Először azt hittem tréfálsz, de mégsem. Bár legyünk őszinték, nincs túl sok jelentősége, a bajnoki cím két esetleg három meccsen fog eldőlni, szinte biztosan felénk. A Fradi pontvesztése sokkal lényegesebb Debrecenben, annak ellenére, hogy az ETO terített betli. Pálinger, Kirsner így szeretlek....két tompa kés a kézilabda fiókjában.
Valóban, de ezzel együtt a kieséses szakaszra nevezhető lenne, ha jól tudom. A bajnokságba és kupába pedig előbb is. 9 meccset a BL-ben persze valahogy ki kellene húzni.
Sagosen biztos, hogy zsebbe nyúlós lenne, de valószínűleg nincs már olyan fizikai állapotban, hogy a német klubokkal versenyezni kelljen érte. Én egy kicsi nehezen is tudom elképzelni Remili mellett., de ő egy pár évre megoldás lehetne. (ElDeraa kérdéses, hogy mikor és milyen formában tér vissza... Ha keresztszalag, akkor mire újra 50 perceket tudna játszani az legalább egy, de lehet inkább másfél év...) A Kolstad meg jó eséllyel kiesik a BL-ből és a bajnokságban is kikaptak az Elverumtól... korai még bármit kijelenteni, de nem biztos, hogy BL indulók lesznek. Ott szerintem az egész projekt értelme megkérdőjeleződött.
Ha a Palmarsson pletyka igaz, akkor olyan erővel akár Laugét is meg lehetne próbálni reaktiválni. (meglepődnék ha nem próbálnák...) A kérdés, hogy ő akarná-e? Gondolom nem, de kitudja... :)
Azzal, hogy elkezdesz személyeskedni pontosan te világítasz rá a saját intelligenciádra és társadalmi szintedre, ilyen téren állítsd le magad sürgősen, mert én sem kezdtelek el téged faszparasztozni, még ha úgy is viselkedsz.
Ha valaki erről tud valami mélyet és nem akarja elmondani akkor bele sem kezd. Te nagyot akartál mondani, belekezdtél a hülyeségeddel utána meg normális információ híján kapálózol, hogy kérdezzem meg az akkori edzőt - mintha ennek lenne akármekkora ésszerű realitása.
Mindenki tudja, hogy Pálmarsson nagyon jó játékos volt, zseniális megmozdulásokkal, ahogy az is tény volt, hogy rengeteg hiszti kísérte itteni pályafutását. És igen, erőteljesen kapálózott, hogy el szeretne menni a szerződése lejártánál korábban és nem kell ebbe belekeverni azt, hogy morcosan néztek rá mert nem hosszabbít szerződést.
Igen, hát szerintem is Elderaa egy nagyon hasznos játékos, de valószínűleg ebben a szezonban is eljönnek azok a meccsek, ahol egy Remili mellé kell majd a bal oldalról is az extrább, védekezéssel együtt..
Ha visszaemlékeztek, akkor a szezon előtt is volt itt erről szó, hogy valószínűleg a 6 lövő/irányítóhoz kellene még 1 ember.
Abban oszlottak meg a vélemények, hogy balátlövő, vagy jobbátlövő legyen az..
Én a királyposztra tettem, mert se Kosorotov, se Elderaa nem tűnt egy biztos alapnak, ha elöl itt is kell majd a kiemelkedő.
Palmarsson:Azt nem lehet mondani, hogy a Veszprém ne tudna meglepőt húzni a mai napig, de hát, ha a vezetőség és a szakma ezt megalapozottnak tartja, akkor miért ne? Ez üzlet is, a múlt az meg a múlt. Nem azt kell pályára küldeni.
Sandell:A múltkor kitértem rá, hogy én jó dolognak tartottam, hogy van a keretben egy olyan mozgékony j2-őnk is, mint pl Magnusson, A. Dusi, vagy épp Gidsel, mivel Remili és ő jól kiegészíthetik egymást, 2 különböző rendszerben is...
Sajnálnám ha távozna mégis.
**Azt viszont nem tartom szerencsésnek, hogy ha bennfentes információk vannak, azt lebegtetve lecseszünk másokat, ráadásul maga se ír semmi konkrétat... Vagy nem is tud. :)
Ez egy tökéletes felállás lenne szerintem, ha el-Deraa helyett egy minőségi balátlövő jönne, mondjuk Sagosen vagy Wallinius.
Én ia azt gondolom, hogy hagyjuk már ezt a Ligetvári támadásban sztorit: volt sok edzője, nem véletlen, hogy senkinél nem támadhatott. Talán magyar bajnokikon használható támadásban, bl-ben biztosan nem.
Na, akkor ha te tudod: Mi történt? Puffogtatás helyett akkor írd le a verziódat. A problémák már Vranjes érkezése előtt elkezdődtek és nem azon van a lényeg, hogy csak egy edzést akart-e kihagyni vagy sem.
Palmársson bizony sokat adott hozzá anno a játékhoz, emlékezzünk csak Andriskával milyen párost alkottak. Pascui tudja a dolgát, oda amúgy is kellett volna valaki, a sors kegyetlensége hogy ez tegnap akuttá vált. És akkor bele se gondoljunk, hogy Cindic is kidől. Sergei korántsem stabil, nyomja csak végig a magyar bajnokikat, aztán remélhetőleg formába lendül.