Kaposvár, február 9., 16.20 A középpályást fél évre adta kölcsön a ZTE.
Kora délután még csak feltételes módban számolhattunk be arról, hogy a Kaposvár szerződtetné a Zalaegerszeg középpályását, Kriston Attilát. Mostanra azonban már kijelentéssé változott a fenti mondat, a két klub vezetése ugyanis röviddel ezelőtt megállapodott, miszerint Kriston tavasszal a somogyiakat erősíti. - Nem ért különösebb meglepetésként, hogy nem tartóztattak a ZTE-nél, sejtettem egy ideje, hogy nem férek bele Szentes Lázár vezetőedző terveibe - mondta Kriston Attila. - Most már azonban arra koncentrálok, hogy a Rákóczi minél sikeresebb legyen. Ez olyannyira igaz, hogy csütörtökön már indulok is a csapattal a törökországi Antalyába edzőtáborozni.
A hetvegi varasdi meccsen, mar nem voltak itt a multkori legiosok, most csak egy uj nevet lattam az osszeallitasban. Pedig Alvest leigazolhattuk volna, akar cserenek is, bar ha sokat akart, akkor nyilvan nem erdemes, annyit nem er. Valoszinuleg a Honvedbol is azert ment el, mert ugy emlekszem, nem volt olyan rossz.
A Varteks honlapjan kepek is vannak a tegnapi meccsrol.
Én csak arról tudtam, hogy a Berki akarja leigazolni. Hála Istennek arról nem hallottam, hogy mi is szerettük volna, de jobb is, mert akkor minden meccsünket elvesztettünk volna a tippmix-szelvényei miatt!
Nagyjabol azok, akik szerepeltek a hetvegi Kaposvolgye elleni edzomerkozesen. Minusz Desmond es Vinicius, akik a legujabb kulfoldi probajatekosaink. Vegignezve a neveket, vegul is nem is lenne olyan gyenge ez a keret, foleg ha tenyleg leigazolunk legalabb ket legiost es azok tenyleg erositest fognak jelenteni. Remelem a vezetoseg mar letett rola, hogy Marotit, Kardost es Tereanszki-Tothot elengedje a csapattol.
Olvastatok, hogy Horvath Gyulat meg akartuk szerezni, de vegul Nagyberkibe megy? En mondjuk nem banom.
Tudom, hogy most "haza" beszélek, de az MTK juniorban van pár fiatal, akik kevés játéklehetőséghez jutnak, mert bő a keret. Ügyes gyerekek, ide simán beférnének. Most is kölcsönadtunk 2-t Siófokra. Talán nem ártana felvennie a két klubnak a kapcsolatot.
Mar az oszi kerettel is nehez lett volna a bennmaradas szerintem. Persze azert bizok a fiukban. Emlekszem egy brazil jatekosunkra, hat mit mondjak, nem alkotott maradandot.