Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Már jeleztem ott is. Azonban mivel korábban Te tiltottad ki az EÜ topikból és gyakorlatilag téged mintmoderátort próbál semmibe venni, ezért jeleztem itt is és az illetékes moderátornál is. Ugyanakkor ha ezt a moderátorok hagyják akkor továbbra is semmibe fog venni minden moderátori intézkedést a jövőben. Gyakorlatilag Ő azt hiszi, hogy rá a moderátor figyelmeztetései, intézkedései nem vonatkoznak. Ebben a hitben, gőgösen fórumozik, mintha neki több jogai lennének.
" akkor szerinted azzal fogok foglalkozni, hogy a moderátor mit tilt meg?- írja az MLM aranyköpések topikban az EÜ topik moderátoráról. Mert kuruzslásért az EÜ toik moderátora több nickjét kitiltotta: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143241174&t=9216061
" Maximum a falba rúghat az EÜ topik moderátora"- írja az MLM aranyköpések topiba, amely ugyan nem ehhez a moderátorhoz tartozik, de az EÜ topik moderátora már sok nickjét kitiltotta, mert többek között kuruzsló e-mailekkel zaklatta a fórumozókat, de a sok kitiltás után és mindig visszajön kuruzsolni több nicken is és más topikban az EÜ topik moderátorára tesz megjegyzéseket. Itt az egyik: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143242796&t=9216061
Ha látványosan törvénybe ütközik és észleljük, töröljük. Ha nem, csak például negatív kontextusban van említve valaki/valami, akkor ha az illető jelzi, akkor hivatalból töröljük, ennek most már kezd letisztulni a jogszabályi háttere is.
Most végig néztem a teljes topikot, az összes hozzászólást és azok hiányoznak, amikben meg van említve az elmarasztalt pécsi cég. Ebből egyértelműen azt lehet leszűrni, hogy fenyegetőztek és ti (a fórum üzemeltetői) a kellemetlenségek elkerülése végett töröltétek a hozzászólásokat. (Én is ezt tettem volna a helyetekben.)
Szeretnék kérni valami útmutatást, hogy bizton tudjuk, mit is szabad leírni, mit szabad belinkelni ebben az esetben a felesleges körök elkerüléséhez.
Régebben margo1958. nicknéven aktív tagja voltam a Tunéziai élmények topiknak. Az ott folyó személyeskedések, türhetetlen állapotok miatt töröltem magam a fórumról. Ma kíváncsi voltam rá, hogy egyáltalán mi folyik ott és megdöbbenve láttam, hogy valaki az én nicknevemen (egy betű megváltoztatásával) regisztrált és a nevemben ír. Felháborodtam rajta és újra regisztráltam, hogy egyáltalán panaszt tudjak tenni. Tudom, sajnos ez a valaki egy beteg ember lehet, de ettől függetlenül ez már szinte törvénysértő, hogy ilyen előfordulhat. Nem hiszem, hogy ne lehetne ellene valamit tenni. Annyi kárt csinált már, tönkre tett egy jól működő topikot, de most már még ennél is tovább ment.
A segítségeteket szeretném kérni ez ügyben. Előre is köszönöm!
Betegeknek szóló topikokba nem írhat, nem kuruzsolhat, nem házalhat a termékeivel, nem szedhet ki gyanútlan áldozatokból emailcímet, szóval korlátozott jogokkal bír a fórumon.