Keresés

Részletes keresés

Evil of Malahide Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23325

par helyen eszrevettem mar, h kialakultak olyan shortcutok, ami a regebbi jatekosoknak szokatlan

aki mostanaban lett 80as, annak termeszetes h vegigrohansz egy hc-t kulonosebb tacs nelkul, pusztan erobol, ezt mar 2k dps-el is meg lehet csinalni ha kozepesnel jobb a tank&healer

kedvencem UP elso boss amikor elkezd pofazni, akkor a rutinos tank nemcsak a boss UTANI abo-t, hanem az azutani 4es pakkot is behuzza, mire vegez a csajszi a monologgal pont megfekszenek:D

az mar mas kerdes, hogy ugyanezek az emberek aztan piszkosul meglepodnek, amikor tokig 232es emblem-gearben belepnek egy raidbe, es ott mar telleg nem lesz pardon

Előzmény: Chaina (23324)
Chaina Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23324
Mi négyen kötelességtudóan ácsorogtunk a bejáratnál, hogy a tank majd kihúzza, mindenki loson kívül ahogyan az a nagykönyvben írva vagyon. A tank meg se szó se hang berohant. Szerinted? :-)
Előzmény: Evil of Malahide (23322)
Deashi Barai Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23323
Detto ilyenem volt nálam is. De utána a tank elnézést kért:-)
Előzmény: Chaina (23321)
Evil of Malahide Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23322

groupfuggo, jo dps siman kipucolja az egesz termet egyben, patrollal vagy anelkul, ezt csinaltam mar a rugomon es a samanomon healerkent is

mondjuk nem art ha elore szol a tank h. mire keszul, ugye..

Előzmény: Chaina (23321)
Chaina Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23321
A sámán tudta a taxot, megállt a bejáratnál, letotemezett, hogy majd szépen a tank kilosolja a mobokat és kihúzza őket. Ehhez képest a zseni berongyolt közéjük, jött mindkét grp plusz a patrol a végén még az abbo is hátulról. Nagyjából az esélytelen kategória volt.
Előzmény: Evil of Malahide (23320)
Evil of Malahide Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23320

"szakmamba vag" ugyhogy nem tudom megallni h. meg ne jegyezzem:

"csori saman healer" rakhatott volna tremort is akar:P:P:P:P

Előzmény: Chaina (23319)
Chaina Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23319
Hogyne, bár az izom néha kissé gyengécske, ha a recountot nézem. Én még nem felejtettem el a taxokat és jókat vigyorgok/csendesen szentségelek (helyzetfüggő) a sok menjünk neki ész nélkül emberen.
Jó néha én is marha vagyok, amikor pl. kihealelem a hülye retpalát Skadinál, amikor benne marad a pörgésben. Mondjuk szóltam neki, hoyg erre legközelebb vigyázzon, nem minden healer olyan hülye mint én.
És igen volt olyan, hogy itt Skadi után a fearelős trashpacken bizony elhalt a nép, mert szétfearelte a csapatot a rengeteg mob, mert ugye a zseniális tank berongyolt közéjük. Mikor beszóltam, hogy tán losolja ki és nem halunk meg (merthogy természetesen azonnal elkezdte csóri sámán healert anyázni) akkor meg én lettem elküldve a francba. Sok egyszerü lélek él a sártekén.
Előzmény: KagNaru (23317)
Evil of Malahide Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23318

ez igy van

viszont igy a 3 altomon jo esetben ossz.egy ora alatt vegzek a napi frosttal, szal nem panaszkodom

"tacs"nak ott van ICC25 nekem

Előzmény: KagNaru (23317)
KagNaru Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23317
Annak idején [Superior] előtti kék-zöldben lévő emberek 1,6-2k-s dps-sel csinálták az instákat, csak akkor még mindenki tudta a taxot.
Most izomból megy le minden.
Előzmény: Chaina (23307)
Chaina Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23316
Ezt én se értem, Oculussal volt oylan, hogy PUG-al öcsiztünk, teljesen mókás volt, jó kis csapatot kaptam. De CoT-al soha még annyi bajom se volt, mint Oculussal, egy gyengébb menet volt, amikor csak 2 perc maradt a timedből, jellemző, hogy kb 7-8 percnél ér oda még a legtöketlenebb pug is.
Előzmény: Doktor Toka (23313)
Evil of Malahide Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23315

COTben 10 perc amig egyaltalan elkezdodik, es meg 20 mire vege van

ennyi ido alatt a healerem meg a tankom min 2, esetleg 3 (FOS, VH, AN pl:D) masikat lenyom, nekik ugye nem kell varni groupra max fel percet

Ocu felolem akar mehetne is, de rossz tapasztalataim voltak pugokkal, belefaradtam, inkabb kilepek, relog oszt'Sanyi

Előzmény: Doktor Toka (23313)
Evil of Malahide Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23314

ez a friss 80as kerdes egyebkent ketelu:

tegnap a rugom olyan resto samlit kapott ANben, aki insta elejen ferfiasan bevallotta hogy 10 perce dingelt, 14k manaja volt szegenynek:D

na innentol folyamatosan a [vanish+CoS+sprint]  makro felett volt az ujjam, ehhez kepest nemhogy wipe, de halal nelkul gyonyoruen lement az egesz 10 perc alatt

ami meg a dps tankokat illeti : 5k dps-t tolo, tokig hc TOC25 (dps!) gearbe oltozott warri tank egyszer, csak egyszer egy charge/intercept komboval kiszaladt a heal rangebol, egy 4es trashpack ugy szetb@szta 4-5mp alatt mint atom

szal en nem hiszek igazan ebben, csak akkor mukodik ha a healer is nagyon kemeny, egy atlagos, vagy foleg egy kezdo healer nem fogja tudni fenntartani

Előzmény: Zka (23311)
Doktor Toka Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23313
Oculust még megértem, de CoT-ban tényleg mi a nehéz? Az ugyanolyan, mint a többi insta, csak wawek-ben jön a trash. Ne mondjátok, hogy a pug azt sem tudja megoldani.
Előzmény: Zka (23311)
KagNaru Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23312
Nem értem emberek miért lépnek ki egyből, amikor Oculus jön. Nem nehezebb és nem hosszabb, mint bármelyik másik 4 bossos insta. Főleg mióta gearrel együtt nőnek a sárkányok értékei. Csak azok maradnak, akiknek hiányzik onnan az öcsi = friss 80-asok.
CoT-ban meg még repülni sem kell. Ráadásul ez volt a War3 egyik pályája, tiszta nosztalgia. (Arthas már akkor is egy kis majom volt.)
Előzmény: Evil of Malahide (23310)
Zka Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23311
Én is mindig megfogadom, de Ocuban a jó szívem nem engedi, CoTot meg mindig akkor kapok amikor ismerőssel megyek be és nem akarom szarban hagyni :D
Előzmény: Evil of Malahide (23310)
Evil of Malahide Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23310

Oculus, Cot vegtelen egyszeru : instabol AZONNAL kilep, masik 80as logol, random hc bejelentkezik:P

ennyi !!!

hehe

Előzmény: Zka (23309)
Zka Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23309
Lol, kemény.
Én meg folyton megbánom, hogy Oculusból nem lépek ki amint bejön a képernyő. Tegnap is 20 perc alatt jutottunk a második bosshoz, ami végül lement de wipe volt. Ekkor untam meg végleg, az összes DPS 800-1400 között, tankkal messze első voltam. Folyton behúztak drakeket, fogalmam sincs hogyan. Szánalmas, folyton ilyen csapatokat kapok abban az instában.
Előzmény: Chaina (23307)
Zka Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23308
Akkor esetleg prot talent DPSgear+pajzs? LK elején normál instákat tankoltam így a BCs gearben, ott volt hasonló eredmény, 2K+ overall DPS 70-72 körül tankként :Ds
FoSban amúgy semmi nincs ami nagyot ütne warriorra, reflect és interrupt végig igen jól használható. Főboss múltkor egyetlen kasztot nem tudott nekem bevinni, mindet sikerült reflectelni vagy megszakítani.
Előzmény: uncas (23304)
Chaina Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23307
Ha csak úgy nem :-)

Még mindig hihetetlen pugokat lehet kikapni. A két healeremmel nem szokott sok gond lenni, bár volt olyan, hogy a pappal életem leghosszabb UK-ját mentük. A tank még csak-csak valami 35k hp körül, rendben volt az instához, a három dps-ből viszont egy se tolt 2k felett. A tank pampogott, hoyg kevés a dps, mondtam neki h itt egyedül én pampoghatok, de mivel nekem megvan a kapacitásom, hoyg életben m aradjunk, míg eldőlnek a dolgok, hát fogja be a száját és haladjunk. Ingvarnak olyan abilityjeit fedeztem fel, amit egy éve nem láttam :-))

Warrival voltam Nexusban, a lock becsülettel bejelentette, hoyg most dingelt 80-at, szóval úgy álljunk a kérdéshez. Mondtam neki, hoyg akkor először is cserélje le a kék párnát instában (druidhealer BINGO-zott egy nagyot particseten :-) majd amikor hozott vagy 900-as dps-t megnéztem mi a talentje és ehhez képest mit csinál. Destro volt a lelkem és a harmadik legtöbbet sebző spellje a curse of agony volt. Az első a rain of fire, a második a shadowbolt. Na mondom én ezt most megtanítom az alapokra, szép kedvesen leírtam, hogy kb mit kéne nyomkodnia és milyen sorrendben. Közölte, hogy hülye vagyok én, hiszen a CoA a harmadik legtöbbet sebző spellje, minek nyomkodjon mást. Feladtam :-)
Előzmény: Doktor Toka (23306)
Doktor Toka Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23306
Szerintem rányomta az érvágót, aztán az áramütést. Arra 50% kritikája van! De az is lehet, hogy egyszerűen csak intercepentált.
Előzmény: Chaina (23305)
Chaina Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23305
Röhejesen sokat hoznak a tankok (mindegyik fajta, ha kicsit is ért a karijához), nem nézted az ability használatot? Elég sok ott a kasztermob, spellreflect, TC megdobja rendesen.
Előzmény: uncas (23302)
uncas Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23304
Megnéztem, proton volt.
Előzmény: Deashi Barai (23303)
Deashi Barai Creative Commons License 2010.01.06 0 0 23303
Lehet furyn tankolt?:))
Előzmény: uncas (23302)
uncas Creative Commons License 2010.01.05 0 0 23302
Ezt hogy? A warrior tankolt. FOS, 8 perces run.

dmg
Chaina Creative Commons License 2010.01.03 0 0 23301
10-esben általában nem dob ki markot mire meghal, 25-ösben meg nem egy hátrány ha figyelsz a vackokra, igaz az is öcsire ment le elsőre. Viszont ha problémájuk van 10-esben a markossal, és ahoyg írta egy halál náluk már wipe, akkor vagy nagyobb dps-es emberkéket visznek, vagy figyelnek az energy töltésére.
Előzmény: Lewstherin (23300)
Lewstherin Creative Commons License 2010.01.03 0 0 23300
Most nem azért de az 5% az semmi azzal a dpsel ami a bossra kell. Ráadásul ha meghal a markolt ember akkor a következő mark is lassaban jön. Lehet ezzel trükközni.

Ami fontos a beastenként 2 ember aki csak a saját beastjével foglalkozik. Feltétlen osszátok le melyik pár melyik beastet öli.

A beasteket is túl értékeled, ha a tankok fel tudják szedni őket nagyon kevés BPt generálnak.
TCvel 2,4es attack speedjük, a tankoknak még a debuffal is a legmagasabb avodiancejük, kb 10-12 secet élnek a beastek. 1-2 ütést kap max a tank.
Nem árt némi stun rájuk. Shockwave 4sec, shadowfury 3sec.

Teljesen jó amúgy amit irtál, HC verzióra. Ott kell ezek miatt aggódni. Normálban atom easy a boss, dpsről szól semmi másról tök fölös bonyolítani.
Előzmény: Chaina (23296)
Chaina Creative Commons License 2010.01.02 0 0 23299
A 12 yardot range chekkel, talán DBM-hez tartozik, egyszerűen beírod hogy /range check, beállítható 10, 11 vagy 15 yardot néz, de 10-en el kell férjetek. A Blood nova ne érjen egynél több embert.
3 healer sok, kettő elég, sámán/pala is megoldja.

A legfontosabb, hogy minél lassabban töltse fel a boss a kis sárga csíkját, a pala tank felejtse el a consecet amikor jönnek a kis addok, a meele dps semmilyen aoe cuccot ne használjon, amikor a picik kijönnek, lassítócsapda középre és a ranged intézze el, és senkit ne üssenek meg. Frenzynél automatikusan bloodlust (asszem 30 %-nál frenzyzik.)
Előzmény: Arghai (23298)
Arghai Creative Commons License 2010.01.02 0 0 23298
Nos, mi 10ben próbálkozunk, és sajna nincs meg az 5K minimum dps. Ha valaki meghal, akkor tuti wipe... Felállás MT pala, OT wari, healerek a sámlim meg egy holy pala. Melee dps: wari dk. Ranged 2 hunti, mage, priest. Próbáltuk 3 healerel is, de akkor mg kevesebb volt a dps:-( A 12 yard-ot hogy számoljátok ki?
Előzmény: Chaina (23297)
Chaina Creative Commons License 2010.01.02 0 0 23297
Ja és ugye tartjátok a 12 yard távolságot egymástól a ranged és healerek, illetve ha nem fértek el, akkor 2-2 ember álljon egymásra, hogy az aoéban sebzős vacak csak max 2 embertől töltse a bosst. A 2-2 emberes csapatoknak meg kell tartania egymástól a 12 yardot.
Előzmény: Chaina (23296)
Chaina Creative Commons License 2010.01.02 0 0 23296
BUÉK :-)

Most nem azért de ha a markos meghal akkor 5 %-al healeli a bosst :-)

Sok sok meele, aki nem használ aoe sebzést amikor kijönnek a kis vackok, ne őket üsse, azok tudják hihetetlenül felturbózni a boss sárga csíkját. A kis vackokat a ranged pusztítsa el, úgy hoyg nem ütnek meg senkit. Ha van akkor jó egy disces pap, akikre boiling blood kerül bubizza, mint a hülye kevesebb pontot kap vissza a boss, ha absorbolja a shield a sebzést. Egyébként meg atomnuke a bossba, hogy minél kevesebb markot rakjon ki :-)
Előzmény: Evil of Malahide (23295)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!