4 éve a felső kerületek jelöltjei szerveztünk ilyet. 4 hétig minden héten egy napon egy meghirdetett helyen egy vendéglátóipari egységben vártuk beszélgetni, érdeklődni vágyókat. Sajnos nem sokan jöttek. És akkor még finom voltam. Sok Civil Estét és egyéb rendezvényt is szerveztünk a legkülönfélébb témákban. Ugyanazok az arcok köszöntek vissza minden alkalommal. Az a szomorú tapasztalat, hogy az emberek nem érnek rá, vagy nem is érdekli őket. A leglelkesebb aktivista is belefárad néhány év után.
De igen, igazad van. Fórumok, beszélgetések, kerekasztalviták kellenének a kinyilatkoztatások, sajtótájékoztatók és személyeskedő gyalázkodások helyett.
Én úgy gondolom, hogy eredménytől függetlenül hétfőtől elölről kell kezdeni. Aszongyák, hogy forradalom zajlik. Érdemes lenne valóban átgondolni, hogy mit is jelent nekünk a városunk, mit értünk önkormányzatiság alatt. Újra kell alapozni.
Széllel Csapot! Ha ez neked mocskolódás, akkor én csak sajnálni tudlak. Ez a kőkemény igazság...Ilyen embereket imádtok....Ilyen emberek etetnek titeket...Miközben mind a ketten kiváltották pecsenye sütésre az engedélyüket...De ne gondold, hogy téged odaengednek...Ne gondold! Ó! Ne....
A Horváth TOTOS BANDI folytatása 18 órától.. A Kukacos-Savanyú Meggyesről 19 órától.... Érdemes lesz elolvasni....Levetkőztetjük a város megmentőit!!!!
Ráncos! Egy kis ízelítő a TOTOS BANDI HAZUGSÁGAIBÓL!!
Kedves Gábor! A FIDESZ Diósdon 2002- ben nem müködött. Várkonyi András hívó szavára mentünk és alakítottuk meg. Ezek szerint Ti alapítók nem sok mindent csináltatok előtte. Akkor a létszám több mint 60 fős volt. Ennek lettem én is elnökségi tagja Várkonyi pedig az elnöke. Most, hogy kizárattad lányaimat 11 fővel együtt, s ezzel teljesítetted T Mészáros utasítását, csak egyről felejtkeztél el, hogy a programokra meghívót kellett volna korábban is küldened. Vagy csak a tagdíj számított. Tudod Ők jóval nagyobb összeggel támogatták a FIDESZt mint a tagdíjuk volt, a kampány alatt. Az hogy Te ma elnk vagy nekem köszönheted, mert én találtalak ki, bár erre nem tartok igényt, mivel a mi átjelentkezésünk után közvetlen elődőd , jelenlegi szövetségesed, nem csinált semmit. Ezek a tények kedves barátom, s a fontos dolgok nem az amiről Te írkálsz. és főleg amit teszel. Áruld el, hogy maradhattál FIDESZ tag Szabó barátoddal, amikor ugyanezen tette miatt Schütz és Tőkés társaidat kizárták? Rólam nem is beszélve. Mi valamennyien elindultunk a FIDESZ jelöltje ellen, persze nem ugyanazon az okból. Mi azért , mert alkalmatlan embereket inditott a FIDESZ szerintünk, és Ti Miért....? Üdvözlettel Horváth András /az összes helyesírási hibával együtt.../
Megjegyzés: A Horváth Andrást a Tőkést és Schütz akárkit nem zárták ki, és főleg nem az érdi FIDESZ!! Saját magukat zárták ki, amikor alapszabály ellenesen elindultak a választásokon...Szóval kedves mártírok:nem csak ostobák vagytok, de úgy hazudtok mint a vízfolyás....
Semmiféle telekügyről nem tudok, ez csak a szokásos rágalom, kedves Dupreé Hugó úr, az Érdi Lap "újságírója", akitől a lap szerkesztője mégsem tud igazán elhatárolódni (bár kísérleteket tesz rá, de az kevés).
Nem gondolom, hogy nem lehet megtudni, ki is vagy te.
Te sok néven író kereskedők szégyene...Eddig szidtad az Orlait, most meg nyalod a fenekét??? Már előre félsz az Érdi Lap október 7-i számától??? Van miért félned!! A Dupree már előre megírta a cikket rólad és a mocskos bandádról...Megfogadta: addig nem nyugszik, amíg el nem tűnsz az érdi közéletből, azzal az undorító haveroddal együtt... Reméljük, hogy megtisztul az érdi KDNP-é és "meggyesek"...Olyan vezetőket választanak maguknak, akiket ismerünk, akik nem a nyolckerből és Banáról jöttek, pontosabban menekültek, mert elzavarták őket....
Ma reggel, miután elolvastam az esti-éjszakai hozzászólásokat, döntöttem, hogy elmegyek mégis szavazni, és a Civil Érdekre adom voksomat.
Tegnapig még úgy gondoltam, hogy nem megyek, de az a düh, ízléstelen, durván személyeskedő reakció, amit a nevezett egyesület , és tagjai irányába megnyilvánul a jelenlegi vezetés, és csahosai részéről, indokolja álláspontom megváltoztatását.
Tartózkodásom eddigi fő oka az volt, hogy szívesen hallgattam volna a jelölteket egy tájékoztató fórumon, akár külön-külön, akár egy vita keretében, de erre nem méltatták a választóikat.
Nem értem, hogy a választókerületekben miért nem rendeztek ilyeneket. A jelenleg vezető párt valószínűleg azért, mert így is biztos a győzelmében, a többiek pedig vagy féltek az érdektelenségtől, vagy még nem érzik ennek fontosságát.
Én is arra biztatok tehát mindenkit, hogy menjen el szavazni, és legjobb belátása szerint tegye az X-et, a városunk érdekében!
Igen meg fog bukni a legfőbb ügyészen, akit úgy fognak újra hívni, POLT Péter. Ahogy minden feljelentés megbukott 2002-ben, úgy lesz most is. Ő a nagy takarítógép, avagy a mindent betakaró lepel.
Véletlenül nem téveszted össze valakivel, aki annyira lelkes hazafi, hogy a Papcsák bácsi felhívására (!) feljelentéseket írogat?
A Fidesz újra bevezeti a feljelentést, legalábbis a kormánybiztos erre buzdítja a népet. A ti feljelentőtök biztosan "jó" feljelentő, mint ahogy a ti komcsijaitok és kiszeseitek - köztük magával a mini-szterelnök úrral - jó komcsi és kiszes volt.
Ez a feljelentősdi nagyon emlékeztet engem valamire, amiről eddig csak történelemkönyvekben olvastam.
Egész más az a helyzet, amikor valakinek nem maradt más lehetősége. Mindenesetre máris részben eredményes volt: ennek kapcsán T.Mészáros András polgármester írásban és nagy nyilvánosság előtt kénytelen volt beismerni mintegy 140-150 millió Ft-os jogtalan kifizetést.
A többi pedig a jövő titka, mindenesetre holnap lesz 5 hónapja a nyomozás elrendelésének, a városvezetés ügyeiben.
Azt fekélyt kellene kigyomlálni, pontosabban kivágni, aki csalt, hazudott, lopott, talicskázott közpénzt. Nem avval baj, aki ezt felderítette. Furcsán értékelsz, illetve furcsa az érvrendszered. Gondolkodni kellene, nem bérencnek lenni.
Csak érdekességként jegyezem meg, hogy az OVB is megsértette a sajtó törvény előírásait. Az egyik legfontosabb kiadványában - 4 üres oldal állt volna rendelkezésre - nem közölt se felelős kiadót, sem nyomdai impresszumot nem közölt. Ez a Választási Füzetek, amiből dolgozik mindennemű választási bizottság. Ja, ez már az új bizottság felelőssége, amit ,,az emberek pártja " nevezett ki.
Őt kell kigyomlálni. Persze nehéz eldönteni, hogy ő vagy a Horváth a nagyobb gáz. A Horváth nyíltan görény a Jakab sunyin.
Míg a Horváth a szemedbe mondja amit gondol a Jakab otthon magányában ír egy feljelentést és elmegy az ügyészségre. Még ahhoz sincs mersze, hogy nyíltan vállalja a véleményét!
És még egy: 2006-ban nem a T.Mészáros miatt veszített a Döcsa, hanem egyrészt jó alaposan megdolgozott érte, másrészt az MSZP-vel kapcsolatos országos hangulat olyan volt, amilyen. Talán nem emlékszik a Taligás olvtárs, hogy akkortájt volt a TV-ostrom, meg az ominózus október 23?
Nem a T.Mészáros két szép szeméért választották meg őt, hanem azért, mert a Fideszt képviselte és az volt az alternatíva.
Mostanra látható, mennyire jó alternatíva, sőt, hogy egyáltalán nem is alternatíva, de azt tudomásul kell venni, hogy az emberek még mindig pártokra szavaznak és kevésbé személyekre, a helyhatósági választásokon is, sajnos, teszem hozzá, mert én nem értek ezzel egyet.
Valaki segítsen: a kukás céget nem a Döcsa-éra alatt privatizálta az önkormányzat? Én úgy emlékszem. Akkor még Érden laktam.
Másrészt: vízdíj-képlet. Én véletlenül ismerem a képletet, de nem feltétlenül az az oka a vízdíjak emelkedésének csupán (az is), az egyszerű igazság az, hogy semmiféle befektető nem korlátozza magát, ha megengedik ezt neki és ezt már előre lehetett látni 2005-ben is. Talán Taligás komának rémlenek az előzmények ugyanekkorról, de vissza is lehet olvasni azt a néhány ezer hozzászólást itt, a tárgyban. Gondolom, az érdiek imába foglalják az előző polgármester nevét - ahogyan a mostaniét is -, többek között az ÉTV-s ügyletéért. Ennyit erről.