ők is szegediek? mert civilekből én is tudok párat:))
nekem 18-án lesz még egy giganagy szigorlatom, utána viszont megejthetnénk a bulit. Jó lenne, ha vidékiek is jönnének (pl. sali, ha már felajánlotta:)!!!
A legeredményesebb a régóban. Itt a helyed, kellenek a jó tanácsok. Saláta Te is gyere, meg kell ismernem a nagy ellenfelet (vagy is hát eddig az voltál, most már csak a következő szezonban leszel az. hisz nem hiheted, hogy a iii.8-at el lehet hagyni:) előbb-utóbb Fikike is visszalerül). Majd ha többen leszünk, elkezdünk időpontot egyeztetni.
Azért vannak mások is, csak a többiek nem néztek még be ide. Patrese is szegedi, meg volt régen egy Ret nevű jó kis csapat amit felszámoltak, de aztán újra kezdte a gazdája egy másik csapattal. Össze lehetne hozni azt a szegedi hattrick sörözést.
Nem az a cél,hanem hogy a 100k-t előbb elérje, mint a fő Ht-topik:)
Viccen kívül: azt gondoltam, jó ötlet, mert én pl nem akartam a topikban untatni az embereket azzal, hogy mondjuk sajoatinak finn nyelvkönyvet ajánlok(tényleg ezt még azóta sem tettem meg:), de úgy tűnik, hogy vagy nem fedezték még fel az emberek, vagy nincs rá igény.
Majd a 65k-nál elválik:)
A Bronx nevű koktélt próbáltad már? Nem tudom pontosan, hogy mi van benne, de csak kőkemény alkohol, semmi nyalóka! Asszem van benne 2-féle whiskey, tequilla, meg még valami. 1,5 dekát levettünk belőle és az asztaltól sem bírtunk felállni! :)
Egyébként nem néztem meg 2.szorra a Donnie Brasco-t, mert szerencsére tájékoztattak, hogy mondjuk van egy EB-selejtező meccse a magyar válogatottnak és gyorsan lemondtam a mozit.
És mennyire nem bántam meg!!! (bár kicsit berúgtam...)
A S. in Hungary-t megtalálod itt: http://mmp.freeweb.hu/
Az adatbázisok-magyar albumok menű alatt a 2. 15-ös adagban van. Le tudod tölteni. Szerintem vannak egész jól eltalált dalok.
Nekem 13-án derül ki az alapvizsgám írásbeli eredménye (a szóbeli megvan:). Elég necces, mert ha esetleg szept-ben sem sikerülne, akkor búcsút mondhatnék a szaknak, mivel 1.-ben (3.éves vagyok) pont az alapvizsga miatt ismételtem évet, kreditrendszer meg ugye csak az elsősöknek van:((
Nálatok van kreditrsz?
Ami a civilisation vizsgát illeti, nyugodtan mondhatod, hogy az amcsiknak olyanjuk nincs, az erre fordítandó időt töltsd az U20-szal:))
Ja, ha téged érdekel, én is tudok listát küldeni, van kb 1000 mp3 albumom, a fele jó féle fémzene:]
Egyszer már én is kérdeztem, hogy kell képet linkelni és sikerült is egy tündéri rozsomákot belinkelni, mindjárt visszakeresem, hogy hol volt ez.
A Somewhere in Hungary nincs meg, de kérésedre listát írok arról, hogy mi van meg (hosszú lesz) :)
Hogy tudok képet linkelni? Vki ossza meg velem please!
Alapvizsga volt, ja.
A nyelvészet is megvan, már csak a British & American Civilisation hiányzik.
Meg az utóvizsga és egy szigorlat a másik szakomon :)