Az azért túlzás hogy a srácOK Ed-ről beszélnek, Te róla beszélsz, Én Biel-kisasszonyról, Pacey meg azösszes többiről akivel hírbe hozzák a pletykalapok :DDD
Csak nyugodtan, már úgyis régen volt pletyka itt a topicban! Nem tudod véletlen, hogy Norton meg Salma most hogy vannak? Mert azt is lehet hallani, hogy megint összejöttek (bár én kétlem, de ki tudja).....
Hét évvel ezelőtt, amikor egy női lapnál írogattam néha sztár anyagokat, írtam Nortonról. De ez már annyira idejét múlt, hogy nem untatlak vele benneteket.
Semmi gond, dehogy fogunk kiutálni, de miért is tennénk? Mint már említettem, írtak ide hölgyek is (pl. Csircsi), sőt örülnénk ha csatlakoznál hozzánk! Amúgy meg gondolom neked is van pl kedvenc színésznőd is (nemcsak férfiszínész) kinek a filmjeid szereted,no mi ugyanígy vagyunk Ed-del!
Várjuk hozzászólásaidat bármilyen Ed-del kapcsolatos előző témához, vagy csak úgy! :-)
Bár itt nagyrészt srácok beszélgetnek Ed-ről (néha lányok is be-be kukkantanak), azért szívesen látjuk hozzászólásaidat, annak csak örülünk ha csatlakozol hozzánk, főleg ha törzsvendég leszel! beszélgetünk mi itt mindenről, ami épp jön! Korábbi filmjei, következő mozijai, magánélete stb.
Ja, és természetesen szívesen látunk minden Norton-rajongó lányt is itt! :-)
Hú, kicsi lányok, eddig észre sem vettem, hogy van ilyen klub! ezentúl törzslátogató leszek, de most egyelőre nincs időm végiolvasni a topikot, de addig is éljen a szívszerelmünk! ui-ban hadd jegyezzem meg, hogy van egy új topikom, Kedvenc színészeink a címe a tv-rádió részlegen, látogassatok el oda is, hozhattok, írást, képet, szerelmes vallomást, miegymást. Várlak benneteket!
Jelen állás szerint az Illuzionista már 7 csillagon áll az IMDb-n!!! Úgy látszik bejött Norton születésnapja (pénteken volt 37 éves - utólag is Happy Birthday!), hiszen ekkor volt a film premierje is!
Én már nagyon várom, hogy Ed hazánkban is elbűvöljön mindenkit! Lassan-lassan azért csak ideér.........
Most olvastam híreket Nortonról: úgy néz ki, hogy David Letterman késő esti talk show-jában ünnepli majd születésnapját augusztus 18.-án! (soha rosszabb ünneplést, ezt én is kibírnám) Mellesleg a The Illusionist megjelenésének dátuma is erre a napra esik! Reméljük, Ed-nek szerencsét hoz a születésnapja, és a mozinak óriási sikere lesz!
Én remélem, hogy egy picit az lesz, jó sok misztikus elemmel! ;-)
Az is igaz, hogy erre nem sok esély van, ha átgondoljuk, hogy a történet egy szerelmi szálra épül (máskülönben miért lenne ott Jessica Biel?)..........de azért a poszter egész ígéretes!
Tegnap véletlen néztem az Aktív-ot, és Norton is volt benne pár röpke pillanatig! Arra már nem emlékszem, hogy miért kérdezték, mert úgy meglepődtem azon, hogy egyáltalán látom a tv-ben! :-)