Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Szerencsétek, hogy ilyen gyengék vagytok, hogy ellenetek ki mer állni a Green Danger. Amikor mi mentünk volna, akkor még a politikusokat is megkérték, hogy focizzanak a Magvassyban, akkor legalább nem kapnak ki tőlünk! :-))
Tudod a számomat, hívhatsz nyugodtan, bár nem hiszem, hogy meg tudunk egyezni. A mi csapatunkból csak úgy nem távozik játékos, legfeljebb kiöregszik. Csőkutya pedig még fiatal harcos. Elképzelhető, hogy nyáron igazolunk nála öregebbet is, de abban az ügyben a tárgyalások még alig kezdődtek el, csak az első vodkáig jutottunk...
Hallottam, hogy a sérüléssel bajlódó Peppot neveztétek ki edzőnek erre a meccsre.Gondoltam megszekálom egy kicsit. Azért is igyekeztem odatenni a szmájlit jó nyomatékosan a végére:-)
3: Az edzőnk eltörte a sípcsontját, csak szerdán veszik le róla a fekvőgipszet. 4: Nincsenek belvillongások, hacsak valaki nem csinál... 5: Játszott ő is, de rá azért nem számíthatunk állandóan.
"Igaz, ez egy erős csapat volt: a középiskolás bajnokság 4-es döntőjébe jutott csapatuk is erre épült."
Nem erre épült, ugyanaz a csapat volt. 13 góllal verték azt a Nagy Lacis gárdát, ahol 4 komlói ifi játékos játszik... Igazolt pécsi játékosaik vannak, esélyünk sem lehetett, de amikor szerveztem a meccset, akkor ezt nem akartam közölni. :-))
De:
1: Az Andris nagyon hiányzott (7-8 gól). 2: Nem kellett volna ennyire elszúrni az első félidőt, mert a második már rendben volt.