Keresés

Részletes keresés

FREEDOM OF PRESS Creative Commons License 2005.06.14 0 0 143

Nagyon elrugaszkodom a valóságtól azzal, hogy hogy a 17 év alatt egyetlen egyszer volt kihívója Orbánnak? Az illetőt le is nyomták, ahogy kell, aztán még engedték egy kicsit fuldokolni, majd teljesen alámerítették? (Waschler)

Vagy hogy az egyik tényleg kimagasló tehetségüket, Urbánt is ejtették, pedig pénzügyminiszternek volt kinézve, mert beszólt valami nem tetszőt?

Előzmény: AliceCsodaországban (120)
a cigányok sátora... Creative Commons License 2005.06.14 0 0 142

Lukasenko  belorusz elnök neve, nem is tudom miért jutott eszembe.

(Fehér-oroszország)

ecinereb Creative Commons License 2005.06.14 0 0 141
Meg mondjuk valamivel több cél is kellene, mint kényelmes képviselői helyek megszerzése, valamint szimpla húsosfazék-közeliség. De sajna, titánok már nem születnek.
Előzmény: Turulmadár (140)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 140
A magyar politikai piac meglehetősen zárt, mivel a 2 nagy párt meglehetősen szigorúan védi azt az új belépőktől. Egy komoly súllyal bíró, új párt felépítése (országos szervezet, profi politikusok, stb.) milliárdokat (na jó, lehet hogy csak milliárdot) igényel + komoly szellemi, szervezői hátteret.
Előzmény: ecinereb (114)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 139
Azért ne vegyük egy kalap alá Loppertet és Rogánt, nem ugyanaz a (szellemi, politikai) súlycsoport.
Előzmény: Törölt nick (102)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 138
Na ja. Csak ezeket kábé 11 perc alatt leverik, miként most szombaton Szaddám Viktor jobbkeze (KL) lezúzta a Fidelitast.

Ez van. Az Országos Választmányban még a Fidelitas nyomta le Kövér javaslatát, a kongresszuson meg - szoros versenyben ugyan, de - a Fidelitas került szívó pályára.

Tehát a Fideszben a biztos karrierhez bőven elég, ha egy takonypóc bekiabál a baloldali miniszterelnöknek és egy kicsit - szerencséjére - megpöckölik a zsaruk? Ez már elég is?

Nem, Loppert nem csak azzal harcolta ki magának a lehetőséget, hanem a folyamatos nyomulásával.

És mit szól ehhez a Fidelitas, amelyben tényleg komolyan készülő fiatalok (is) vannak?

Háát, vélhetően nem lesz idilli az ifjúsági tagozat & a Fidelitas viszonya. Erre Loppert személye önmagában is garancia.

Előzmény: FREEDOM OF PRESS (98)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 137
Már megint ezek a buta, tájékozatlan fiatalok... Mi lesz ezzel az országgal 20 év múlva? Mi lesz, ha megöregszik Kádár Népe?
Előzmény: FREEDOM OF PRESS (95)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 136
Ezt persze fel kéne fognod, de ismeretek híján nem vagy képes rá. Marad helyette a komcsizás és utódpártozás: ehhez valóban kevesebb energia kell, mint kicsit árnyaltabban alkotni véleményt.

Látod, ez jutott nekünk: nekem az ismeretek hiánya, neked meg a Bölcsek Köve.
Előzmény: alto (85)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 135
Ki.
Az első háromnak a jelenlegi teljesítményéről sem vagyok jó vélreménnyel, az utóbbi kettő esetében pedig a múltjuk miatt élnek bennem ellenérzések.
Előzmény: Don Alfonso (79)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 134
A tagozatok operett-szervezetek, szinte egyiknek sincs valódi politikai súlya.
Előzmény: pikdáma (78)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 133
A fiatalok egy demonizált multat ismenek, minek szeressék.

SZVSZ épp az, hogy azt sem ismerik - hiszen elszörnyednének...

Nem szívesen zavarlak meg titeket a nem-is-volt-az-olyan-szörnyű merengésetekben, de nem kéne ilyen nagy arccal beszélni a fiatalokról, szerintem sokkal inkább képben vannak, mint azt gondoljátok - csak ugyanazokat a dolgokat egészen másként ítélik meg, mint ti.
Nagymamám más településen járhatott csak templomba, mint ahol lakott, mert pedagógus volt. Nagypapámnak hátrányt jelentett a szakmai előmenetelében, hogy soha sem volt hajlandó belépni a Pártba. Szerintetek ezek nem súlyos dolgok. Szerintem meg (s a hozzám hasonlóan szabadságban felnőtt kortársaim nagy része szerint is) igen.
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 132
A Fideszben is vannak irányzatok, viták.
3-4 emeber között azért nem olyan bonyolult dolog lemenedzselni...

Pfff, láthatóan jól ismered a párt belső viszonyait. :)
Előzmény: Törölt nick (74)
Turulmadár Creative Commons License 2005.06.14 0 0 131
Eloszor is csak a generaciod egy resze. Mert azert nem kevesen tamogatjak a szocikat a mostani huszon-harmincas evek kozuliek is.

Jah, az Ifjúság 2004 kutatás szerint úgy fele-/harmadannyian, mint a Fideszt. :)
Előzmény: Derek (73)
pernot Creative Commons License 2005.06.14 0 0 130
Hová tűnt Démon... illetve Lubi, a kiegyensúlyozott?
sashimi Creative Commons License 2005.06.14 0 0 129
Lenne egy javaslatom, amivel magadnak es nkunk tobbieknek is idot es energiat takarithatsz meg. Valahanyszor olyasmiket szeretnel megfogalmazni, mint ami a topiknyitoban van , egyszeruen irj annyit Viktor! Viktor!. Az informaciotartalom nem csokken.

sashimi
Előzmény: Luby (-)
Powersystem Creative Commons License 2005.06.14 0 0 128
Hét igen a balosok zsírleszívásra járnak a jobbos hívek meg agyleszívásra! :-) Ez a topic is ennek az eredménye! :-)
Előzmény: König von der Kommunista (126)
Aragorn Creative Commons License 2005.06.14 0 0 127

Nemnem! Ez nem a szálka, hanem az az kiabál, akinek a háza ég!

Miben van igaza? Sorold azokat a jeleket, amik a Gyurcsány körül kialakulni kezdő vezérkultuszra mutatnak.

Mert ha az a baj, hogy miniszterelnökként ő vezeti a Választási Bizottságot, vagy hogy mer a saját pártja munkakongresszusán keményen a saját véleményét mondani, és nem a brosúradumákat, akkor furcsa elképzeléseid vannak a személyi kultuszról.

Előzmény: zi_laj (117)
König von der Kommunista Creative Commons License 2005.06.14 0 0 126
Milyen szép kis balos zsírleszívás volt itt az éjjel! Ejha!
Aragorn Creative Commons License 2005.06.14 0 0 125

Ezt minden topikban, minden tőled eltérően gondolkodó olvtársnak beírod, mint érvet?

Nem lesz túl nehéz dolga annak, aki az életművedet akarja rendszerezni.

Előzmény: Törölt nick (115)
Powersystem Creative Commons License 2005.06.14 0 0 124
Nem! De szerintem te is tudod, hogy miről beszélek csak könnyebb hülyének tettetned magad! :-)
Előzmény: reinka (121)
reinka Creative Commons License 2005.06.14 0 0 123
Ez így semmi! Konkrét pééldákat írj!
zogu Creative Commons License 2005.06.14 0 0 122

Azt a vezírt meg még mindig nem ismered, aki 2004. aug. 20-án ezt a jelszót tűzte zászlajára?

"Háború van, háborúban pedig vezérre van szükség!"

Meg kén' már ismerkedned vele!

http://www.mszp007.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=1406

reinka Creative Commons License 2005.06.14 0 0 121
Kinek a könnyes szemeire gondoltál? A Gyurcsányéra, amikor karácsony előtt felolvasta egy szegény kislány levelét? Nahát, nahát! Csak nem elérzékenyültél Te is?
Előzmény: Powersystem (116)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.06.14 0 0 120
Én ismerek egy másik pártot is, ahol a pártvezetőnek korlátlan hatalma van immár vagy másfél évtizede, és ahonnan könyörtelenül kinyírják azokat akik csal halovány más véleményt is merészelnek mondjuk a nyilvánosság előtt mondani...
Előzmény: gunyoros (119)
gunyoros Creative Commons License 2005.06.14 0 0 119

A rendkívüli kongresszus rendkívüli hatalmat adott Gyurcsány kezébe. Nem tudnak a szocik meglenni vezér és személyikultusz nélkül...

Rendkívüli hatalmat?

Lövethet?

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.14 0 0 118

Azért, mert.......

Ezt azért meg kellene indokolni.

Bár mivel látom , hogy Rogán a kedvenc politikusod, akkor ne is fáradj. Ez mindent a helyére tesz.

Higgadt vagyok. A gyomortájéki hányinger , amit a fideszes viselkedésforma és egy ember jellemtelensége okoz , az nem az idegesség jele , hanem az undoré.

Előzmény: Törölt nick (115)
zi_laj Creative Commons License 2005.06.14 0 0 117
Szó se róla! Szálka és gerenda esete!
De azért neki is van igazsága ez ügyben!
Előzmény: Powersystem (116)
Powersystem Creative Commons License 2005.06.14 0 0 116

Ez teccik amikor a csápoló jobbosok közül nyit valaki egy ilyen topicot! :-)

A viktor, viktorozás meg a könnynes szemek után. :-)

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.14 0 0 115
higgadj le, elég furcsán látod a világot...
Előzmény: Törölt nick (103)
ecinereb Creative Commons License 2005.06.14 0 0 114
Ki tudhatja? Mindenesetre az azt jelentené, hogy megjelent egy új erő, ami képes önállóan mozogni. Aztán nézhetnénk, hogyan szivárognak át oda (a korhatár felemelése után :-) ) egykori fideszesek, mszp-sek, stb... De én nagyon tartok attól, hogy itt nagyon sokáig nem lesz semmi új. Max. átrendeződés.
Előzmény: FREEDOM OF PRESS (113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!