Keresés

Részletes keresés

ZP#70 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 188

Tom!

Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy melyik csapatképre gondoltál, vazze. Nem találok új cspatképet, bár ez nem ritka tünet, amikor én géphez ülök, sokszor semmit sem találok. :)))

P

Előzmény: Predators#6 (181)
ZP#70 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 187

Scorbot, basszus! Az nem Neked szólt, ember! Sajnos vannak pillanatok, amikor meg kell szólítani azokat a társakat, akiken nincsen ing, hogy öltözködjenek fel végre, és kapjanak a víztoronyhoz a nyakukon! Viszont tudnod kell, hogy akinek nem inge... :)) Szerdán úgyis megláthatod, hogy mi a helyzet az edzésen... :))

GO PREDATORS

Előzmény: Scorbot (184)
ZP#70 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 186

Hola Hombre!

Ezek szerint van a világ azon elmaradott vidékén is szgép :))) ! Örülök, hogy sikerül így tartani a kapcsolatot. Még jobban pedig annak örülök, hogy megtapasztalhatja minden csapattárs (tudjátok: TISZTELET A KIVÉTELNEK!), hogy a fanatic az bizony fanatic. Csatlakozom ahhoz, hogy bizony azok, akik mindössze a meccs előtti edzésre jönnek, mert szerintük a csajok döglenek a feszes nadrágban magukat fényezőktől, hát ők ne játszhassanak. Nem tudják a playeket, és azt tapasztaltam, hogy nem is akarnak (akár megdögleni is!) igazán hajtani a csapatért. Részemről ennyi, hiszen van Headcoach, aki látja ezt, és biztosan jó döntéseket fog hozni. Ha pedig valaki magára ismer, elgondolkozhat, és ha akar Ragadozó lenni a szó igazi értelmében, az JÁRJON EDZÉSRE! Egyébként nincs értelme.

Megdöbbenve olvasom, hogy a kedvenc csapatom mezéről miket írtál! Nem bánom én, ha minden trafikban lehet is kapni, csak HOZZ EGYET VAZZE! A méretemet ránézésre úgyis tudod, a szín pedig, ha lehet, legyen a csapat saját színe. Természetesen minden ezzel járó költségedet megtérítem, és még rá is teszek egy kiváló italt, csak KÉRLEK HOZZ EGY COWBOYS MEZT! Eljön még a nap, amikor a Dallas ismét fényesen, üstökösként fog ragyogni a football egén! A vámolás nem gond! :)))

Szóval csak tvben nézed a meccseket... Az edzéseket részletesen el fogom mesélni Neked. Sajnos a szombatiról nem tudok sokat mondani, mert Pécs, iskola, este hazaérkezés. A Joy-ban azért még megkerestem a Headcoach-ékat. Tőlük tudom, hogy megindult a passzjáték-henger! A többiektől pedig azt, hogy végre tudatosul minden futóban, hogy vannak lábaik, izmaik! :))

A vasárnapi meccs két-három nagyon nagy tanulságát, amiket sikerült lelesni, megírnám Neked, csak küldj egy mailt a cégesemre (vezetéknevem.keresztnevem@mail.cégemneve.hu), és arra elküldöm priviben!

A csajok szőrzetével ne is törődj, fő, hogy ne ess ki a gyakorlatból... :)) ! Úgysem lesz senki, aki elmesélhetné itthon, miket is műveltél. Kicsit bundás, Istenem! :))

Vigyázz a karodra, aztán írgyá vazze, mert jó olvasni, hogy nem csapott le egy újabb Cantona, vagy milyen klimatikus jelenség vazze!

GO PREDATORS

Előzmény: Predators#6 (181)
Predators#6 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 185

Igazad van, bocs.

Újrafogalmaznám a mondanivalómat.

Nekem azokkal van bajom, akik minden különösebb ok nélkül nem járnak edzésre,

de pl. meccsre hirtelen marad szabadidejük. Ez nem az a sport ahol ezek az emberek megélnek.

Aki meló, tanulás, akármi miatt nem tud jönni (és persze emiatt jelez a Mester felé) azzal semmi baj, ez mégis csak egy hobbi, nem ebből élünk.

Egyébként ha az vagy akire gondolok, akkor Rád kifejezetten NEM vonatkozik amit írtam ;)

Előzmény: Scorbot (184)
Scorbot Creative Commons License 2005.10.03 0 0 184
Sziasztok!

Csak azt akarom mondani,hogy nem mindenki azért nem jár edzésre mert sz*rnak rá.Én is kihagytam az elmúlt két edzést,de nem azért mert sz*rok rá.Nem kötekedni akarok csak tisztázni szerettem volna a dolgot. GO PREDATORS
Predators#6 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 183
Go Predators!
Predators#6 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 182

Természetesen viszek, november 19-én este szeretném meginni azokkal, akik TD-t szereztek a csapatnak :)

Lesz benne kukac is :)

Előzmény: Predators#44 (180)
Predators#6 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 181

Holla muchachos!

ki lehet bírni a páratartalmat, de már nagyon hiányoztok.

Labdát vettem, de nincs kinek dobáljam, csak a tévében látok focit. :(

A mexikói csajokra általában jellemző, hogy túlteng rajtuk a hajhagyma, de azért elég szépek is vannak köztük.

Az amerikai bálnákat inkább nem kommentálnám.

És mi az, hogy megint 20 ember volt edzésen szombaton? Én átrepülném a fél világot, hogy ott lehessek (de nem fizeti ki a cég, úgyhogy nem tehetem...) mások meg sz*rnak rá?

Remélem mindenki hallotta, mikor mondta a Mester, hogy aki nem jár edzésre, nem játszik!

Norbi, kerestem olyan törölközőt, de nem találtam még. Alexszel beszélj, tud hozni pár euroért, én is rendeltem már nála.

Ja, Gyurinak mondjátok meg, hogy szorgalmasan keresek Vikings mezt, de eddig nem találtam sehol. Persze Cowboys-t lehet venni még a trafikban is.

Hool14! Ezen a fórumon nem fikázunk más csapatokat, mert ez nem arra való. Tény, hogy a Démonok vesztettek, de ez várható volt, mivel a Farkasokkal MÉG egyik csapat sem tudja felvenni a versenyt. Nem b*szogatni akarlak, csak gondoltam még időben szólok :) Járjatok szorgalmasan edzésre!

Jó lett a csapatkép a honlapon!

Hiányoztok!

Predators#44 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 180

Hi,

úgy bizony Tamás! csatlakozom Petihez, hogy ami a mexikói lányokat illeti.... vigyázz a karódra.

és tényleg, hozzhatnál eredeti tequilát!!! hmmm.

Előzmény: ZP#70 (179)
ZP#70 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 179

Szeva Tom!

Remélem, még nem felejtettél el magyarul... :) Vigyázz a karodra ott a párás melegben, nézz meg pár meccset, hozzál tequilát, és tapasztalatot!

Kár, hogy nem voltál ott a Nk Demons vgs. Bp Wolves meccsen, sokat lehetett belőle lesni. Ha visszaérsz, lemezen, és szóban mindent átadunk.

Mi a helyzet, vazze? Tényleg tüzesek a mexico-i lányok?

Üdv:

Pete

Hool14 Creative Commons License 2005.10.03 0 0 178
A kanizsaiakat szépen kiütötték a farkasok...
Predator #86 Creative Commons License 2005.10.02 0 0 177
Sharks-Glads 50-28
Demons-Wolves 0-79

Ezek lettek a végeredmények a hétvégi fordulón (Black knights fórum alapján)
Nem egyszerű!!!!!!!
Woobel Creative Commons License 2005.10.01 0 0 176

Hi arcok!

Találtam 2 tök baba számot!

- Money & Suzuki - Alive and Amplified

és

- Wyled Bunch - Last Day of School

Sz.tem tök jo zenék még akár a sztár vórz hejett is nagyon jó bevonuló zenék lennének.

Nah mind 1 majd meghalgatjátok egyszer talán!

Tom: Milyen ott a melegen? azért talán nem bánod h, ott vagy! Néznél nekem olan törölközőt amit az övre lehet tolni! hasznos lenne!

Nah byez

ZPRb30 Creative Commons License 2005.09.30 0 0 175

Hy,Tom!

Az edzés egy kisebb bulival végzödött,sajnálom ,hogy nem voltál ott!

Valahogy azért kibírod a magas páratartalmat :)))?

Előzmény: Predators#6 (171)
ZPRb30 Creative Commons License 2005.09.30 0 0 174
A félreértések elkerülése miatt,a 33-as voltam!
ZPRb30 Creative Commons License 2005.09.30 0 0 173

Hallo,skacok!

Újra tudok járni,írjatok!

Loki8888 Creative Commons License 2005.09.29 0 0 172

Hi

lehet kicsit elkéstem,de gratulálok a meccshez...szép volt..

remélem nem történt semmi komolyabb sérülés

remélem még találkozunk a pályán...FS

Predators#6 Creative Commons License 2005.09.29 0 0 171

Holla Amigos!

Remélem király volt a mai edzés, lélekben veletek voltam!

Itt 38 fok van, 85%-os páratartalommal...

HT Miskolc Creative Commons License 2005.09.28 0 0 170

Sziasztok!

Csak kiváncsiságból érdeklődöm, h ti miért nem indultok a bajnokságban?

byez

HT

ha nem akarjátok nagydobra verbi, lehet mélben is...

Woobel Creative Commons License 2005.09.28 0 0 169

Sziasztok srácok!

Szeretnék énis anyit hozzátenni a fórumhoz h, nagyon jólesett látnom h, ennyire összetart a csapat és megköszönni mindenkinek azt a kiválló teljesítményt ami hozásegített minket ahhoz h, a wolves2 ellen egy ilyen számomra szép mecset játszhattunk. A wolves 2 - nek pedig szeretném megköszönni h, társak voltak ebben a nagyszerű jéták napon.

Szép volt srácok. Külön köszönet részemről a FB-knek a HB-k nek (Peti :P ) És a Falnak örömtánc! :P

Legközelebbre mégizgalmasabb lesz a mecs!

#4-es QB

Go Predators

Predators#44 Creative Commons License 2005.09.27 0 0 168

Hi,

bizony a képek. én is igen kiváncsi vagyok. tegnap láttam egy keveset a felvételből, de nem a legjobb minőség. van valakinek felvétele az egész meccsről?

ja, és öröm volt a pályán lenni!!

Előzmény: Scorbot (166)
gsn Creative Commons License 2005.09.27 0 0 167

Sziasztok!

Az NFL Tippverseny után elindítottam a MAFL Tippverseny-t is. Remélem erre is sokan kedvet kaptok, várok mindenkit a tipptopicban. A tippelési, pontozási szabályok leírását megtaláljátok a 9. hozzászólásban. Várom a részt vevő csapatok szurkolóit, valamint a 2005-ös bajnokságon nem induló csapatok játékosait, és minden amerikai futball barátot.

A részt vevő csapatok játékosai is részt vehetnek, de csak ha vállalják, hogy a topicot nem használják egymásnak való üzengetésre, mellőzzük a kommentárokat.

Scorbot Creative Commons License 2005.09.26 0 0 166
Hello Fiúk!

Gratulálok a mecshez,nagyon jól játszottatok.Ha a következő mecsig is ennyit fejlődtök akkora reszkesen a Knights.Egyébként a mecsről készültek képek,ha igen mikor lehet őket megnézni az oldalon?
telegraaf89 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 165
Üdv Predatorok!
Jo volt a szombati meccs és örülök, h az első meccsünket egy ilyen felkészült, sportszerű, és szimpatikus csapat ellen játszhattuk. Sok sikert a következő meccsitekhez.

W2 81-es FS + kickoff team
H K Creative Commons License 2005.09.26 0 0 164

Meg nincs meg a kovetkezo hazai meccs idopontja, de idoben tajekoztatunk mindenkit rola a www.predators.hu web oldalon.

Előzmény: neo505 (163)
neo505 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 163

Mikor lesz a legközelebbi "hazai"(Zeg-i/Teskándi), vagy közeli meccs?

Köszi!

PalEE.phd Creative Commons License 2005.09.26 0 0 162

Szép volt srácok!

Ha nincsenek az interceptionok és a fumble-ok, akkor hozzátok.

Jó munkát!

Predators#6 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 161

Még itt vagyok.

reggel négykor indulunk. :(

Előzmény: H K (160)
H K Creative Commons License 2005.09.26 0 0 160

Jombre Mexicanos!

Megérkeztél vagy még Europábol jönnek a mail-ek?

Előzmény: Predators#6 (157)
Predators#6 Creative Commons License 2005.09.26 0 0 159

Bocs srácok!

:)

Előzmény: H K (158)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!