Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy melyik csapatképre gondoltál, vazze. Nem találok új cspatképet, bár ez nem ritka tünet, amikor én géphez ülök, sokszor semmit sem találok. :)))
Scorbot, basszus! Az nem Neked szólt, ember! Sajnos vannak pillanatok, amikor meg kell szólítani azokat a társakat, akiken nincsen ing, hogy öltözködjenek fel végre, és kapjanak a víztoronyhoz a nyakukon! Viszont tudnod kell, hogy akinek nem inge... :)) Szerdán úgyis megláthatod, hogy mi a helyzet az edzésen... :))
Ezek szerint van a világ azon elmaradott vidékén is szgép :))) ! Örülök, hogy sikerül így tartani a kapcsolatot. Még jobban pedig annak örülök, hogy megtapasztalhatja minden csapattárs (tudjátok: TISZTELET A KIVÉTELNEK!), hogy a fanatic az bizony fanatic. Csatlakozom ahhoz, hogy bizony azok, akik mindössze a meccs előtti edzésre jönnek, mert szerintük a csajok döglenek a feszes nadrágban magukat fényezőktől, hát ők ne játszhassanak. Nem tudják a playeket, és azt tapasztaltam, hogy nem is akarnak (akár megdögleni is!) igazán hajtani a csapatért. Részemről ennyi, hiszen van Headcoach, aki látja ezt, és biztosan jó döntéseket fog hozni. Ha pedig valaki magára ismer, elgondolkozhat, és ha akar Ragadozó lenni a szó igazi értelmében, az JÁRJON EDZÉSRE! Egyébként nincs értelme.
Megdöbbenve olvasom, hogy a kedvenc csapatom mezéről miket írtál! Nem bánom én, ha minden trafikban lehet is kapni, csak HOZZ EGYET VAZZE! A méretemet ránézésre úgyis tudod, a szín pedig, ha lehet, legyen a csapat saját színe. Természetesen minden ezzel járó költségedet megtérítem, és még rá is teszek egy kiváló italt, csak KÉRLEK HOZZ EGY COWBOYS MEZT! Eljön még a nap, amikor a Dallas ismét fényesen, üstökösként fog ragyogni a football egén! A vámolás nem gond! :)))
Szóval csak tvben nézed a meccseket... Az edzéseket részletesen el fogom mesélni Neked. Sajnos a szombatiról nem tudok sokat mondani, mert Pécs, iskola, este hazaérkezés. A Joy-ban azért még megkerestem a Headcoach-ékat. Tőlük tudom, hogy megindult a passzjáték-henger! A többiektől pedig azt, hogy végre tudatosul minden futóban, hogy vannak lábaik, izmaik! :))
A vasárnapi meccs két-három nagyon nagy tanulságát, amiket sikerült lelesni, megírnám Neked, csak küldj egy mailt a cégesemre (vezetéknevem.keresztnevem@mail.cégemneve.hu), és arra elküldöm priviben!
A csajok szőrzetével ne is törődj, fő, hogy ne ess ki a gyakorlatból... :)) ! Úgysem lesz senki, aki elmesélhetné itthon, miket is műveltél. Kicsit bundás, Istenem! :))
Vigyázz a karodra, aztán írgyá vazze, mert jó olvasni, hogy nem csapott le egy újabb Cantona, vagy milyen klimatikus jelenség vazze!
Csak azt akarom mondani,hogy nem mindenki azért nem jár edzésre mert sz*rnak rá.Én is kihagytam az elmúlt két edzést,de nem azért mert sz*rok rá.Nem kötekedni akarok csak tisztázni szerettem volna a dolgot. GO PREDATORS
ki lehet bírni a páratartalmat, de már nagyon hiányoztok.
Labdát vettem, de nincs kinek dobáljam, csak a tévében látok focit. :(
A mexikói csajokra általában jellemző, hogy túlteng rajtuk a hajhagyma, de azért elég szépek is vannak köztük.
Az amerikai bálnákat inkább nem kommentálnám.
És mi az, hogy megint 20 ember volt edzésen szombaton? Én átrepülném a fél világot, hogy ott lehessek (de nem fizeti ki a cég, úgyhogy nem tehetem...) mások meg sz*rnak rá?
Remélem mindenki hallotta, mikor mondta a Mester, hogy aki nem jár edzésre, nem játszik!
Norbi, kerestem olyan törölközőt, de nem találtam még. Alexszel beszélj, tud hozni pár euroért, én is rendeltem már nála.
Ja, Gyurinak mondjátok meg, hogy szorgalmasan keresek Vikings mezt, de eddig nem találtam sehol. Persze Cowboys-t lehet venni még a trafikban is.
Hool14! Ezen a fórumon nem fikázunk más csapatokat, mert ez nem arra való. Tény, hogy a Démonok vesztettek, de ez várható volt, mivel a Farkasokkal MÉG egyik csapat sem tudja felvenni a versenyt. Nem b*szogatni akarlak, csak gondoltam még időben szólok :) Járjatok szorgalmasan edzésre!
Szeretnék énis anyit hozzátenni a fórumhoz h, nagyon jólesett látnom h, ennyire összetart a csapat és megköszönni mindenkinek azt a kiválló teljesítményt ami hozásegített minket ahhoz h, a wolves2 ellen egy ilyen számomra szép mecset játszhattunk. A wolves 2 - nek pedig szeretném megköszönni h, társak voltak ebben a nagyszerű jéták napon.
Szép volt srácok. Külön köszönet részemről a FB-knek a HB-k nek (Peti :P ) És a Falnak örömtánc! :P
bizony a képek. én is igen kiváncsi vagyok. tegnap láttam egy keveset a felvételből, de nem a legjobb minőség. van valakinek felvétele az egész meccsről?
Az NFL Tippverseny után elindítottam a MAFL Tippverseny-t is. Remélem erre is sokan kedvet kaptok, várok mindenkit a tipptopicban. A tippelési, pontozási szabályok leírását megtaláljátok a 9. hozzászólásban. Várom a részt vevő csapatok szurkolóit, valamint a 2005-ös bajnokságon nem induló csapatok játékosait, és minden amerikai futball barátot.
A részt vevő csapatok játékosai is részt vehetnek, de csak ha vállalják, hogy a topicot nem használják egymásnak való üzengetésre, mellőzzük a kommentárokat.
Gratulálok a mecshez,nagyon jól játszottatok.Ha a következő mecsig is ennyit fejlődtök akkora reszkesen a Knights.Egyébként a mecsről készültek képek,ha igen mikor lehet őket megnézni az oldalon?
Üdv Predatorok! Jo volt a szombati meccs és örülök, h az első meccsünket egy ilyen felkészült, sportszerű, és szimpatikus csapat ellen játszhattuk. Sok sikert a következő meccsitekhez.