A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
Igen, ez a csipke minta most nagyon trendi. az én gazdáim a függönybe és a szobanövények levelébe is kértek új motívumokat. azon kívül a hülye, égigérő könyvespolcukra is nekem kell napjában 100szor felmászni. miért nem állnak fel a fotelből, ha olvasni akarnak??
Ez a kép meg azután készült, hogy beküldtek a kádba a fürdővíz hőmérsékletét ellenőrizni. és még ők sikítoztak utána. az egész estét ebbe a hülye törölközőbe bugyolálva kellett töltenem.
Ma pocsék napom volt... rám bízták, hogy figyeljek a galambokra... le ne essenek... de gonosz módon közénk állították az üveget... hú... szerencsére egyiknek sem lett baja... pedig, ha kimehettem volna:)
............ ha egy elhagyatott telepen találta > azokat a > cicákat, nem lehet, hoyg az anyjuk is velül volt > csak épp elment vadászni? > nem is biztos, hoyg el kellett hozni õket onnan, > fõleg, h egészségesek...
Kérem SEGÍTSETEK!!! Ma este (2006. 03. 27.) találtam a mellettünk lévő utcában, egy elhagyatott telepen 5 párhetes kiscicát!!! Gyönyörűek, ránézésre teljesen egészségesek, és nagyon kedvesek!
Nekem van már két cicám és itthon azt sem engedik meg, hogy pár napot itt legyenek, ezért S.O.S. jó gazdit vagy legalább ideiglenes befogadót kell találnom számukra!
Nagyon köszönök bármilyen segítséget: Tímea, 30-4898-027
Tegnap este pl. az volt a dolgom, hogy a plüssmacskára vigyázzak, nehogy botrányt csináljon, meg rendetlenséget... elég unalmas feladat volt. Ezen a képen mellesleg látszik is, hogy már az ötödik havi Whiskasnál tartok... szép nagy pocim van..:):)
A képek beszúrása a fórumba még nem az erősségem, bocs... szóval a polcon lévő élelmeket kell őriznem... azokból jópárat el kell szállítanom onnan, mivel a mami mindent megenne és úgyis kövér már...