Keresés

Részletes keresés

themuse Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4383

De persze jössz te és felvállalod azt a feladatot, amit mi nélküled nem merünk megtenni. :)) Áldás neked, köszönjük.

Egyébként meg nem én hivatkozom folyton-folyvást arra, mennyi mindent tudok. Pedig nekem is van nagytudású ismerősöm. Több is! :))))

Előzmény: Törölt nick (4379)
petike23 Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4381

"Te úgy teszel, mintha olyan sokat tudnál---"

Nem tesz úgy, csak te magyarázod bele.

"érdemi vitára meg nem vállalkoztok Petikéékkel..."

Dehogynem vállakoznak. De a "mire való a tüdő" az nem vitatéma..

Előzmény: Törölt nick (4379)
petike23 Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4380

"Kiválasztó szervek:

Vízben oldódó mérgek: vese

Zsírban oldódó m.: máj

Idegmérgek: nemi szervek (prosztata ill. méh)"

Attól tartok, hogy most Édesapád (vagy Harry barátod) helyett most nekem kell felvilágosítsalak: a nemi szerveknek nem "az idegmérgek kiválasztása" a funkciója, hanem a szaporodás, és fajfenntartás.

(mellesleg elég szégyen, hogy 30 évesen ezt nem tudod... ehhez még egy lányt sem kell látnod meztelenül..)

Előzmény: Törölt nick (4378)
Jablko Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4377

A kérkedés és egy terület/tan bemutatása két dolog.

Igen, jó esetben. Ha alázattal mutatnád be, akkor az egész szituáció (a reagálásokkal egyetemben) is megváltozna.

Egyébként köszönöm az őszinteséget.

Előzmény: Törölt nick (4375)
Jablko Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4376
Ehhez előbb Herrivel kell(ene) konzultálni. Szerintem.
Előzmény: Thulya (4374)
Thulya Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4374
És nem az történt?
Előzmény: Törölt nick (4366)
Jablko Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4373
:)))))
Előzmény: themuse (4369)
Jablko Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4372

megrúgta egy angyal... LOL

:)))) Lehet, hogy másnak sem ártana ilyesmi. ;) Persze finomabb formában...

petike23 Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4371

Zozó,

azt írtad, hogy idegméreg van benne. Tehát a szervezet számára káros anyag.

Most akkor hogy lehet, hogy egy idegmérget tartalmazó anyagból alakul ki egy új élet..?

Te kevered az ondófolyadékot a vizelettel. ABBAN választja ki a szervezet a káros anyagokat, ásványi sókat, stb.

Az "idegméreg" kifejezést meg hagyd már ott Harrynál, az emberi szervezetben nincsenek idegmérgek !!!

A "hullamérget" is elfelejthetnéd (bár az is jó rémisztóen hangzik), mert az sincs a húsban (tudod, a hús az izomszövet).

Nézd Zozó, én néha már sajnállak..

Előzmény: Törölt nick (4367)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4370
Na látod, ebben is le vagy maradva: ma már azt is tudjuk, h egy spermium nme csinál nyarat öööö gyereket.
Előzmény: Törölt nick (4367)
themuse Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4369

Hogy jön ez most ide?! Sértettségből fakadó övön alulinak szánt ütés?

Ne akarj meccset :))

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4368

Jé, most az fáj, h egy hülye kérdésre humorral válaszoltak?!

Bár neked lenne csak századannyi humorod...

petike23 Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4365

"Ad1) a (Mazd.) tűkezelés nem azonos az akupunkturával..."

Igen, mert az akupunktúrának van némi hatása is.

"Ad2) szülések: nem szabadna problémáknak felmerülniük helyes életmóddal végigélt terhesség esetén;"

Nem azon múlik.

"lépszakadás: meg lehetne előzni;"

A baleset miatti lépsérülést ? ;->

"törések: vega életmód mellett sokkal gyorsabban gyógyulnak..."

Ez csak szimplán nem így van.

Hány csonttörést kísértél végig figyelemmel ?

Van nem saját tapasztalat ?

netán Harry barátod mondta..? :)

"Ad3) a halálos kór (különféle rák és leukémia) gyógyítható, "

Gyógyítható. De nem a mazdaznan szektásdival, hanem sebészeti úton, kemo-, és radioterápiával..

"OK, lehet bármiféle hülyeséget állítani, de a gyógyszerek csak korlátozott ideig segítenek, az átültetések pedig teljesen felesleges procedúrák, a szervezet kilöki a számára idegen szerveket..."

Nem löki ki, és az új szervvel szépen élnek tovább..

Előzmény: Törölt nick (4363)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4364
Miért ne szabadna, ha eccer az a karmája? Vagy a mazdi nem komálja a karmát?
Előzmény: Törölt nick (4363)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4362
Ez így van: a frissen megtértek általában buzgón térítgetnek ("neofita" "hitbuzgóság"), és nehezen növik ki.
Előzmény: themuse (4360)
Jablko Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4361

kezdődhet a tanulás.

Úgy legyen.

Előzmény: themuse (4360)
themuse Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4360
Nem biztos, lehet, hogy harmincévesen kezdi, akkor kezd hatni új az újdonság varázsa és a világmegváltó-mindenkit megmentő szándék, aztán leülepszik a dolog, és kezdődhet a tanulás. :))
Előzmény: petike23 (4359)
petike23 Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4359

"Szektás életérzés/viselkedés akár lehet múlékony dolog is. Gyermekbetegség. "

Ezzel nincs gond (a legtöbb fiúnak volt olyan korszaka, amikor katona, vagy tűzoltó, vagy orvos akart lenni, a legtöbb lány meg szinésznő, stb.), a gond az, ha ebben valaki 30 évesen megreked.

Előzmény: themuse (4358)
themuse Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4358
Szektás életérzés/viselkedés akár lehet múlékony dolog is. Gyermekbetegség. Jobb esetben. :))
Előzmény: Törölt nick (4355)
petike23 Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4357

"Magdnak mondasz ellent: ha a magömlés megszabadítja a pasikat az idegmérgektől"

Mellesleg érdekes, hogy ebből az "idegméregből" fogan meg egy új élet..

"akkor a legegészségesebbek a szexuálisan aktívak! :-)"

Ez régi tapasztalat. ;-)

Előzmény: Törölt nick (4350)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4356
Ez az állandó kritikátlan átvétel és Harri folyamatosan idézgetése engem biza nem barátságra emlékeztet, hanem vmi agyonistenített apapótlékra...
Előzmény: Jablko (4354)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4355

"Röviden: az összes más természetes életmódot hirdető/misztikus irányzat és a (hivatalos) tudomány nagyon keveset tud."

És csodálkozik, h Petike leszektázza, mikor a szektásság tüneteit produkálja?!

Régebbi mazdis ismerőseim alapján sose gondoltam, h a mazdi szekta lenne, de zorroka után Petikével értenék egyet; most pedig azon gondolkodom, nem lehetséges-e, h van vmi, ami nem szekta ugyan, de egyes odatartózók szektásan viselkednek???

Előzmény: themuse (4352)
Jablko Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4354

Valódi tudást csak a légzésgyakorlatok tudatos végzésével lehet szerezni, így tett első Zarathusztra, Ábrahám, az esszénus Jézus és dr. Hanish.

A barátom is ezt gyakorolja már 50 éve...

És te? Nem azt írtad, hogy az ősi bölcsességet magunkból kell előhoznunk? Te állandóan csak Harry-re hivatkozol, de TE mit tettél, hogy közelebb kerülj az 'igazsághoz'? Eddig csak kívülről átvettél dolgokat és elfogadtad őket, de ezt a magatartásformát másokban elítéled...

És ráadásul mi nem is kérkedünk a tudásunkkal, mint a fenti szervezetek képviselői.

Ezen a fórumon pl. valami ilyesmit csinálsz.

A.

Előzmény: Törölt nick (4348)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4353

Aranyom, ha már idézel vmit, legalább pontosan...

Nem Endétől származik, hanem Augustinustól (gyk Szt. Ágoston): "Ama et fac quod vis" "SZERESS és tégy, amit akarsz", és Ende minden bizonnyal ismerte/tudta ezt.

Bnő folyamatban? Hiszem, ha látom... Az igényeid nem inkább irreális elvárások? Szted kellesz egy olyan jó nőnek, akit keresel? Vagy már azon a szinten?

Előzmény: Törölt nick (4333)
themuse Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4352

"Röviden: az összes más természetes életmódot hirdető/misztikus irányzat és a (hivatalos) tudomány nagyon keveset tud."

Ezt honnan teccik tudni? :))

"És ráadásul mi nem is kérkedünk a tudásunkkal, mint a fenti szervezetek képviselői."

Mit jelent kérkedni valamivel? Olyasvalamit talán, hogy én ezt jobban tudom nálad és én tudom jól? Vigyázni kéne az ilyen mondatokkal...

Előzmény: Törölt nick (4348)
nazuna Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4351
(én pedig azért vagyok mostan ideg-mérges)
Előzmény: Törölt nick (4350)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4350
Magdnak mondasz ellent: ha a magömlés megszabadítja a pasikat az idegmérgektől, akkor a legegészségesebbek a szexuálisan aktívak! :-)
Előzmény: Törölt nick (4321)
kkmd Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4349

Persze mivel kényelmesebb operálni, beültetni, kidobni, ezért a természetes gyógymódokat megbélyegzik, mint lassú metódusokat és súlyos betegségnél hasznavehetetleneket.

Ad1) mennyivel kényelmesebb szerinted végigállni alkalmanként akár 3-6 órás műtétet, mint belebökni a páciensbe 10 perc alatt néhány tűt?

Ad2) traumás eseteknél ( törések, lépszakadás, szülés közben fellépő elállíthatlan vérzés) mennyire lehet lassú metódusokat alkalmazni?

Ad3) gondolod öröm lenne a gyereknek amiatt elveszteni az anyját, aki még élhetett volna bőven, mert valaki ilyen marhaságokat gondol, hogy bűn kidobni ezeket a szerveket, akkor is halálos kór támadta meg?

Aranyom, tanulj még egy kicsit, ahogy elnézem, egyenlőre neked nincs még fogalmad, hogy működnek a "bázisszervek", de tudjuk, még fiatal vagy és tapasztalan. :)

Előzmény: Törölt nick (4346)
Eleon Nóra Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4347
Szerintem, meg amit te írtál, az enyhén szólva áltudományos, célzok itt pl, a legutolsóra: a petefészek, herék, szekréció és célja ill. belsö elválasztás kapcsolatra.
Tudod, ezeket a folyamatokat elég jól ismerik. Egy mostani középiskolás sokkal többet tud róla, mint amit te leírtál.
Talán vegyél egy gimnáziuni tankönyvet.
Előzmény: Törölt nick (4346)
Rorimack Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4345
"Nem, a daganatot diétával és tűkezeléssel meg lehetne gyógyítani, "

Ha meg lehetne gyógyítani, azzal gyógyítanák...
Előzmény: Törölt nick (4335)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!