Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
Mike Tomlin? Tizenhatodik éve a Steelers vezetőedzője, nyert Super Bowl-t (plusz még egyet segédedzőként is a Bucs-szal korábban), és soha nem volt negatív mérlegű szezonja.
Persze most hogy Big Ben visszavonult meglátjuk, mire megy, de a lehetőség adott :)
A feketék mindent rögtön akarnak, amikért esetleg sokan több tíz éven át megdolgoztak. Ráadásul tetszik-nemtetszik milliárdos az ember nem csak úgy lesz, hanem kell egy több (akár sajnos rossz) tulajdonság is.
Nekem már a néger edző hisztinél is kinyílt a bicska a zsebemben, mert tök egyértelmű volt a magyarázat. A négerek csak a 60-as évek végén jutottak egyetemi oktatáshoz, emiatt a munkaerőpiacokon is lemaradásban voltak. Most, hogy esetleg már 2-3 generáció tudja biztosítani az anyagi jólétet jöhetnek azok a fekete edzők akik tényleg magas szinten értik az ami focit. Én meg vagoyk győződve arról, hogy 10 év múlva már lesznek fekete főedzők, mert ha valaki jó, akkor akkor is megválasszák edzőnek, ha eszkimó is!
Nem értem mi a baj azzal, hogy fehér öreg milliárdosok a tulajok? Ha kínai, maláj, orosz, arab lenne a tulajok nagy része, akkor mindenki happy lenne? Szerintem a tradíciókhoz ez is hozzá tartozik, még ha a mai világ pont leszarja ezeket a dolgokat, sőt.... A fekák között nem sok olyan milliárdos van akik futballcsapatot tudnának vásárolni, fenntartani.....gondolom.
A focis Szuperliga pedig egy kimondottan szurkolóellenes ötlet volt és csak a pénzről szólt volna, még ha a Forbeses újságíró szerint egy "remek" kezdeményezés volt. Aha, valószínű sosem volt elkötelezett szurkolója egyik csapatnak sem, a nevek és sikerek bűvölete, avagy a divatszurkolás.
Elképesztő, hogy tényleg odamehetsz a játékosok közé, és szabadon dumálhatsz velük. Elképzelhetetlen európai viszonylatokban. És jó fejek, dumálnak veled :) És nem ront a koncentrációjukon, meg ilyen hülyeségek, felmennek a pályára, és teljesitenek. Itt meg....
Tök jó interjú. Mondjuk a 31 öreg fehér férfi tulajdonos nem teljesen pontos, a Jaguars tulajdonosa pakisztáni, meg van egy csomó nő, akik a férjük/apjuk után örökölték meg a csapatot. De a nepotizmus tényleg gond, pl. a Colts ex-DC-je vitte magával a fél edzői stábot, az új hozza magával a kipróbált embereit...
"A filmesek csapata külön engedélyt kapott a klubtól, ráadásul együtt dolgoznak a tulajdonos Robert Kraft cégével, így az előző szezonban szinte végig az együttes mellett voltak."
Köszi szépen a folyamatos értékelést, meg az egész lebonyolítást, szervezést, ebben nem kis munka volt. :)
Gratulálok a további helyezetteknek, köszi a játékot.
Stafford clutch volt, és megcsinálta, amikor a legjobban kellett, végigvitte Kupp-pal, majd LAR D# megnyerte, örültem, hogy a veteránok nyertek Donald, Whitworth, Weddle, Stafford mindegyikük megérdemelte.
Olvastam, hogy Burrow-t 70-szer sackelték a szezonban, ami a minden idők 3. legtöbbje. Kell elé egy normális, megerősített O# fal, mert a keret tele tehetségekkel, fiatalokkal, szép jövőjük lehet.
"A lényeg egyértelműen a területszerzés, akárcsak egy csatatéren, ahol az ostromlók próbálják bevenni a várat, az őrök azonban mindent megtesznek, hogy ez ne sikerüljön."
"Ő lett az ötödik játékos a történelemben, aki meg tudta védeni a címét (Jim Brown, Joe Montana, Brett Favre, Peyton Manning), és nála már csak Manningnek van több MVP címe (5)."