Köszönöm a pozitív észrevételeket a Kecskeméten.hu kapcsán :) Az vezérelt engem is, amikor létrehoztam (létrehoztuk), hogy jelenleg Kecskeméten nem nagyon van olyan oldal, amely - tartalmas, helyi hírekkel szolgál (és nem a kék hírek teszik ki az oldal 80%-át) - valódi újságírást végez (riportok, vélemények...) [és nem másoktól veszi át az anyagok nagyrészét] - a helyiek cikkeit, véleményeit is közzéteszi
Ezért szeretném kérni, hogy ha van bármilyen meglátásotok, véleményetek bármiről és azt cikk formájában is úgy gondoljátok, hogy leközölhető, szívesen megjelentetjük a Kecskeméten.hu oldalon!
Természetesen azt is tudom, hogy vannak még gyermekbetegségeink, keressük a jó forrásokat, interjú alanyokat, stb.
Ha bármi észrevétel volna, ne kíméljetek: kecskemeten KUKAC Kecskeméten.hu
köszönöm! :)
(Lehet, hogy páran ismeritek a kecskemet.blog.hu oldalt - abból a kezdeményezésből nőtte ki magát ez is, jelenleg szintúgy nonprofit alapon)
csak felnőtt. de annyira nem érdekel, ide se akarok visszamenni egy darabig, mert már nem fér a cucc a szekrényembe. :-O) csak kíváncsi lennék, hátha egyszervalamikor utamba esik... :-))
Szeretném bemutatni Kecskemét új közéleti hírportálját, amely talán kicsit több, mint a már megszokott oldalak. Interjúk, beszámolók, helyszíni képek, valamint más egyéb hasznos írások. Az Olvasók is küldhetnek be cikkeket, ezeket is nagy szeretettel kitesszük.
ma nyílt egy áááállatijó turi a Batthyányi utcán - jó darabig volt ott régebben is egy, de bezárt, és úgy néz ki, ez új cég. és ami a lényeg: OLCSÓ, mert kilós. minden hétfőn teljes árucsere, de akkor is csak 1290,- Ft/kg, a többi napokon folyamatosan csökken, ezekre nem emlékszem, csak hogy szombaton 190 Ft/kg :-). és minőségi, trendi cuccok vannak, nem agyonkopott felmosórongyok. szóval az összes angol turi elmehet a fenébe az ezresen felüli darabáraival...
nekem kutyám is macskám is van. rétem, nagy telkem. én fújom őket, mert behordják az udvarba a kullancsot, és észrevétlen belemegy a kölkökbe is. az meg már azért gond, hiába vannak oltva. úgyhogy csak nem mindegy. az idén viszont alig láttam kullancsot, és nem csak emiatt.
köszi a felvilágosítást, de magam is pont így gondoltam és írtam. a nyakörv azért sem biztonságos, mert beleakadhat faágba, akármibe és megfojthatja a macskát. feltéve ha nem gumis vagy könnyen kikapcsolódó csatja van.
Kifejtve: Nem kell szorosan az állat nyakára tenni, hanem lazára hagyva, és igy mozgása közben a hatóanyagok a szőrére kerülnek. Ezért véd az újaktól, és ezért nem véd a már meglévő élősködőktől.