Inkább azt mondanám, hogy ott van ahol én. Olyan mint egy kutya, az utcán vár rám, amíg haza nem érek. Egyébként ezt a cicát az utcáról fogadtuk be, halálos betegen. Nem csoda, hogy a végtelenségig ragaszkodó.
A lemezjátszó, amin héderel, 78-as lemezek lejátszásához használom, om-78-as pick-up-al.
ja én úgy szerelem le - hozzád hasomlóan - hogy amikor regel fél hatkor kelek, odamegyek, megrázom,és azt mondom.Le kéne vinni a kutyát!Mosrog, megfordul alszik tovább.Este aztán beszélgetünk.Egy-két hónapig belát.
Különben meg igazad wan, de egy állat jo,ha wan. A legjobb szwsz a papagály. Kewes wele a gond, de azé rendxerességre lehet newelni egy gyereket wele. Ha megdöglik,jöhet egy másik. Azt lehet töle menni nyaralni is.
7 évvel ezelőtt leányom rágja fülémet: "apúúúú...vegyünk nekem kiskutyááát"
Bár már korábban megfogadtam -bár élek halok a kutyusokért - hogy lakótelepibe kutya nyista, de hát a lány nagyon rá van gerjedve. Apuci térdére ülteti, és magyaráz neki:
Tudod kislányom, egy kutya tartása nagy felelősség. És sok munka is. Reggel 1 órával elöbb kell kelni, levinni sétáltatni, utána suliból hazajössz akkor megint, és este is. Apu sokat van ügyeletben, olyankor nincs aki besegítene, meg ha hazajön fáradt, akkor meg alszik, nyáron nem tudsz menni nyaralni....gondold meg.
Leányka el, majd egy negyedóra múlva vissza: apúúúú! Gondolkodtam a dolgon, tulajdonképp nem is kell nékem annyira az a kiskutya.