdeztük a hobbimoderátort c. topikon. Sajnos nem hiszem, hogy a reklamációk számának növekedésével arányosan gyorsulna a megoldás üteme :/
Nyugodtan ülni?? Azt sem tudja, mi az, kivéve a kedvenc szőnyegdarabján, ami eredetileg függőágy lett volna, de lerágta, én meg bennt hagytam, mert szeret rajta szunyókálni.
Addig nyújtózkodott, mig fel nem vettem. Majd pedig 10 percig masszíroztatta magát, mikozben hol a kezemet nyalogatta, hol a fogait kocogtatta. Aztán megelégelve a masszírozást, tisztálkodott egyet, befészkelte magát és bevágta a szunyát. Hát ilyet! =DDD
És nem ám olyankor, amikor amugy is orakat ülök a gép előtt, hanem olyankor, amikor 10 perc mulva el kell kezdenem készülődni. Pedig olyan édes! (=
Biztosan öregszik szegény és nem birja már azt a hajtást, amit Pé követel meg tőle =D Mondjuk láccani semmiben nem látszik rajta, csak bujosabb lett (=
Én Február másodikától 9/10-ig nem leszek itthon. Bátyámat már kérdeztem, ő talán hétköznap itthon lesz, apammal nem futottam össze pár napja, de mindig kétséges, hogy itthon alszik-e vagy sem. Kérdés. Ha ők nem tudnak addig gondoskodni a dögökről, be tudná valaki vállani őket?
Gondolom mondanom sem kell, hogy tündér mind a kettő!! =DDD