- Lefety Lóránt, a jó öleb, - Suttogás a szélben, - Te is a tiédet, - Tedd oda ahova nem való, - Nyald meg a tilinkómat, - Cickóbaszás 8. rész, - Csak a farkad, - Seggbe babám, ha szeretsz, - A pinám és nyolc nyél, - Nyeld le, - Gurgulázz pucéron, - Duginyuszi 3, - Kamaty zokniban, - Hanyat Helén. - Faszimádó lányok, - Fehér geci, fekete farkak, - Pinaimádó lányok, - Botkormányos 2, - A kéjfolyó partján, - Rózsás nagyajkak.
Alkohol - Magyar (fonetikus) - Magyar (értelmezés)
- Méezsör. - Még egy sört. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni. - N'düzed. - Van tüzed? - Kérem adjon tüzet, legyen szíves. - Gyogizsdzsaj. - Jó kis csaj (vagy)! - Nagyon vonzónak találom Önt, kisasszony. - Möfaszan. - Mi a fasz van? - Bocsánat, nem értettem amit mondott. - Huubaze. - Hú, bazeg! - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek. - Jjjjjaaaa. - Jaj! - Meglehetősen fáradtnak érzem magam, talán jobb lenne ha valaki segítene hazamennem. - Pisaba. - A picsába. - Megígérem, hogy többé nem fogok ennyi alkoholt fogyasztani. - Amásziki. - Adj már egy cigit! - Legyen szíves engem is kínáljon meg a cigarettájából! - Fiszk. - Fizetek. - Főúr, kérem a számlámat, legyen szíves!
Bővebben: Leállamvizsgáztam a saját mércém szerint, mégsem vagyok (annyira) lúzer, sálálá!!! Továbbá, van munkám, nem vagyok a társadalomból kirekesztett deviáns állat (istenem, jajdeszép, jajdejó...pffff), még továbbá szerintem remekül haladok az alkoholizmus rögös útttttyán, mivelhogy egyedül iszom az emeleti folyosón a földön összebuherált számítógép előtt, borzadály ízű konyakoskólát. Azt hiszem, ezt nevezik haladásnak.
Ja, meg netfüggő is vagyok, erre ma jöttem rá, amikor összeraktam a számítógépet.
De azért most minden szép és jó. De tényleg.
Ja, meg éppen most szokom le a cigizésről, és köszönöm annak a baromnak, aki a Keleti pu-n ma bombariadót rendezett, mert miatta szívtam el egyhuzamban három szál cigit.
elmegyek én veled korpséra mézem. aztán alhatsz nálam és baszunk szenvedélyesen.
de lyukba ne menjetek, slash clubba menjetek, (közel van a kettő egymáshoz mondjuk), mert be lehet baszni pállal még egyszer utoljára, mielőtt bergengóciai állampolgár lesz a szopó állatja.
Én írtam bele, ha igaz. De biztos a kínai földrengés miatt van, ahol is elszakadtak a nagy fontos kábelek, és ezért most máshol megy az adatáram - legalábbis az informatikusok ezzel takaróznak itt a melóhelyen.