Igen, most jobban épített a Miami Shaq-re és tette mindezt úgy, hogy közben Wade remekelt (ez volt eddig a legjobb meccse a sorozatban). Egyedül Hunter tudta lassítani, Prince édeskevés ellene, ez kiderült három meccs után. Eddie Jones is nagyon-nagyon jó volt és a padról is érkezett segítség (három Sual trinyó, Dooling tempók).
Shaq büntetői az extra kategóriába tartoznak, akárcsak Wallace középtávoli tempói az első meccsen vagy Rip és Sheed 2+1-es akciói ma.
ezt sztem leginkább Coach Brown bukta el, single coverage volt Shaqen és nem volt meglepi hogy 1-1ben senki se tudta megfogni. Ez nagyon súlyos hiba volt szvsz, az összes foul kb. 60-70 %át Shaqen követték el. Egyszóval csunyán elbukta ezt a csatát Brown.
Igazad van,ezt csúnyán bebuktam. Bevallom,hogy ezta mecscet nem láttam,magán az eredményen nem lepödtem meg,a statokon viszont igen.De amiket olvastam a meccsröl,az alapján úgy tünik,hogy a Miami sokkal jobban játszott most Shaqre,ö pedig jól osztotta ki openekre.A másik ok pedig Billups gyengélkedése lehet a Heat fölényes gyözelmének,persze csak a statok alapján. De azért én nagyon kíváncsi vagyok: Wade ugyanazt játszotta,mint az elözö meccseken és midnent bedobott megint,a Pistons meg egyszerüen nem tudta tartani?Vagy hogy volt?
Hála az égnek Shaq javulgat, és aligha lenne verhető a Miami, ha ő 100%-os lenne.
Wade-ről mit kell még mondani? Mutassatok vkit a közelmúltból (vagy akárhonnan, sok úgy sincs), aki bajnoki címért küzdő csapatot így vitt a hátán másodévesként!
Továbbra sem értem, hogy honnan veszi vki, hogy Wade önző, illetve nem értem Itep miért gondolta, hogy nem nyerhet a Miami több meccset úgy, hogy Dwyane 30 fölött dob. Az alapszakaszban, amikor a jobb csapatokat verték, rendre 30-at dobott.
Szerintem nyugodtan leírhatjuk a "hülye önző Wade, lehet akármilyen tehetséges, ha a hátán akarja vinni a csapatot, jól belebuknak, csak 30 pont alatt van élet"- típusú jól hangzó elméleteket.
Én is frászban voltam, amikor minden jött a Detroitnak, Sheed 2+1-es akciójánál majd ledőltem a székről, de végül sikerült túlélnünk ezt a krízist is. Nagy fegyvertény győzni Detroitban, meg kell próbálnunk ismét.
Megdőlt ma pár elmélet. A Heat tud nyerni Detroitban, a Heat tud nyerni többször is Wade parádéjával és a Heat nem került padlóra az első meccs miatt.
Érdekes mérkőzés volt, az első negyedet Prince zárta egy triplával és bár akadt még példa a második negyedben arra, hogy vezessen a Detroit, egészen a negyedik negyed elejéig csak kullogtak a Miami után. Hogy aztán a záró játékrész elején repesszenek egy állati nagyot és 88-84 arányban ők vezessenek. Innen is visszajött végül a Heat (amiben nem kis szerepe volt Shaq 6 jó büntetőjének) és magabiztosan hozta a találkozót.
Volt minden, ami vonzza a népet, két 3+1-es lehetőség a Heat-nél (egyikből sem lett semmi, mert DJ és Rasual is kihagyta a büntető), négy darab 2+1 Rip-től, Shaq-dominancia, Wade alley-opp (kettő is).
A Pistons-játékosok mindenesetre látszólag nagyon felhúzták magukat.